Malerfirma i Jylland – DANMAG Malerservice er centralt placeret

DANMAG Malerfirma udfører malerarbejde i hele Jylland

Med base i Åbyhøj i Midtjylland ligger vi centralt i forhold til at udføre maleropgaver overalt i Jylland, og vi giver også gerne et fordelagtigt tilbud på din indendørs maleropgave. Vi er et oplagt valg af malerfirma i Jylland. Vi har mange års erfaring med maling af lejligheder og huse, og hvis du skal have opsat filt eller glasvæv, er vi også de helt rigtige at ringe til. Det er nemlig vores speciale.

Vi har fokus på dig som kunde, og vi ved, at kvalitet er en afgørende faktor, når du skal beslutte dig for, hvem du vælger som din maler i Jylland. Hos DANMAG får du den professionelle løsning – vi lægger vægt på en nær dialog med vores kunder, og vi tilbyder 110 % tilfredshedsgaranti. Vi overholder naturligvis alle aftaler omkring pris og levering til punkt og prikke. Som kunde hos DANMAG Malerfirma i Jylland forsvinder du ikke i mængden.

Du får en personlig betjening – vi er et mindre firma, hvor mester selv deltager i det daglige arbejde med renovering af lejligheder og huse. Du får professionel malerservie fra start til slut, når du vælger DANMAG Malerfirma i Jylland. Vi har en stor faglig stolthed omkring alt, hvad vi laver, og vi betragter først vores malerarbejde som afsluttet, når du er helt tilfreds. Vi arbejder med faste priser på malerarbejde. Skal vi give dig et uforbindende tilbud på din maleropgave i Jylland? Så ring til os allerede i dag. Vi glæder os til at friske din bolig op med nye farver!

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I JYLLAND

 

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft

 

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

 

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

 

MICROCEMENT

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.