Sonderer du terrænet for en rigtig god maler i Randers?

Så er du kommet til det helt rette sted. DANMAG malerservice er dit topprofessionelle malerfirma i Randers, som udfører alt inden for malerarbejde med største omhu og respekt. Vi nærer en stor kærlighed til vores fag og sætter en ære i at udføre vores arbejde perfekt hver gang. Derfor får du den bedste kvalitet, når du bestiller DANMAG til at male dit hus eller lejlighed.

Vi kan løfte rigtig mange opgaver inden for malerarbejde. Vi spartler vægge og lofter, sætter filt op, og så maler vi naturligvis samt meget andet. Vi overholder altid vores aftaler, og vi kommer til tiden. Vi er yderst fleksible i forhold til, hvornår du vil have udført din opgave, og du kan altid forvente, at vi er færdige til aftalt tid. Vi rydder naturligvis pænt op efter os selv – og kvalitetssikring er en del af vores DNA. Vi sørger for at alt er, som vi har aftalt – og derfor retter vi naturligvis eventuelle fejl. Det lægger os i øvrigt meget på sinde at være nærværende gennem løbende dialog, så du hele tiden ved, hvor vi er henne i processen.

Malerfirma i Randers med mange års erfaring

Når du bestiller en opgave hos os, kan du forvente at få udført et perfekt stykke arbejde. Vi følger vores arbejde helt til dørs og lægger stor vægt og fokus på din tilfredshed. Vi har gjort rigtig mange kunder glade og tilfredse i løbet af vores omtrent 7-årige eksistens, hvorfor vi er rigtig manges foretrukne malermester i Randers. Med en tilfredshedsscore på hele 4,9 ud af 5 mulige på Anmeld Håndværker har vores trofaste kunder kvalitetsstemplet os og mærket kærligheden til vores håndværk – og den samme oplevelse vil vi også meget gerne give dig. Så har du et hus eller lejlighed, der trænger til en rigtig kærlig hånd, så er du kommet til det bedste malerfirma i Randers.

Vil du have en malermester i Randers, der fokuserer på kvaliteten og sikrer, at du får et funklende nyt hjem, der emmer og skinner af rigtig godt håndværk, så tøv ikke med at bestille din maleropgave her hos os. Der er ingen opgave, der er hverken for stor eller lille, da vi ser på alle opgaver med samme briller.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I RANDERS

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Randers, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Randers

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Randers, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT I RANDERS

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud