Maler

Danmag – Specialister i forskellige typer malerarbejde

Hos Danmag ønsker vi at være din foretrukne indendørs maler, og derfor er vi selvfølgelig specialister i forskellige typer malerarbejde indenfor. Det betyder, at uanset om du skal have malet en stue fra gulv til loft, et badeværelse med vådrumsmaling eller en hel bolig, så kan vi løse opgaven. Vi har både erfaring med indendørsmaling af vægge, lofter og træværk samt stuk, lister, vinduer og rosetter. Derudover hjælper vi naturligvis også med opsætning af filt og spartling af vægge, hvis det ønskes.

Alle vores malersvende har stor erfaring og de helt rette kompetencer til at løse din næste maleropgave, og når du samarbejder med en maler fra Danmag, er du ganske enkelt garanteret professionelle fagfolk. Det betyder, at du er sikret flotte malerresultater, der matcher dine forventninger og er i den absolut bedste kvalitet.

Kender du til vores ydelser? Nedenfor kan du få et hurtigt overblik over, hvad vi helt præcist kan
hjælpe med:

Som du kan se, så kan vi hjælpe med flere forskellige typer indendørsmaleropgaver, og kan du ikke finde din specifikke opgave på listen, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores team står klar til at vejlede og rådgive dig, således vi i fællesskab kan finde den absolut bedste løsning.

Få et gratis tilbud nu

Fordele ved opsætning af filt i forbindelse med malerarbejde

Er dine vægge slidte? Og har de måske huller, ujævnheder og revner, som kan påvirke malerarbejdet? I sådanne situationer anbefaler vi altid opsætning af filt, da det ellers bliver utroligt vanskeligt at male. Hos Danmag er vi specialister i opsætning af filt, og vi ved, hvor stor en forskel det gør for det endelige resultat.

Vil du gerne have et perfekt resultat, hvor du ikke kan sætte en finger på noget som helst? Ja, så skal du opsætte filt, der dækker eventuelle ujævnheder, revner og huller. Opsætning af filt gør malerarbejdet nemmere, pænere og langt mere holdbart, end hvis det ikke blevsat op. Det er især en god investering, hvis dine vægge ikke er i særligt god stand. Udover at filt skaber en jævn overflade, der gør det nemt at male ensartet, således du får et æstetisk flot resultat, så beskytter vores filt faktisk også dine vægge.

Opsætning af filt beskytter nemlig mod revner og andre ujævnheder, der kan opstå i dine vægge. Derudover sørger filt naturligvis også for, at vores professionelle malerarbejde bevarer sin gode slidstyrke og sit flotte udseende endnu længere tid. Det er trods alt de færreste, som er interesseret i at skulle male igen inden for få år – medmindre du selvfølgelig ønsker at pifte boligen op med en ny kulør.

Skal vi hjælpe dig med opsætning af filt? Hvad end du er privat eller erhverv, så hjælper vi hellere end gerne med opsætning af filt, før vores malere griber penslerne og malerbøtterne og går i krig. Hos Danmag har vi hjulpet flere forskellige kunder med opsætning af filt før vores malerarbejde, og derfor har vi stor erfaring med dét og ligeledes at sikre, du står med et veludført stykke malerarbejde, når vi er færdige. Vil du gerne mere om mulighederne? Eller er du måske i tvivl om, hvorvidt dit maleprojekt kræver opsætning af filt? I så fald anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan tage en snak om din konkrete maleropgave.

Lad os tage en snak

Professionel maler

Mangler du en god og billig maler? Så står vi prompte klar med en god, lav pris på din maleropgave. Vi har specialiseret os i indendørs malerarbejde samt opsætning af filt. Vi bestræber os på at være en billig maler, som samtidig garanterer dig høj kvalitet. Vi er uddannede malere, og vi går ikke på kompromis med professionalisme og kvalitet.

DANMAG byens bedste maler

Vi maler dit køkken og din stue, din trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus? Søger du en god malerarbejde? Så skal du kontakte DANMAG. Vi er din maler. Vi arbejder ud fra en indstilling om at tage alt med et smil og give kunden den bedste oplevelse.

Lad mig beregne pris

Derfor kræver dine vægge spartling

Spartling er alfa og omega, når vi maler. Det er ganske enkelt en vigtig del af forberedelsen og et step, som du ikke bør springe over, da det giver de bedste forudsætninger for at male væggene. Spartling af vægge hjælper nemlig med at skabe det gode, holdbare og flotte resultat, du drømmer om. Betingelserne skal være i orden, før vi maler. Hvis ikke de er det, bliver malerarbejdet blot mere udfordrende, og du risikerer et resultat, der ikke lever op til dine forventninger.

Spartling af vægge er med til skabe et godt fundament for vores malerarbejde, og vi ved af erfaring, at det er en fornuftig investering – der betaler sig i det lange løb. Vi kan som udgangspunkt spartle direkte på væggene, men har du ujævnheder, huller eller revner i dine vægge, så anbefaler vi altid, at der opsættes filt, før vi begynder spartelarbejdet. Spartling af vægge er naturligvis med til at sikre en jævn og ensartet overflade, men du får det absolut bedste resultat, når du spartler ovenpå vægbeklædninger som væv, filt og savsmuldstapet, hvis dine vægge er slidte og skadede.

Hos Danmag tilbyder vi både at fuldspartle dine vægge, så alle overflader bliver spartlet, men er det kun nødvendigt få steder, så kan vi selvfølgelig også nøjes med at pletspartle små områder. Udover at spartling af vægge sikrer et flot slutresultat, så minimerer det også risikoen for synlige revner og sikrer en længere holdbarhed.
Trænger dine vægge til spartling i forbindelse med maling? Ja, så står Danmag klar til at hjælpe. Vi vækker dine vægge til live igen med spartling og maling, så du kan vinke farvel til de gamle eller slidte vægge.

Hør om dine muligheder

Maling af vægge og lofter – fra gulv til loft

Når du lader os varetage dine indendørsmaleropgaver, så er du i trygge hænder. Vi har været på markedet i + 10 år og stået i spidsen for et væld af forskellige maleropgaver. Maling af vægge og lofter er blandt de mest populære opgaver, og det er typisk den, vi alle sammen støder på i løbet af livet – på en eller anden måde.

Mange vælger selv at kaste sig ud i at lege maler, og det kan sagtens være succesfuldt. Desværre oplever vi dog ofte også, at folk henvender sig til os, fordi de ikke magtede opgaven eller greb den
forkert an. I sådanne tilfælde står vi selvfølgelig klar til at hjælpe! Der findes ganske enkelt ikke et malerjob, som vi ikke kan fikse og rette op på, og derfor må du hellere end gerne hive fat i os.

Maling af vægge og lofter virker umiddelbart som en nem opgave, man fikst kan klare. Der er dog flere forskellige faktorer, som er vigtige at have in mente, hvis du gerne vil have et flot og holdbart resultat. Hvis du ikke er erfaren maler, vil du ikke nødvendigvis være bevidst omkring dem, og det er netop hér, at vi kommer ind i billedet.

Vi ved nemlig, at:

 • Valget af maling afhænger af selve vægmaterialet.
 • Der er forskel på at male gips, træloft, trægulv osv.
 • Der kan være behov for at male mere end én gang.
 • Der er forskel på, hvilken type glans der skal bruges til vægge og lofter.
 • Vådrum og tørrum kræver forskellige typer maling og arbejde.

Det var blot et lille udsnit af ting, som vi har indenunder huden, eftersom vi arbejder som professionelle malere. I årenes løb har vi både hjulpet private og erhvervskunder med at male vægge og lofter, og uanset om du mangler en maler til din bolig, dit fritidshus, i din institution eller på din arbejdsplads, så kan du være sikker på, at vi har den rette tilgang og erfaring med malerarbejde af vægge og lofter.

Vil du have et tilfredsstillende malerresultat? Hos Danmag tilbyder vi 100 % tilfredsgaranti, hvilket betyder, at vi først er færdige, når du er tilfreds. Når du vælger at  samarbejde med professionelle malere, fordi du ikke selv har tiden eller kompetencerne til at udføre jobbet selv, så skal kvaliteten og resultatet også være derefter.

Vores kompetente team hjælper også med rådgivning og vejledning i forbindelse med maling af vægge og lofter, hvis du er i tvivl om, hvilken farve og glans, du skal vælge. Kort sagt: Hos Danmag får du en all-round service med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Få råd og vejledning

Maling af træværk kræver viden og erfaring

Hvis du tror, at træværk kan nøjes med den samme type maling som andre materialer? Så kan du godt tro om igen. Indendørs træværk som f.eks. stuk, lister, vindues- og dørkarme, gelændere osv. kan have brug for en anden type maling end dine vægge, alt efter hvilken træsort vi har med at gøre. Derudover er forberedelserne også uhyre vigtige.

Når vi maler lister eller fodpaneler, så er det f.eks. en rigtig god idé at rengøre dem med grundrens, som er et renseprodukt specifikt lavet til rensning af overflader, inden de skal males eller tapetseres. Samtidigt med at vi rengør træværket, så reparerer vi også eventuelle småskader og fjerner løs maling og splinter, så vi får en jævn og glat overflade.

Der kan være forskellige årsager til at male træværket indendørs. Måske vil du gerne have, at gulv, loft, lister, karme og gelænder matcher? Eller måske vil du netop gerne have, at træværket bliver malet i en farve, der gør sig bemærket? Som med alle andre maleropgaver indendørs, så kan vi være behjælpelige med at opnå lige præcis, det resultat, du drømmer om.

Det er måske de færreste, som tænker over det, men træværket har faktisk meget at sige i forhold til helhedsindtrykket i din bolig. Selvom karme, lister og gelænder måske ikke dominerer rent fysisk, så bliver flere alligevel overrasket over den visuelle forskel det gør, at de bliver malet samme farve som gulve og lofter.

Hos Danmag har vi flere års erfaring med maling af træværk indendørs, og vi ved, at maling af netop træværk kræver professionel viden og øvelse. Hvis ikke du har de nødvendige indsigter i, hvordan de forskellige træsorter adskiller sig fra hinanden og skal behandles, så risikerer du skade dit træværk eller få et uholdbart resultat.

Har du indendørs træværk, som trænger til nyt liv? Hos Danmag står vi klar til at rykke ud med malerbilen for at løse din maleropgave. Der findes ganske enkelt ikke et stykke indendørs malerarbejde, vi ikke kaster os over, og hvad end dit gelænder trænger til en ny farve, dit trægulv skal matche lofterne eller vindueskarmene er slidte, så kan vi hjælpe. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om dine muligheder hos os.

Beregn pris hos os nemt og enkelt

Vælg størrelse af din lejlighed og se pris:

Maling af 2-v. lejlighed

fra4.900inkl. moms
Maling af vægge
x
x
x

Maling af 2-v. lejlighed

fra5.900inkl. moms
Maling af vægge
Maling af loft
x
x

Maling af 2-v. lejlighed

fra6.900inkl. moms
Maling af vægge
Maling af loft
Maling af fodlister
x

Maling af 2-v. lejlighed

fra7.900inkl. moms
Maling af vægge
Maling af loft
Maling af fodlister
Maling af dørkarme

Maling af badeværelse og andre vådrum

Trænger dit badeværelse til ny maling? I så fald står Danmags malere klar til at hjælpe. Det kan virke fristende at male badeværelset med samme maling som stuen og soveværelset, men det skal du passe på med. Almindelig maling kan nemlig ikke klare at blive udsat for fugt. I værste fald risikerer du at ende med store, og dyre, vandskader, hvis du maler med almindelig maling, for vand og fugt kan nemlig trænge igennem malingen og ind i væggen.

Badeværelset er et såkaldt vådrum, hvilket sætter andre krav til malingen. I stedet for almindelig maling skal det males med vådrumsmaling, som er vandtæt og ekstra slidstærk, så det kan holde til at blive udsat for fugt, vand og hyppig aftørring. Vådrumsmaling er i sin natur stærkt og modstandsdygtigt, og derfor hører det især til på badeværelser, i bryggerset og i køkkenet.

Hos Danmag ved vi, at maling af badeværelset er en anderledes opgave, som skal gribes korrekt an, hvis du skal undgå at stå med større og dyrere problemer inden for kort tid. Der skal tages nogle helt enkle, men vigtige forholdsregler, som stiller nogle andre krav til malerarbejdet. Vi kender til alle facetter af indendørs maleropgaver, og derfor er du i trygge hænder, når du vælger os som maler.

Vi tager højde for:

 1. Vådrumsmaling og vådrumssikring.
 2. Maling af badeværelsesfliser eller direkte på væggen.
 3. Maling med og uden glans.
 4. Spartling og vægbeklædning.

Det er en rigtig god investering at tage kontakt til en maler, når du skal have malet badeværelset og andre vådrum. Danmags malere har den nødvendige ekspertise, viden og erfaring omkring vådrumsmaling og -sikring, og vi anbefaler altid, at du overlader maling af badeværelse til professionelle malere, da det ikke er en nem opgave.

Vil du gerne undgå at spilde tid, kræfter og penge på selv at male badeværelset? Så allier dig med Danmags malere, som har stor erfaring på området. I mere end + 10 år har vi hjulpet med indendørs maleropgaver, og maling af badeværelser er naturligvis ingen undtagelse. Vi ved, at det er en anderledes maleropgave, og vi ved, hvordan du skal gribe det an, så du får et både flot og holdbart resultat.

Lad os løse din maleropgave

Hvad koster en maler?

En maler koster noget forskelligt, alt efter hvilken maleropgave, der skal løses. Der er f.eks. stor forskel på prisen for maling af et helt hus på 200 kvm og maling af ét enkelt værelse. Ligeledes skal der også tages højde for, hvor i huset der skal males. Badeværelser og andre vådrum kræver en anden type maling og nogle andre forholdsregler end f.eks. stuen og soveværelset.

Når det så er sagt, så findes der ikke noget mere frustrerende end malere, som ikke kan give end fast pris på et stykke malerarbejde. Flere oplever, at malerarbejdet og prisen løber op med en professionel maler, men det behøver den ikke. Prisen af dit malerprojekt bliver bl.a. beregnet ud fra, hvor mange antal kvm rummet eller overfladen er på. Overordnet set afhænger prisen på malerarbejde af materialernes priser, opgavetypen og opgavens omfang. Prisen på malerarbejdet vil ikke nødvendigvis være det samme på maling af træværk, maling af bruseniche og maling af soveværelse.

Det handler dog langt fra altid om at finde en billig maler. Du skal naturligvis have prisen in mente, for ingen er interesserede i at betale overpris, men kvaliteten er mindst lige så vigtig. Du skal finde en maler, som har erfaring inden for branchen, og som kan hjælpe dig med at finde og levere den bedste løsning for dig.

Danmag maler – Priser, der er til at forstå

Hos Danmag arbejder vi med faste priser på alt vores malerarbejde, så du undgår uforudsete og dyre ekstraudgifter. Vælger du at bruge os som maler, er du garanteret en professionel og transparent maler til både større og mindre malerprojekter indendørs. Med os på sidelinjen får du ganske enkelt den nødvendige rådgivning og vejledning fra start til slut, og så er vi leveringsdygtige i at eksekvere på gode malerløsninger og resultater i hele landet.

Almindeligvis påbegyndes en snak om malerarbejde ved, at:

 • En maler besigtiger opgaven.
 • En maler måler op.
 • En maler undersøger overfladerne.
 • En maler tager en snak med dig om materialer.
 • En maler finder ud af, hvor meget forarbejde der skal gøres.

Hos Danmag tager vi også gerne den indledende snak med dig, men vi ønsker også at gøre det endnu nemmere for dig at bestille en maler til dine forskellige maleropgaver. Derfor har vi skabt en smart prisberegner, som udregner prisen på dit næste malerarbejde. Vær opmærksom på, at vi både har lavet særskilte prisberegnere til:

 • Maling af lejlighed.
 • Maling af hus.
 • Maling af værelse.
 • Renovering af lejlighed.
 • Renovering af hus.
 • Renovering af værelse.

Det har vi gjort, da vi ønsker at give den absolut bedste pris. Du skal blot klikke ind på de forskellige ydelser og udregne prisen på netop din maleropgave.

Find en maler til en god pris

Rigtigt mange søger efter en god pris på en maler – og det kan vi godt forstå. Det er vigtigt at have pris og kvalitet in mente, men det er mindst lige så vigtigt at have højde for, hvad maleren ellers tilbyder og har af certificeringer, Trustpilot-score og tilfredshedsgaranti. Det siger nemlig mere om kvaliteten af malerens arbejde end den lave pris, som flere forsøger at slå sig på.

Hos Danmag tilbyder vi f.eks. 100 % tilfredshedsgaranti på alle maleropgaver, hvilket er din garanti for, at du får et resultat, der æstetisk og praktisk lever op til dine forventninger. Skulle du mod alt forventning ikke være tilfreds med vores malerarbejde, så har du altså mulighed for at få pengene retur. Du får ganske enkelt værdi for pengene og en maler til en god pris, når du vælger os som din foretrukne maler i Aarhus, København og resten af landet.

Derudover er vi medlem af Danske Malermestre, e-mærke certificeret og med et væld af flotte anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker foruden gode referencer. Når du allierer dig med Danmag, er du altså sikret en maler, som med mere end +10 års erfaring på CV’et ved, hvordan de skal gribe din maleropgave an, så du får et flot resultat.

Danmag maler i hele landet

Geografi er ingen begrænsning for os, når det gælder maleropgaver. Vi står klar til at rykke ud i hele landet, så uanset om du er bosat på Sjælland, Fyn, Bornholm eller i Jylland, så kan vi løse din maleropgave. Vi har både private og erhvervskunder i vores portefølje, og vi har hjulpet med både større og mindre maleropgaver i hele Danmark. Der findes ganske enkelt ikke en maleropgave, som er for stor, lille, nem eller kompleks. Skal vi hjælpe dig?

Ja tak! Lad mig høre mere

 

Du må altså endelig ikke tøve med at kontakte os, når du har brug for en kompetent maler. Selvom vores hovedsæde er i Aarhus, så rykker vi med stolthed ud og klare alle typer indvendige maleropgaver. Det gælder alt fra maling af lofter og vægge til maling af vådrum, stuk, gelænder, karme, gulve og meget, meget mere.

Danmag består af team af erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere, og du er garanteret et flot resultat, uanset hvor i landet vi skal male. Vi har arbejdet med lidt af hvert, og af den grund ved vi også, at forberedelser samt valget af materialer og maling har stor betydning for slutresultatet. Med os på sidelinjen er du i trygge hænder, hvad end det drejer sig om maling af et hus i Aarhus, en lejlighed i København, et kontormiljø i Odense, et kollegie i Aalborg eller noget helt femte.

Brug for en kompetent og fleksibel maler?

Er du interesseret i at høre mere om vores malerarbejde, og hvordan vi griber forskellige typer maleropgaver an? Eller er du måske i stedet interesseret i at høre, hvad det koster at få os ud som maler i din by? Uanset hvad dit udgangspunkt er, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende besyv på din konkrete opgave, men vi kommer også meget gerne med råd og vejledning til, hvordan forskellige maleropgaver kan gribes an.

Vil du gerne have en pris nu og her? I så fald anbefaler vi, at du tjekker vores smarte prisberegnere ud. De er yderst præcise og giver dig et konkret tilbud, som du får tilsendt direkte til din indbakke.

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde, og vi har 100 % tilfredsgaranti.

Advantage icon

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Frequently Asked Questions

Faq

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme. Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun ca 1+ time kørsel fra… Læs mere

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

Når du får udført malerarbejde hos os, har du mulighed for at forudbetale eller vælge den betalingsaftale, der passer til dine ønsker og behov. Hvis du har spørgsmål til din betaling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Læs mere

✔️ Hvor lang tid tager det at male?

Her kan du se, hvor lang tid det tager DANMAG malerservice at klare opgaverne: OBS: Hos DANMAG sender vil altid to+ mand ud, så du som kunde får løst maleropgaven hurtigst muligt.   Maling af lejligheder: 90% af lejlighederne males inden for 1-2 dage, og arbejdet tager højest 4 -5 dage.… Læs mere

✔️ Tilbyder I tilfredshedsgaranti?

Ja, det gør vi. Vi tilbyder 1. klasses malerarbejde, og vi forlader ikke en opgave, før du er tilfreds. Som nogle af de eneste i Danmark kører vi med 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder konkret for dig, at hvis du ikke er helt 100% tilfreds med det, vi har lavet, har… Læs mere

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen… Læs mere

✔️ Er jeres priser på malerarbejde faste?

Ja. Hos os er der absolut ingen skjulte gebyrer eller dyre ekstraomkostninger. Vi er meget gennemsigtige, hvad angår priser, og derfor kommer du ikke pludselig til at betale mere. Du skal ikke bekymre dig om ekstra regninger - priserne er 100% faste. Har du dårlig erfaring med malere, der kommer… Læs mere

✔️ Hvad skal jeg kigge efter, når jeg leder efter en maler?

Der er flere ting, du bør kigge efter, når du er på udkig efter en god maler. Det er en fordel, at du finder et sted, der passer til dine behov, og som du forventer kan udføre din maleropgave, som du ønsker det. Derudover er det også vigtigt, at du… Læs mere