Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

4 grunde hvorfor du skal vælge Microcement:

Microcement er en dekorative belægning, som giver en unik overfalde.
Microcement kan anvendelse på gulve, vægge og lofter.
Microcement giver dig masse af valgmuligheder i farver.
Microcement giver et individuelt og personligt resultat.

Hvorfor Microcement?

Microcement er et cement baseret belægnings serie, der giver dig unikke muligheder for at dekorter dine vægge, dit loft eller dit gulv med dit egen personlige look.

Udover at give et personligt look, er Microcement utrolig slidstærk og fås også som en vandafvisrende belægning, som kan bruges på badeværelset, køkkenet og udvendigt på terrassen.

Giv dit gulv eller dine vægge og badeværelse en beton look med Microcement

Der er 5 typer Microcement, som lever op til de formodelig arbejds kravene og vil give den ønskede effekt.

  1. MICROBASE, er den ideel Microcement, for at opnå rustikke gulve eller vægge, med et artistisk udseende og unik tekstur. Microbase bruges også som forberedelse base til andre finish.
  2. MICROSTONE, er excellence for udvendige, på grund af dens ensartede farve og sten lignende udseende, med skridesikre egenskaber og har en tykke tekstur.
  3. MICRODECK, er bedst egnet til gulve, fordi Microdeck har en enestående modstandkraft i områder med intens slid og har en mellem tekstur.
  4. MICROFINO, er belægningen til vægge. Microfino har en fin finish og giver mulighed for et flot og anderledes udseende og har en fin tekstur.
  5. AQUACIMENT, er den ideelle belægning til bassiner og damme, på grund af Aquaciments modstandskraft mod salte og klor i vandet.

Professionelt påføring af Microcement

DANMAG udføre professionelt påføring af Microcement i høj kvalitet til en fast pris, som er fleksibel, slidstærk og vandafvisende på dit gulvet i badeværelset, entreen, køkkenet, stuen eller uden på terrassen, som holder mange år.

Renovering af badeværelse

NEMT BESTILLING

Bestil påføring af microcement online ved, at bruge vores online prisberegner.

ALTID FAST PRIS

Den pris du får ved vores unikke online prisberegner, er DIN fast pris.

SPAR ALTID 20%

Du kan altid spare 20% ved online betaling.
Det er ren win win.

HURTIG PROCES

Vi er hurtigt i gang, alt efter dit ønske. Vi arbejder effektivt fra start til slut.

VI BRUGER DEN BEDTE MATERIAL

Vi bruger microcement fra TopCiment fra Spanien

VENLIG SUPPORT

Vi sidder klar ved CHAT, TELEFONE og EMAIL. Vi besvarer på alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi gør bedst for dig
VI ERPÅ MARKET
SIDEN 2008

Vi tilbyder 1 klasses påføring af microcement

289
Glade kunder
25
Udført microcement
90
Abonnement kunder
753
Projekt succes
DANIEL GADUS
EJER AF DANMAG ApS

A, Kan Microcement påføres på et strålende gulv?

Ja, men før man anvender det, skal der udføres en varmeprotokol for at undgå muligheden for, at ekspansion, der frembringes af temperaturen ændres i gulvet, vil knække selve mikrocementen.

B, Er Microcement vandtæt?
Microcement i sig selv er ikke vandtæt. men brugen af en sealer, som en afsluttende belægning, som sikrer en vandtæt kapacitet, er absolut nødvendig.
Derfor kan Microcement anvendes på dræn, badekar eller andre våde områder, men overfladen skal altid forsegles med enten Topsealer DSV (opløsningsmiddelbaseret polyurethan) eller Topsealer WT (vandbaseret polyurethan) for at sikre dets vandtæthed.

C, Er Microcement skridsikker?

Ja, men det afhænger af typen af Microcement og den opnåede tekstur, som giver skridsikker overflade.

D, Hvad er forskellen på Microcement og poleret cement?

Selvom den afsluttende finish kan forekomme ens, er det ikke tilfældet. Med Microcement opnår man flere fordele: Hurtigere og lettere anvendelse. Ingen yderligere maskiner eller tungt værktøj kræves til anvendelsen. Mindre arbejde. korte tid. Lavere omkostninger. kan bruges til ethvert rum, så ikke kun i stue og kældre. Der ikke opstår sprækker efter tørringsprocessen. Kan anvendes på både lodrette og vandrette flader.

E, Hvor lang tid tager en renovering?
Det tager ca. 3-5 dage at påføre Microcement. For at kunne gå og berører det færdig produkt, skal man normalt vente en uge.

F, Hvordan holder man bedste Microcement fladerne rene?
For at Microcement har lange og holdbare levetid, anbefaler vi, at vaske med vand og neutrale sæber.

Hvorfor skal du vælge microcement frem for KABE & Conteco?

Microcement er ikke et gør-det-selv produkt. Microcement bliver kun anvendet af professionelle og Danmag Aps er certificerede microcement applikatørere der står klar til, at hjælpe med spartle microcment på alle ønskede overflader til en fast pris.
PS: Vi anbefaler klart microcement på gulv istedet KABE eller Conteco og kort sagt, de to produkter holder ikke godt nok. det revner uanset hvad. Vi har prøvet det, derfor vi ved det. Vi vil ikke bruger kabe eller conteco beton til dit gulv