Har du brug for perfekt maling af fodlister?

Har du længe gået med tanken om at få gjort noget ved de gamle fodlister, der bare ergået til år efter år?

Læg bekymringerne fra dig og lad DANMAG Malerservice om atpuste nyt liv i dit hjem med en grundig maling af fodlister. Fodlister bliver udsat for storslitage med tiden, og det er derfor nødvendigt at genopfriske dem med en frisk omgangmaling.

Vi udfører maling af fodlister i en ruf, så du har fine fodlister, som dine vægge ogdøre fortjener. Vi sætter kvaliteten i højsæde, så du får et 100% perfekt resultat.

De fleste boliger har fodlister.

Og fodlister kræver lidt ekstra arbejde både i forhold til malerarbejdet og afdækningen. Vi vil derfor godt bede dig angive, om du vil have malet fodlister, og de skal have 1 eller 2 gange maling. ”Almindeligt” brugte, hvidmalede fodlister behøver kun en enkelt gang maling. Er de meget slidte og for eksempel med afskalninger, skal du vælge 2 x maling, hvis du vil være sikker på et flot resultat.

Du skal også vælge 2 x maling, hvis du f.eks. har farvede eller mørke fodlister, som skal males over med hvid eller en lys farve. Med i prisen på maling af fodlister er også, at vi vasker fodlisterne og giver dem en let slibning. Det får dem til at se ekstra flotte ud efterfølgende.

Vælg højden på dine fodlister/fodpaneler:
For at vi kan vurdere opgaven og prisen så præcist som muligt, skal du angive højden på fodlisterne/fodpanelerne.
Vi har opdelt det i 3 højder/typer:

Type 1: Standard fodlister med en maks. højde på 8 cm
Type 2: Højde på 9-12 cm
Type 3: Højde over 13-20 cm

Har du behov for eksempelvis fugning og/eller spartling af gammelt træværk eller en grovere slibning, så skal du tilvælge det som ekstra timer til malerarbejde i den nederste dropdown på siden. Det er ikke inkluderet i prisen på maling af fodlister/fodpaneler. Når du klikker på ”Er du i tvivl om du skal tilføje ekstra arbejdstimer, så læs HER” kan du se hvor mange timer, du skal booke til opgaven.

Hvis du er i tvivl eller har flere forskellige højder, så er du velkommen til at kontakte os. Farven på dine nymalede fodlister Vi anbefaler at du får malet dine fodlister/fodpaneler hvide. Og vi bruger normalt farverne RAL9010 eller S0500N glans 35 og opefter. Vil du godt have malet en anden farve, så kan du her se NCS’s farvekoder: NCS FARVEKODE Du kan angive den ønskede farvekode til fodlister samme sted, som du taster navn og adresse mv. til sidst i bestillingen.

Farven på dine nymalede fodlister

Vi anbefaler at du får malet dine fodlister/fodpaneler hvide. Og vi bruger normalt farverne RAL9010 eller S0500N glans 40 og opefter. Vil du godt have malet en anden farve, så kan du her se NCS’s farvekoder: NCS FARVEKODE Du kan angive den ønskede farvekode til fodlister samme sted, som du taster navn og adresse mv. til sidst i bestillingen. Standard fodlister kan ser ligesom det: max højde for ”standard fodlister” op til 8 cm