Er du boligejer eller ejer, og har du brug for en kompetent maler i Virum?

Så er du kommet til det rette sted. For ud over selv at være professionel maler rådgiver vi om alle facetter – også hvad du skal se efter, når du skal vælge maler. Vi er måske en smule biased og farvede, da vi selv tilbyder alle former for malerarbejde, men vi synes, det er vigtigt at gøre folk opmærksomme.En maler i Virum med respekt for sig selv og sine kunder er medlem af fx Danske Malermestre eller Malernes Garantiordning. Det gør, at du har en slags beskyttelse som forbruger og altid kan rette henvendelse med henblik på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, som en maler er løbet fra og ikke vil erkende sit ansvar. Det sker desværre.

Derudover kan du med fordel se efter reviews på maleren, du agter at benytte. Har vedkommende ikke en hjemmeside eller gode anmeldelser, er der som regel en god grund til det. Så skal du holde dig væk – også selvom tilbuddet er meget lavere end alle andre, du har fået. For du kommer til at betale prisen, hvis ikke det er gjort ordentligt, og så skal du alligevel til at bestille en ny til at klare ærterne.

Få en pris på en maler i Virum her og nu

Det kan forekomme en smule uigennemsigtigt at skulle finde priser på en maler i 2830 Virum. Derfor har vi valgt at få udviklet en smart tilbudsberegner, hvor du kan få et tilbud med det samme. Du skal blot angive de oplysninger, vi beder om på opgaven og følge vejledningen. Det tager kun ganske få minutter, og det smarte er jo, at du fx kan sidde sent om aftenen, når du har tid og lyst.

Vi vil altid gerne vide så meget som muligt om opgaven på forhånd, og derfor er der guides, der fortæller dig, hvad du skal forholde dig til, når du skal have malet. Det gør samtidig, at når du er færdig og kan se din pris, er det den pris, du skal betale og hverken mere eller mindre. Der kommer ingen skjulte gebyrer eller ekstra regninger. Medmindre du ønsker, at vi skal lave noget mere, du ikke har bestilt. Så betaler du bare differencen, når vi er helt færdige.

Billig Maler i Virum - vælg en maler med sikkerhed

DANMAG er din Maler i Virum – vælg en maler med sikkerhed

Da vi helst vil bruge vores tid ude hos kunderne, belønner vi alle kunder, der bestiller og betaler online med 20% rabat på hele regningen. Du skal ikke gøre andet end at bestille og betale med det samme, så finder vi ud af det med tidspunkt og overlevering af nøgler. Det er nemt, og vi kan bruge tiden på det, vi er allerbedst til.

Vi samler på glade kunder – også i Virum

Med 55.790 indbyggere og dermed potentielle kunder, der har behov for en maler i Virum, er Lyngby-Taarbæk Kommune en relativt stor kommune. Virum hører under denne og er en del af det, man kalder for Storkøbenhavn. Det er forstæder og opland, der ligger inden for en overskueligt rækkevidde og ikke længere væk fra centrum, end man kan tillade sig at kalde det København.

Virum er en del af Nordsjælland, hvor vi ofte er på arbejde og hjælper såvel private og erhverv med malerarbejde af forskellig karakter. Vi samler på glade kunder og har stort fokus på kvaliteten af vores håndværk, da vi stiller krav til os selv på kundernes vegne. Da der er nydelige, store villaer i Virum, gør det også, at vi altid er skarpe på vores fag og leverer varen, da vi er til eksamen hver dag.

I selve Virum bor der godt 15.200 indbyggere, som stort set alle bor i villaer fordelt på forskellige kvarterer. Her er masser af børnefamilier, da der kun er 18 kilometer ind til centrum, og man får lidt mere ro sammenlignet med, hvis man arbejder i København, hvor der altid er gang i den. 

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Slot, vand og villaer

Med et prægtigt slot som Frederikdal Slot, vand i form af Furesø og villaer i massevis giver det næsten sig selv, at det er dyrt at bo i Virum. Her er egen station, hvor S-togets E-linje går til og fra byen og ind til København og med passage via Holte og Køge alt efter, hvilken vej man skal. Der er naturligvis også skoler, gymnasier, indkøb og mange sportsgrene og klubber til folk i alle aldre.

Furesø er en de flotteste søer i landet og er derfor populær at bo lige ned til eller have udsigt til. Da vi er i Nordsjælland, skal man betale en stabil sum penge pr. kvm for at bo her. Til gengæld får man også alt, man kan ønske sig af tilbud og mere til. Det er et spændende sted for en maler i Virum at se og være med til at male nogle af de store villaer, hvor der både er nye huse, men også gamle, der har stuk og andre fine detaljer, der skal bevares.

Noget af det, der er særligt attraktivt ved Virum, er, at der er masser af grønne områder. Derfor er der også børnefamilier, der synes, at det er et lækkert sted, hvor børnene kan vokse op og bruge naturen frem for at sidde foran en computer. De naturskønne områder er store, og du kan derfor ikke bede om meget mere.

Bestil malerarbejde hos DANMAG

Skal du bruge en maler i 2830 Virum til maling af et hus på 200 kvm, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi vandt prisen som “Årets maler” i 2017 og har et væld af flotte reviews fra vores glade kunder. Det er din sikkerhed for, at du får en kompetent maler ud, der kan sit kram.Skal vi komme ud at se på en opgave for dig, kan du enten bestille online eller kontakte os på 71 74 72 41 eller skriv til info@danmag.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR