Malerfirma i Århus – DANMAG byens bedste malermester

Vælg det bedste malerfirma i Århus – 110 % tilfredshedsgaranti hos DANMAG malerfirma

DANMAG Malerfirma er DIT malerfirma i Aarhus – det helt oplagte valg, hvis du står over for en større eller mindre renovering af din lejlighed eller dit hus. Det århusianske malerfirma har nemlig specialiseret sig i indendørs maleropgaver af enhver art, og har i årenes løb forsynet et stort antal østjyske boliger med nye, friske farver.

DANMAG Malerfirma i Aarhus er et mindre firma. Det betyder en direkte dialog med kunderne og lavere driftsomkostninger, der afspejler sig i priserne, som hører til de laveste i Østjylland. DANMAG  er kendt for at levere 1 klasses malerarbejde, og vi reklamerer med 110 % tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Der er rigtig mange penge at spare ved at vælge det professionelle malerfirma i Aarhus. Vi er det lokale valg, og vi fokuserer til stadighed på en reel betjening af vores kunder i lokalområdet.

Vi vil meget gerne give et helt uforbindende tilbud på din maleropgave. Vi maler køkken, stue, værelser, badeværelser opgange og kælderrum – og vi er også rigtigt skrappe til opsætning af filt og glasvæv.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I ÅRHUS

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Aarhus, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Århus

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Århus, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

MICROCEMENT

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud