Mangler du en maler på Vesterbro, tilbyder vi hos DANMAG Malerservice maling og renovering af alle typer lejligheder og huse i alle størrelser.

Vesterbro er en forankret del af København, som man typisk taler om som en opdelt by i følgende dele; Vesterbro, Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Det er sådan de mest overordnede, hvorefter der kommer en masse forstæder.

Med sine 35.213 indbyggere er Vesterbro en såkaldt funktionel bydel, som også har været en administrativ bydel, men ikke længere er det i dag. Tager man en tur ind til centrum, som ligger omkring Hovedbanegården, befinder man sig på Vesterbro. Bydelen har været igennem en stor forvandling gennem årene og har i dag en masse spændende seværdigheder at byde på, hvilket også gør det interessant for os som professionel maler på Vesterbro.

Her kan blandt andet nævnes Tivoli, Hard Rock Café, Carlsberg, Vega, Øksnehallen, Cirkusbygningen og Det Ny Teater samt mange flere. Det er også et sted, der er særligt kendt for Istedgade nær banegården, hvor man får begge sider af medaljen at se, da her kan være nogle triste skæbner på gadehjørnerne.

Billig Maler i Vesterbro - vi maler lejligheder og huse i alle størrelser

DANMAG er din Maler Vesterbro – vi maler lejligheder og huse i alle størrelser

Kreativ bydel med iværksætteri

Vesterbro, der har postnummer 1786, er ifølge mange københavnere et smart sted at bo. Her ligger blandt andet de gamle nedlagte slagtehaller i Kødbyen, som er omdannet til caféer, restauranter og kontorfællesskaber for iværksætteri. Soho er et attraktivt sted for nye virksomheder at etablere sig, men det er også pricy.

Den tid, vi har været maler på Vesterbro, har vi malet hos særligt lejere og ejere af lejligheder. Nogle er mindre, mens andre er store. Dog er det en komprimeret bymidte, hvor lejlighederne ofte har små badeværelser. Det giver nogle sjove opgaver, og man ved aldrig, hvad man kommer ud til. Vesterbro har om noget udviklet sig fra at være et kvarter, hvor der var mange narkomaner og prostituerede til at være en velanset bydel, hvor man gerne vil bo.

Da Hovedbanegården ligger på Vesterbro, kan man komme stort set alle steder hen herfra. Her er Metro, busser, S-tog og tog til alle dele af resten af landet og udlandet. Der er kommet flere børnefamilier til, som har bosat sig i nogle af de hippe områder, hvor man både får lidt grønne arealer, men også har den travle bymidte og kan se ladcykler over det hele med børn, der bliver transporteret af deres forældre.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Vælg en maler på Vesterbro med fokus på kvalitet

I en bydel som Vesterbro, der er multikulturelt og generelt bor mange mennesker, er der også stor udskiftning af boliger. Det medfører, at vi skal hjælpe med maling ved fraflytning eller bare en god omgang maling til at genopfriske en gammel lejlighed. Vi har mange års erfaring med alle typer malerarbejde og har altid fokus på det gode håndværk og kvaliteten heraf.

Vi anvender udelukkende maling i høj kvalitet, da det er billigere i sidste ende. God maling koster bare, men det dækker meget bedre, og man skal derfor kun bruge 1-2 gange alt efter, om der er mørk maling under, der skal dækkes. Har du en forestående opgave, hvor du skal bruge en maler på 1786 Vesterbro, er du altid velkommen til at rådføre dig med os, hvad der bør gøres.

Vi har udviklet en prisberegner, så du kan se din pris med det samme: Vælg fx, at du skal maling af 2-værelses lejlighed, størrelse, hvor mange gange der skal males osv. Bare følg guiden, og besvar spørgsmålene, så du i sidste ende kan se din pris. Det er den nøjagtige pris, du skal betale og ikke en krone mere. Du kan dog spare 20%, hvis du bestiller og betaler online, da vi gerne vil bruge vores tid på at male og knap så meget tid på administrativt arbejde.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Professionel, tillidsvækkende og troværdig

Hos DANMAG Malerservice vandt vi i 2017 “Årets maler” og blev nomineret igen i 2019. Vi har et hav af flotte anmeldelser på Google, Trustpilot og Facebook og gør alt, vi kan for at få glade og tilfredse kunder. Det gør vi blandt andet ved at skabe tillid gennem en professionel tilgang og levere et flot stykke arbejde. Det er en tillidssag at åbne dørene til sit hjem, og det sætter vi stor pris på og behandler derfor dit hjem med respekt og rydder pænt op efter os selv.

Vi er medlem af Danske Malermestre, som er en garantiordning, der kommer dig til gode, hvis du en dag vil klage over din maler på Vesterbro. Men hos os har vi 100% tilfredshedsgaranti, som er et ekstra lag på, der skaber troværdighed. Det gør, at vi ikke forlader dig, før du er 100% glad for det udførte arbejde. Vi har derfor alle incitamenter til altid at gøre et godt stykke arbejde.

Hvis du vil have en maler på Vesterbro, der kommer til aftalt tid og leverer inden for deadline, er vi et seriøst og ambitiøst malerfirma, der har meritterne i orden. Vi kan vores håndværk og er velvidende om, at vi er til eksamen hver dag, så vi kan få endnu flere glade kunder, der vil anbefale vores arbejde. 

Kontakt DANMAG for et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Skal du have malet en lejlighed, et hus eller en virksomhed? Som maler på Vesterbro dækker vi hele bydelen og hele Storkøbenhavn. Vi kan komme med kort varsel og besigtige opgaven, så du kan få et uforpligtende tilbud. Vi er ikke de billigste i branchen, men til gengæld har du sikkerhed i, at vi er nogle af de absolut bedste, og der aldrig er noget, der skal laves om igen.

Husk, at du kan bestille og betale online, så du sparer 20% på din regning. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med godt håndværk og service i særklasse. Vi er her for at hjælpe, så tag endelig kontakt til os på 71 74 72 41 eller skriv til info@danmag.com. Vi har også en live chat på vores hjemmeside, hvor du kan stille spørgsmål og hurtigt få svar.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR