OBS! Så er der godt nyt til alle københavnere. DANMAG åbner ny afdeling i København Læs mere her...

Maling af lejlighed i Århus, København, Aalborg og Odense

Istandsættelse af lejlighed ved fraflytning.

Er du lige flyttet ind i din nye, dejlige lejlighed i Århus, København, Aalborg, Odense? Måske er det gået op for dig, at den godt kunne trænge til en kærlig hånd. I lejligheden trænger diverse vægge og lofter til en grundig gang mailing - paneler og dørkarme kunne godt trænge til en opfriskning. Vi har specialiseret os i diverse former for indendørs maleropgaver. Maling af lejlighed er blandt ét af de områder, som vi har stor erfaring med. Vi varetager glædeligt denne slags opgaver - såvel i Århus, København, Ålborg samt helle landet. Vi tilbyder faste gode priser på maling af lejlighed. DANMAG Malerfirma har eksisteret i mere end 9 år, og i denne periode har vi malet rigtig mange lejligheder i hele landet. 

Maling af lejlighed ved indflytning og fraflytning

Maling af 1-værelses lejlighede males billigt og hurtig

Vi male din 2-værelses lejlighed til god pris

Maling af 3-værelses lejlighed i Århus, København, Aalborg og Odense

 

Vi male din 4 v. lejlighed i høj kvalitet

DANMAG male din lejlighed til fast pris

Maling af 6-værelses lejlighed ved fraflytning

 

Maling af lejlighed - det skal gøres ordentligt!

Hvis du er ung og studerende, kan det naturligvis være fristende at male lejligheden på egen hånd. Men det er meget sjældent, at det ender med et godt resultat. Oftest er det heller ikke den mest spændende opgave for dig som studerende, da du formentlig hellere vil have fokus på dit studie og dine venner. Det ender ofte med, at man blot giver væggene en gang overfladisk maling, og så kommer det blot til at se værre ud end før. Ved maling af lejlighed bør du i stedet kontakte DANMAG. Vi er et professionelt malerfirma i Århus, som er kendt for at levere malerservice af høj kvalitet, som bærer præg af vores erfaring samt det faktum, at vi er faguddannede malere.

Er det dyrt at få malet min lejlighed?

Maling af lejlighed kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG, får du en fordelagtig lav pris på din maleropgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. Det betyder, at vi er en billig maler, hvor du bliver præsenteret for gode resultater, som du helt sikkert vil kunne glæde dig over i lang tid fremover.  Rimelig pris for maling ved fraflytning af lejebolig. Malerfirma DANMAG tilbyder lave priser på maling af lejligheder ved fraflytning. Vi har mange tilfredse kunder i Århus, København sam hele Danamrk. Vi laver også malerarbejde over lejlighedens vedligeholdelseskonto

VI TILBYDER BLANDT ANDET:

Vi male lejligheder til fast pris

Vi male huse

Vi male værelser

Tilbyder renovering af lejligheder

Tilbyder renovering af huse

Tilbyder renovering af værelser

Tilbyder malerarbejde i nybyg og tilbygning

Tilbyder spartlearbejde

 

Maling af lejlighed pris ANBEFALING

 

Trustpilot