Malerabonnement- Betal nu – Mal senere

Slip for dyre malerregninger – få et malerabonnement

Du kender det sikkert alt for godt. Du skal flytte, og der skal males, før det hele ser ordentligt ud og er klar til overtagelse.

Slippe for hovedpinen med dyre malerregninger

Det viser sig ofte at være en rigtig bekostelig affære, hvor du skal grave dybt i lommerne. Det kan også være, at du ejer en lejlighed, hvor du engang måske hver 3-5 år maler hele lejligheden. Får nyt liv og friske, indbydende vægge.

Uanset hvad er malerarbejde noget, der koster kroner og ører her og nu, men sådan behøver det ikke at være.

Her hos DANMAG Malerservice kan du slippe for hovedpinen med dyre malerregninger med et simpelt abonnement. Malerabonnement sikrer, at du har råd til at få malet din lejlighed eller hus, når du har lyst.

Du betaler en fast pris hver måned og får en unik service til din rådighed. Lige når du har behov for at malet. Det er et hidtil uset koncept, som skal gøre det nemmere for vores kunder at få udført et professionelt stykke malerarbejde.

Med et abonnement gør det ikke så ondt, som hvis du skal smide 10-15.000,- på én gang for at få malet din 85 kvadratmeter lejlighed.

Betal en fast pris hver måned og får en unik service til din rådighed

Er du træt af at bruge for mange penge på én gang, når du skal male din lejlighed eller hus? Og er du måske endnu mere træt af selv at male?

Med DANMAG Malerabonnement til private kan du mod en fast månedspris få en unik ydelse fra en professionel maler.  Vi tager det hele, når du skal have malet din lejlighed hver 5 år eller måske ved fraflytning.

DANMAG tager sig af det hele, og du skal ikke bekymre dig om noget som helst. Vi sørger for at afstemme dine forventninger til, hvad der skal laves, før vi begynder arbejdet.

Vi udfører fuld afdækning, så dit hjem ikke tager skade. Vi bruger udelukkende den bedste maling på markedet, så du er sikker på, at du får en rigtig god og holdbar maling, der giver dit hjem et flot finish i mange år.