Malerfirma i Odder – bestil maler online, det er nemt og sikkert

Malerfirma i Odder – bestil malerarbejde her med tilfredshedsgaranti

DANMAG Malerservice er dit malerfirma i Odder – få et fast tilbud på maling af lejlighed. Som maler i Odder samler vi på tilfredse kunder. Vi er en del af det midtjyske lokalsamfund, og vi ved, hvor vigtigt det er at have en god dialog med vores kunder. Vi sætter en ære i at levere et 1. klasses resultat, når du vælger vores malerfirma i Odder til at varetage dine maleropgaver.

Hos DANMAG Malerservice får du professionel behandling fra start til slut. Vi er et lille, men årvågent malerfirma, og du kan som kunde hos os være sikker på, at du ikke forsvinder i mængden. Vi tilbyder dig 110 % tilfredshedsgaranti på vores arbejde, og vi overholder altid alle aftaler om levering og pris. Drag fordel af vores store erfaring med indendørs maleropgaver. Få et helt uforbindende tilbud på maling af værelser, køkken, bad, stue, kælder og opgang. Vi er specialister i opsætning af filt og glasvæv.

Slip for besværet – vi nedtager gerne dine gamle tapeter inden maling. Og selvfølgelig rydder vi altid pænt op efter os. Ring til DANMAG Malerservice allerede i dag – vi er det oplagte valg ved behov for malerfirma i Odder.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I ODDER

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Odder, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Odder

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Odder, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT ODDER

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud