DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2022

Gratis malertilbud - få pris med det samme

Står du med en indendørs maleropgave, der skal udføres?

Hvis ja, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til DANMAG malerfirma, der er specialister i alle former for indendørs maleropgaver såvel som opsætning af filt, for at få et uforpligtende og gratis malertilbud. Vi er en malermester med base i Århus & København, men vi udfører opgaver i hele landet. Og fælles for alle de steder hvor vi udfører vores opgaver er, at vi bestræber os på at være den billigste maler, der er tilgængelig. Men dog samtidig uden at gå på kompromis med vores høje kvalitet, vores lige så høje serviceniveau såvel som vores professionalisme. Vi sætter en særlig dyd i, at opretholde en høj faglighed. Da vi har en stor kærlighed til vores fag, hvilket vi altid lader stråle igennem på vores arbejde.

Hvad kan I give malertilbud på?

Som tidligere nævnt, så har vi valgt at specialisere os i forskellige former for indendørs maleropgaver, hvorfor det derfor også kun er indendørs maleropgaver, som vi kan give dig tilbud på. Dog giver vi også gerne tilbud på opsætning af filt i lejligheder, boliger og større ejendomme rundt omkring i Århus og København. Hvis du er bosat der eller omegn og er på jagt efter et godt malertilbud på diverse former for indendørs malerarbejde, så står DANMAG Malerservice klar til at tage imod din opgave. Du kan tage kontakt til os gennem vores kontaktformular. Hvorefter vi vender tilbage med et konkret og helt og aldeles uforpligtende tilbud på din maleropgave inden for maksimalt 24 timer. Men oftest har du et tilbud liggende i din indbakke inden for blot 8 timer.

Vi kan give tilbud med flere forskellige afregningsmetoder.

Foretrækker du eksempelvis at afregne på timebasis, så kan vi sagtens give dig et timebaseret tilbud. Men hvis du derimod hellere vil have et fast malertilbud, hvor du har en fast pris at gå ud fra og dermed ved, hvad det kommer til at koste, så sørger vi gerne for det. Det er blot vigtigt, at du sørger for at udspecificere dette, når du henvender dig til os. Så vi har mulighed for at beregne det korrekte tilbud eller give den korrekte timepris i første omgang. Uanset om du vælger den ene eller den anden afregningsmetode, så bestræber vi os på at være blandt de billigste malere i Århus og omegn. Hvorfor du er sikret, at du kan få udført dit arbejde til en fast, lav pris. Men dog uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten, serviceniveauet eller professionalismen.

I og med, at vi er specialister i indendørs maleropgaver, så giver vi ikke tilbud på udendørs maleropgaver. Men hvis du gerne vil have et malertilbud på en indendørs maleropgave, så tag blot kontakt med det samme. Der er ingen opgaver, der er hverken for store eller for små til os.

 

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 251

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram