Huse

/Huse

PERSONDATAPOLITIK – Vilkår, betingelser og fortrolighedspolitikken

Alle aftaler indgås mellem kunden og:

DANMAG ApS

Søren Frichs Vej 54

8230 Åbyhøj

CVR.nr.: 38787276

Telefon: 71 74 72 41

E-mail: info@danmag.com

Ved køb og leje hos https://www.danmag.com/ accepterer du følgende bestemmelser. Vi sender efter din bestilling en kopi af vores betingelser sammen med ordrebekræftelsen til den af dig oplyste e-mailadresse.(Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne e-mail)

A. PRODUKT OG PRIS

1. Alle billeder og beskrivelser af service/produkt afspejler så vidt muligt den faktiske service/produkt. Der tages forbehold for tekniske begrænsninger ved fremvisningen af vores ydelser på hjemmesiden. Såfremt du er i tvivl bedes du kontakte os per telefon, men yderligere vejledning kan også findes under FAQ.

2. Alle priser er inklusiv moms og andre afgifter.

3. Den gældende pris er den, der angives på det tidspunkt ordren afgives. Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre priserne på varer, leje og arbejde eller at annullere eller at foretage enhver ændring.

4. Du kan ikke kombinere tilbud og rabatter på danmag.com.

B. KLIENTREGISTRERING & OPRET BRUGER

1. Kunderne kan handle hos os kun med registrering. Registrering er dog gratis og sker ved at udfylde den formular, der er til rådighed på https://www.danmag.com/opret-bruger/ eller bare ved anvende din e-mail adresse og telefon nr. ind i detail produkt. Registrerede kunder har mulighed for at se vores online priser, bestiller, følge ordren, blive underrettet om nye produkter, anmelde købte produkter og har ret til at udnytte aktuelle rabatter. Ved oplysning af din e-mailadresse og telefon nr. bliver du automatisk oprettet som bruger, samt giver du samtykke til, at vi kan ringe eller sende dig markedsføring af tilsvarende tjenesteydelser og produkter, men du kan til en hver tid afmelde dig let igen. Brugerkonto er helt gratis og du kan altid slet din bruger bagefter ved at login på din konto, bagefter slet din bruger under ”mine oplysninger”

C. BESTILLINGSPROCEDURE, ARBEJDES PÅBEGYNDELSE OG EKSTRA ARBEJDE

1. Ordrer bliver modtaget elektronisk via www.danmag.com 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet

2. Efter at have bestilt får du, der har afgivet en e-mail adresse, en svarbesked med information om modtagelse af ordren og et ordrenummer.

3. Vi kontakter dig efter ordrens modtagelse for at aftale, hvornår arbejdet påbegyndes herunder for at aftale adgangsforhold til det sted, hvor arbejdet skal udføres. Vores pris er betinget af fri adgang og at inventar, billeder og lignende er fjernet inden vi ankommer.

4. I tilfælde af omstændigheder, som midlertidigt forhindrer gennemførelsen af ordren, forbeholder vi os ret til at suspendere dens gennemførelse indtil levering kan ske, men vi underretter da snarest muligt dig herom.

5. Såfremt det bestilte arbejde ikke er tilstrækkeligt til at fuldføre opgaven håndværksmæssigt korrekt gør vi dig opmærksom herpå inden arbejdet påbegyndes. Herefter vil prisen blive justeret og opdateret ordre vil blive fremsendt.

6. Såfremt der under arbejdets udførelse opstår behov for ekstra arbejde underretter vi dig straks. Herefter vil prisen blive justeret og opdateret ordre vil blive fremsendt. Det kunne f.eks ske, såfremt væggen efter nedtagelse af tappet kræver et ekstra lag spartel i forhold til det bestile antal for at opnå en jævn overflade – noget der særligt gør sig gældende i ældre ejendomme.

D. BETALINGSMULIGHEDER

1. Betaling med betalingskort

Hos www.danmag.com er det nemt og sikkert at betale med betalingskort. Du kan betale med VisaDankort, Visa og MasterCard. Hvis du har et VisaDankort, er det Visa-delen af kortet, du betaler med. Vi hæver først beløbet på dit kort, når arbejde blev udført eller ordren forlader vores lager (Dog ikke længere tid end den sidste dag i den indeværende måned, da pengene vil blive trukket uanset hvad 30 efter, du har betalt. Dette skyldes tekniske omstændigheder hos NETS, som ikke kan holde på pengene længere end 30 dage). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt under købet.

2. Betaling via bankoverførsel

Vælger du at betale via bankoverførsel, modtager du efter din bestilling en ordrebekræftelse pr. e- mail med angivelse af vores bankoplysninger. (Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne e-mail). Vi bekræfter din bestilling, så snart vi modtager betalingen fra dig. Alt afhængig af bank kan det tage 1-4 hverdage, før vi modtager overførslen fra dig. Bemærk: Betaling via bankoverførsel forlænger leveringstiden. For at vi kan spore overførslen tilbage til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver det ordrenummer som står i ordrebekræftelsen fra os. Ved betaling via bankoverførsel er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

3. Betaling med faktura

Vælger du at betale via faktura, så får du faktura, når arbejdet er færdigt og betaling skal ske netto 8 dage (se dog afsnit om ordre over 50.000 nedenfor). Ved for sen eller manglende betaling i forbrugeraftaler pålægges renter og eventuelt rykkergebyr på 100 kr. pr. rykker (dog maksimalt 3 rykkere) i henhold til rentelovens bestemmelser. Ved erhvervsaftaler udgør rentesatsen i stedet 2% pr. påbegyndt måned og rykkergebyr kr. 150 pr rykker.

4. ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her: www.ViaBill.com/kredit ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelsemed databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål. For yderligere information om ViaBill besøg www.ViaBill.com Her kan du også læse mere om ViaBills beskyttelse af personoplysninger.

5. Køb over DKK 50.000 der ikke betales med betalingskort

Såfremt den samlede ordre er større end 50.000 kr. inklusiv moms skal der betales i 3 rater. Første rate skal betales når materialer er indkøbt og indbefatter materialer. Første rate skal betales førend arbejdes påbegyndes. Anden rate skal betales når 50 % af arbejdet er udført og betales 3 dage efter modtagelsen af faktura og indbefatter 50% af den resterende ordre efter fradrag af 1. rate. Sidste rate skal betales når arbejdet er fuldført og skal betales 8 dage efter modtagelsen af faktura og indbefatter den resterende ordre.

E. VARE LEVERING OG FORSENDELSE:

Alle vores ordrer sendes med PostDanmark eller GLS som registreret pakke og koster til danske adresser fra kr. 49,-(max2 kg). For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

0-2 kr pris 49 kr pr. pakke
2-5 kg pris 99 kr. pr. pakke
5-10 kg pris 199 kr. pr. pakke
10-20 kg pris 349 kr. pr. pakke
20-30 kg pris 690 kr. pr. pakke
30-40 kg pris 989 kr. pr. pakke
40-50 kg pris 1.299 kr. pr. pakke
50-60 kg pris 1.599 kr. pr. pakke
60-70 kg pris 1.899 kr. pr. pakke
70-80 kg pris 2.299 kr. pr. pakke
80-90 kg pris 2.699 kr. pr. pakke
90-100 kg pris 2.999 kr. pr. pakke
100-120 kg pris 3.299 kr. pr. pakke
120-140 kg pris 3.599 kr. pr. pakke
140-160 kg pris 3.899 kr. pr. pakke
Vores vare pakker sendes med Post Danmark & Gls og den normale leveringstid er typisk 2-4 hverdage. Du vil modtage en mail med track and trace nummer, når varen er afsendt fra DANMAG ApS til dig. Hvis der er varer i din ordre, som er i restordre, eftersendes disse hurtigst muligt. Skulle en vare være udgået uden noget alternativ, eller er der ekstraoprdinær lang leveringstid,får du straks besked. Faktura modtager du også på mail samme aften, som varen er afsendt. Denne er din kvittering for købet, og den bør gemmes. Din følgeseddel følger din vare. Vi sender til følgende lande: Danmark, Færøerne, Grønland, Island, Norge, andre EU-lande samt øvrig udland. Ordrer sendes uden moms til Færøerne, Grønland og Norge. Vi sender alle vores ordrer som pakker med stregkode, så både du som kunde og vi som forhandler, har mulighed for at spore pakken. Derved kan vi sikre os, at pakken bliver erstattet, hvis den mod forventning skulle beskadiges ellers bortkomme undervejs til dig.

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt af DANMAG ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Leveringstid på lagervarer

Leveringstiden for lagervarer er 1-4 hverdage, såfremt du sender din bestilling indenfor vores normale åbningstid, som er mandag-torsdag inden kl. 16:00 og fredag inden kl. 14:00.

Leveringstid på ikke-lagervarer/bestillingsvarer

Ved bestilling af bestillingsvarer gælder den forventede dato, anført med ” DD.MM.ÅÅ” i shoppen. Denne dato er beregnet ud fra vores generelle leveringstid fra en given leverandør. Skulle der opstå ekstra lang leveringstid, får du straks besked! Er varen ikke at finde i netbutikken, så afgører vi ved den enkelte bestilling, hvor lang tid det vil tage.

Hent varen direkte hos os

Du har mulighed for at komme forbi os og hente varen. Du kan bestille og betale online eller betale ved afhentning. Vi modtager KREDIKORT BETALINGER eller MobilePay (nr: 44043) i butikken. Ved bestilling online skal du blot huske at skrive “afhentes direkte” i bemærkningsfeltet. Så pakker vi varen, så den er klar til når du kommer.

Find os her DANMAG ApS, Søren Frichs Vej 54, 8230 Åbyhøj

Transportskader:

Kontroller ALTID pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen. Skulle du mod forventning modtage en pakke med synlige skader på emballagen, er det vigtig at du nægter modtagelsen! Pakken sendes tilbage til DANMAG ApS og vi opretter en erstatningssag med Post Danmark. Ved skjult transportskade skal dette anmeldes straks og senest indenfor 2 hverdage på mail til DANMAG ApS. Når du anmelder en skade er det vigtigt, at du beskriver skadens omfang og sender billeder af skaden/skaderne. DANMAG ApS opretter herefter en erstatningssag med Post Danmark. Har du først kvitteret for modtagelsen af en synligt skadet pakke er DANMAG ApS ikke erstatningspligtig.

F. FORTRYDELSESRET

1. Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres eller såfremt du har lejet og 14 dage fra varens modtagelse, såfremt du har købt. Meddelelsen skal gives ved at skrive mail til info@danmag.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard kontakt formular og sende den til os. Hvis du derimod ønsker at få udført arbejdet eller leje det lejede inden udløbet af fortrydelsesretten på 14 dage kan du vælge at fraskrive dig retten til fortrydelsesretten ved udtrykkeligt at acceptere dette via et afkrydsningsfelt i bestillingsformularen eller bekræfte det pr. e-mail til info@danmag.com. Selvom du har accepteret fraskrivelse af fortrydelsesretten og vi har påbegyndt vores arbejde eller du er begyndt at anvende det lejede malerudstyr kan du inden 14-dages fristens udløb fortryde den del af arbejdet, der ikke er leveret/udført, eller den lejeperiode der er tilbage. Du skal da bede om at arbejdet standses, og vi er da berettiget til at kræve en rimelig betaling for det arbejde, der er udført, og som ikke kan tilbageleveres. Ved leje skal du straks tilbagelevere det lejede.

2. Hvis vi ikke har påbegyndt arbejdet eller lejeperioden ikke er indtrådt giver vi dig dog mulighed for at fortryde din ordre også efter 14-dage fra aftalens indgåelse mod betaling af et afbestillingsgebyr på 10% af ordre total pris. Du skal i den forbindelse stadig give os besked om din fortrydelse ved at sende en e-mail til info@danmag.com eller kontakt formular her på siden

3. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

G. ABONNEMENTVILKÅR

1. Du vælger helt selv, hvor længe dit abonnement skal køre samt hvornår du har i sinde at gøre brug af det. Har du fx valgt DANMAG ApS Malerabonnement ’’privat’’, og du løbende har betalt ind til din konto i fx 2 år, har du mulighed for at få malet, spartlet huller og andet malerarbejde, der er indbefattet i dit abonnement, for månedsprisen ganget med 24 måneder. Du har altså her i dette tilfælde 7.200,- på din konto, som du kan gøre brug af. Er opgaven større, end hvad du har sparet op betaler du selv differencen.

2. Der er mulighed for tilbagebetaling af din opsparede konto dog der er gebyr på 5% af opsparede beløbet. Vi udfører malerarbejde for det opsparede beløb, hvilket du selv kan disponere over. Opsiger du dit abonnement efter fx 1 år, kan du få udført malerarbejde for den pris, du løbende indbetalt – eller vi returnere opsparede beløbet på din konto. Vi sender en regning hver måned, men du kan også vælge at tilmelde den PBS, så du slipper for rudekuverter. Vi pålægger gebyrer ved ikke-overholdt abonnementsindbetaling jf. gældende gebyrregler.

3. Når du bestiller malerarbejde via dit malerabonnement, så følger vi de faste priser, som vi har på siden. Du kan derfor altid selv regne ud, hvor meget du kan få lavet for det beløb, du har sparet op via dit abonnement. Vi kører altid med faste priser, så du får dit malerarbejde til en rigtig god pris.

H. LEJE

Ved udlejning af airless sprøjte og sparteanlæg hos https://www.danmag.com/ accepterer du følgende bestemmelser. Disse lejebetingelser er gældende for al udlejning ved DANMAG ApS malerservice, og/eller ved lejers underskrift på lejeaftalen accepterer lejer disse (herunder udlejers Handels- og lejebetingelser jf. afsnit 8).

1. Lejemålets begyndelse, løbetid og afslutning: Lejemålet regnes fra den dag det lejede afhentes og indtil det er tilbageleveret. Der betales leje pr. påbegyndt lejedag. En lejedag pågyndes kl. 07.30 og det lejede skal således være afleveret hos udlejer inden kl. 16.30. Sker dette ikke påløber der en fuld ny lejedag. Det lejede kan alene tilbageleveres indenfor normal åbningstid som er mandag-fredag 07.30-16.30. Minimumsleje er 1 dag i hverdage og 2 dage i weekenden. Såfremt det lejede efter særskilt aftale skal leveres eller afhentes på en byggeplads påhviler det lejer at sikre, at det lejede kan fremføres på byggepladsen via bæredygtige veje. Ventetid som følge af manglende adgangsforhold afregnes pr. time med kr. 500.

2. Lejeafgiften og depositum: Lejeafgiften beregnes for hele lejeperioden uanset om det lejede materiel benyttes eller om det tilbageleveres før det aftale tilbagelevringstidspunkt. Ved oprettelse af booking, reserveres et depositum. Depositum frigives senest 48 timer efter at materialer er tilbageleveret.. Udlejer er berettiget til at modregne i eller tilbageholde depositum.

3. Det lejedes stand: Det lejede afleveres rengjort og i samme stand som ved modtagelsen. Efter det lejede er modtagest retur efterser det. Eventuelle skader betales af lejer jf. afsnit 5.

4. Det lejedes benyttelse og vedligeholdelse: Det lejede må alene benyttes til det aftalte formål og inden for den belasting og ydeevne der fremgår af betjeningsvejledningen eller som er påført på det lejede. Lejer er ansvarlig for at skaffe nødvendige tilladelse påkrævet for anvendelse af det lejede. Lejer er i lejeperioden forpligtiget til at foretage sikkerhedsmæssige kontrol og driftsmæssig vedligeholdelse af det lejede samt at holde det lejede rengjort. Reparationer på det lejede må kun udføres af udlejer eller af en af udlejer anvist reparatør. Lejer må ændre på eller ombygge det lejede. Det lejede må ikke videreudlejes eller lånes ud af lejer. Det lejede leveres med fyldte brændstoftanke og skal tilbageleveres med fyldte brændstoftanke. Såfremt dette ikke sker vil lejer bliver afregnet i henhold til gældende priser med tillæg af et gebyr på kr. 200. Det lejede må alene benyttes i Danmark og må ikke flyttes ud af Danmark. Udlejer har til enhver tid ret til at besigtige det udlejede. I tilfælde af misligholdelse er udlejer berettiget til at sætte sig i besiddelse af det lejede, om fornødent med fogedens hjælp.

5. Ansvar: Lejer hæfter for skader og bortkomst på/af det lejede, uanset som lejer selv har gjort det. Under lejemålet bærer lejeren enhver risiko for det udlejede samt for dets betjening og anvendelse, både overfor udlejer som overfor tredjemand. Udlejer kan således ikke gøres ansvarlig for nogen skade påført lejer eller tredjemand i forbindelse med brugen af det lejede eller skade på ejendele tilhørende lejer eller tredjemand. Lejer skal skadesløsholde udlejer for ethvert krav der måtte bliver rettet mod udlejer i anledning skade på lejer eller tredjemand eller disse ejendele som følge af det lejede.

6. Forsikring:

Udlejer har tegnet kaskoforsikring, som dækker beskadigelse af lifter og andre maskiner. Forsikringen er tegnet med en selvrisiko, som altid skal betales af lejer. Selvrisiko ansættes ud fra materiellets nyværdi på skadetidspunktet. Lejer bærer hele risikoen for skader, som ikke er dækket af den tegnede kaskoforsikring. Lejer betaler altid forsikring – p.t. 5% af bruttopris. Lejer skal sørge for at maskiner/materiel er forsvarlig aflåst, og mindre maskiner til værdi 0-75000 kr. skal være låst forsvarligt inde. Undlades dette hæfter lejer for det fulde erstatningsbeløb. Udlejer har tegnet motoransvarsforsikring som dækker efter færdselslovens regler. Hvor skader overstiger færdselslovens erstatningssummer hæfter lejer for det beløb, som summerne overstiges med. I tilfælde af at lejer/ bruger har handlet uagtsomt, kan forsikringsselskabet eller DANMAG ApS kræve erstatningen betalt af lejer (regres). Der er kun dækning i Danmark. Selvrisiko ved ansvar- og/eller kaskoskade: 6.000 DKK

Nyværdi på skadetidspunktet, samt afsavn pr. dag som følger: fuld pris af dag leje pris på skadede maskine. Der kan opkræves op til 30 dages afsavn.

7. Ansvarsbegrænsning: Udlejer er ikke ansvarlig for tab af brug, indtjening og omsætning, forsinkelse af arbejde, arbejdsløn, leje, finansielle omkostninger, tabt produktion eller lignende hvad enten sådan er at betragte som direktet eller indirekte tab samt for noget indirekte eller følgetab. Udlejer er ikke ansvarlig for skader forvoldt af en defekt ved det lejede, medmindre et sådan ansvar ikke kan fraskrives i henhold til lov om produktansvar. Udlejers ansvar kan ikke overstige den samlede leje.

8. Support Til supportordningen er tilknyttet følgende telefonnummer: 71 74 72 41. Startgebyr ved supportudkald: DKK 450,00 inkl. moms. Herudover regnes med DKK 450,00 inkl moms pr. time + kørselstillæg. Såfremt fejlen skyldes defekter på vores udstyr, vil der ikke være nogen omkostninger forbundet med supportudkald! Her vil udstyret blive forsøgt repareret på stedet, og der vil hvis muligt blive stillet et reserveanlæg til rådighed.

I. REKLAMATIONSRET

1. Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde kan du kontakte os på mail info@danmag.com eller ved at ringe på +45 71 74 72 41. Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

2. For køb af vare hos os gælder købelovens regler om reklamationsret såfremt du er forbruger.

3. For erhvervsdrivende gælder følgende afsnit: Vi er alene ansvarlig for mangler ved det købte i henhold til købeloven regler (med de modifikationer der følger af nærværende handels- og lejebetingelser), såfremt der fremsættes indsigelse herom 14 dage efter levering. Købelovens § 54, stk. 1 er således ikke gældende.

J. ANSVARSBEGRÆNSNING

1. Vi er ikke ansvarlig for tab af brug, indtjening og omsætning, forsinkelse af arbejde, arbejdsløn, leje, finansielle omkostninger, tabt produktion eller lignende hvad enten sådan er at betragte som direktet eller indirekte tab samt for noget indirekte eller følgetab.

2. Vores ansvar kan ikke overstige den samlede aftalte ordre, købesum eller leje.

3. Vi er ikke ansvarlig for skader forvoldt af en defekt ved de produkter vi bruger eller leverer eller de ting vi udlejer, medmindre et sådan ansvar ikke kan fraskrives i henhold til lov om produktansvar.

K. KLAGE

1. Hvis du er utilfreds med vores arbejde bedes du kontakt os, men i sidste instans kan du klage til Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K Mail: info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk/. Klager over produkter og udlejet udstyr skal altid rettes til direkte til os.

L. MARKEDSFØRING

1. Ved oplysning af din e-mailadresse og eller tellefon nr giver du samtykke til, at vi kan sende/ringe dig markedsføring af tilsvarende tjenesteydelser og produkter. Hvis du ikke ønsker at modtage dette service, beder vi dig om at meddele os det. Hvis du aktivt og udtrykkeligt giver samtykke til at modtage reklame omkring andre af vores produkter kan du til enhver tid afmelde modtagelse af markedsføring ved at klik her https://www.danmag.com/afmeld-nyhedsbrev/

PERSONDATAPOLITIK
Kunder og potentielle kunder hos DANMAG ApS

Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen. Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder. I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om vores nuværende og tidligere samt potentielle kunder.

Hvem vi er – og hvordan du kan kontakte os

Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger:

DANMAG ApS Søren Frichs Vej 54 8230 Åbyhøj CVR-nr. 38787276 Tlf.: +45 71747241 E-mail: info@danmag.com Web: www.danmag.com

Kontakt vedrørende databeskyttelse: Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte på info@danmag.com

Vores behandlinger af personoplysninger

Kategorier af personoplysninger

De oplysninger, vi behandler om dig, kan omfatte:

Oplysninger om nuværende og potentielle kunder Almindelige personoplysninger, herunder

identifikationsoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail
købshistorik
betalingshistorik, betalingsoplysninger, samt lønoplysninger og evt. årsopgørelse i forbindelse med kreditvurdering og låneoprettelse
oplysninger, der indgår i vores korrespondance med dig
CPR-nummer

CPR-nummer i forbindelse med evt. kreditvurdering og låneoprettelse, samt underskrifter på dokumenter
Formål og retsgrundlag

Vores databehandlinger har følgende formål:

Administration af kundeforholdet, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, samt løbende samhandel
Statistiske formål: Der foretages analyser af samhandel og rapportering på de generelle kundeoplysninger, der indsamles.
Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er:

Ved behandling af personoplysninger i forbindelse med gennemførelse af dine bestillinger og køb, herunder bl.a. levering, kreditgivning og betaling, er retsgrundlaget for vores registrering af oplysningerne databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, om behandlinger, som er nødvendige for at indgå en kontrakt og for udførelsen af kontrakten.
Når vi registrerer oplysninger, som er krævet efter bogføringsloven eller som led i indberetningspligten til skattemyndighederne, er retsgrundlaget databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, om behandling, som er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige.
Retsgrundlaget for vores indsamling og registrering af de øvrige personoplysninger er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, om behandlinger, som er nødvendige for en legitim interesse, der ikke overstiges af hensynet til de registrerede. Den legitime interesse, der begrunder behandlingen, er hensynet til at fremme DANMAG ApS forretning og tilbyde kunder den bedste service og gode tilbud.
Videregivelse af oplysninger om dig vil kunne ske under iagttagelse af behandlingsreglerne i databeskyttelseslovgivningen og anden dansk lovgivning. Vi vil i hvert enkelt tilfælde vurdere, om videregivelsen kræver dit udtrykkelige samtykke, eller om videregivelsen kan ske på andet retsgrundlag.
Hvis vi videregiver generelle kundeoplysninger til andre virksomheder i DANMAG ApS med henblik på markedsføring, vil vi iagttage lovgivningens krav om de særlige procedurer, der skal følges, herunder at du får mulighed for at gøre indsigelse. Vores videregivelse vil ske i henhold til betingelserne i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, om behandlinger, som er nødvendige for en legitim interesse, der ikke overstiges af hensynet til de registrerede. Den legitime interesse, der begrunder behandlingen, er hensynet til at fremme DANMAG ApS forretning og tilbyde vores kunder den bedste service og gode tilbud.
Statistisk formål: Retsgrundlaget for databehandlinger udelukkende i statistisk og videnskabeligt øjemed er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e, om behandlinger, som er nødvendige af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse. Kun oplysninger, som er nødvendige for undersøgelsen anvendes, og oplysningerne anvendes ikke til andre formål end ren statistik.
Kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

Bankforbindelser i forbindelse med administration af betalinger
Inkasso og kreditoplysningsbureauer ved misligholdelse af lån/kreditter, samt ved opslag i kreditoplysningsbureau ved låneansøgning
Skattemyndigheder og andre myndigheder i forbindelse med lovpligtige indberetninger
Andre virksomheder i DANMAG ApS som led i markedsføringstiltag under iagttagelse af derom gældende regler
Vores databehandlere på grundlag af databehandleraftaler
Sletning

Vi sletter oplysningerne om dig, når de ikke længere er nødvendige. DANMAG ApS følger generelt den opbevaringsfrist, der gælder efter bogføringsloven. For at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kundeforhold, potentielle reklamationssager og garantiforpligtelser og for at kunne leve op til vores forpligtelser, har vi vurderet, at det er nødvenligt at gemme alle oplysninger i op til fem år plus indeværende fra forretningsforholdet er ophørt. For kommende og potentielle kunder omfattet af markedsføringsrelaterede aktiviteter følger vi de gældende regler i markedsføringsloven og principper om god markedsføringsskik.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Du kan gøre brug af dine persondatarettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst i denne politik. Hvis du ønsker at få adgang til, få rettet eller slettet oplysninger om dig, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi, om det er muligt, og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har modtaget din henvendelse. Dine rettigheder

Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. Vi skal i alle tilfælde tage stilling til, om vi mener din anmodning er berettiget. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Ret til sletning: Vi sletter generelt persondata, når de ikke længere er nødvendige. I særlige tilfælde har du ret til at få specifikke oplysninger om dig slettet, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage, og vi ikke har et andet grundlag for at behandle oplysningerne. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Ret til begrænsning af behandling: Hvis du bestrider oplysninger, som vi har registreret eller på anden vis behandler, kan du anmode os om at begrænse behandlingen af oplysningerne, indtil vi har haft mulighed for at fastslå, om oplysningerne er korrekte. Du kan også anmode om begrænsning i stedet for sletning, hvis du mener vores behandling af oplysningerne er ulovlig, eller hvis du mener vi ikke længere har brug for oplysningerne, eller hvis du mener dine legitime interesser går forud for den dataansvarliges legitime interesser. Hvis du får medhold i, at vores behandling skal begrænses, må vi fremover kun behandle oplysningerne med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har ret til at modtage persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder. Du kan også bede os om at få oplysningerne sendt direkte fra den dataansvarlige til en anden myndighed eller virksomhed. Hvis du ønsker at bruge din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af oplysninger om dig. Du kan også gøre indsigelse mod vores anvendelse eller videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af oplysningerne.
Ret til at få information om nye formål: Hvis vi ønsker at bruge oplysninger om dig til et andet formål, end de formål, vi tidligere har oplyst over for dig, fx i denne privatlivspolitik, har du ret til at få information herom, inden vi viderebehandler oplysningerne til det andet formål.
Ret til at trække dit samtykke tilbage: Hvis vores behandling af dine oplysninger sker på grundlag af dit samtykke, kan du til enhver tid trække samtykket tilbage. Hvis du tilbagekalder samtykket, må vi ikke behandle oplysningerne fremover. Tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er sket forud for tilbagekaldelsen. Hvis vi har et andet lovligt grundlag for behandling end samtykke med et selvstændigt formål – eksempelvis opbevaring af oplysninger af hensyn til overholdelse af reglerne om bogføring – vil denne behandling fortsat kunne finde sted.
Hvis du ikke er tilfreds med vores svar eller hvis du er utilfreds med den måde, dine personlige oplysninger er blevet behandlet på, kan du klage til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Denne Vilkår & Databehandleraftale er senest opdateret den 18-05-2018

[/fusion_tab]

Kunder og potentielle kunder hos DANMAG ApS
Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen. Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder. I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om vores nuværende og tidligere samt potentielle kunder.

Hvem vi er – og hvordan du kan kontakte os
Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger:

DANMAG ApS
Søren Frichs Vej 54
8230 Åbyhøj
CVR-nr. 38787276
Tlf.: +45 71747241
E-mail: info@danmag.com
Web: www.danmag.com

Kontakt vedrørende databeskyttelse:
Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte på info@danmag.com

Vores behandlinger af personoplysninger
Kategorier af personoplysninger

De oplysninger, vi behandler om dig, kan omfatte:

Oplysninger om nuværende og potentielle kunder
Almindelige personoplysninger, herunder

identifikationsoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail
købshistorik
betalingshistorik, betalingsoplysninger, samt lønoplysninger og evt. årsopgørelse i forbindelse med kreditvurdering og låneoprettelse
oplysninger, der indgår i vores korrespondance med dig
CPR-nummer

CPR-nummer i forbindelse med evt. kreditvurdering og låneoprettelse, samt underskrifter på dokumenter
Formål og retsgrundlag
Vores databehandlinger har følgende formål:

Administration af kundeforholdet, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, samt løbende samhandel
Statistiske formål: Der foretages analyser af samhandel og rapportering på de generelle kundeoplysninger, der indsamles.
Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er:

Ved behandling af personoplysninger i forbindelse med gennemførelse af dine bestillinger og køb, herunder bl.a. levering, kreditgivning og betaling, er retsgrundlaget for vores registrering af oplysningerne databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, om behandlinger, som er nødvendige for at indgå en kontrakt og for udførelsen af kontrakten.
Når vi registrerer oplysninger, som er krævet efter bogføringsloven eller som led i indberetningspligten til skattemyndighederne, er retsgrundlaget databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, om behandling, som er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige.
Retsgrundlaget for vores indsamling og registrering af de øvrige personoplysninger er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, om behandlinger, som er nødvendige for en legitim interesse, der ikke overstiges af hensynet til de registrerede. Den legitime interesse, der begrunder behandlingen, er hensynet til at fremme DANMAG ApS forretning og tilbyde kunder den bedste service og gode tilbud.
Videregivelse af oplysninger om dig vil kunne ske under iagttagelse af behandlingsreglerne i databeskyttelseslovgivningen og anden dansk lovgivning. Vi vil i hvert enkelt tilfælde vurdere, om videregivelsen kræver dit udtrykkelige samtykke, eller om videregivelsen kan ske på andet retsgrundlag.
Hvis vi videregiver generelle kundeoplysninger til andre virksomheder i DANMAG ApS med henblik på markedsføring, vil vi iagttage lovgivningens krav om de særlige procedurer, der skal følges, herunder at du får mulighed for at gøre indsigelse. Vores videregivelse vil ske i henhold til betingelserne i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, om behandlinger, som er nødvendige for en legitim interesse, der ikke overstiges af hensynet til de registrerede. Den legitime interesse, der begrunder behandlingen, er hensynet til at fremme DANMAG ApS forretning og tilbyde vores kunder den bedste service og gode tilbud.
Statistisk formål: Retsgrundlaget for databehandlinger udelukkende i statistisk og videnskabeligt øjemed er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e, om behandlinger, som er nødvendige af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse. Kun oplysninger, som er nødvendige for undersøgelsen anvendes, og oplysningerne anvendes ikke til andre formål end ren statistik.
Kategorier af modtagere
Vi videregiver eller overlader personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

Bankforbindelser i forbindelse med administration af betalinger
Inkasso og kreditoplysningsbureauer ved misligholdelse af lån/kreditter, samt ved opslag i kreditoplysningsbureau ved låneansøgning
Skattemyndigheder og andre myndigheder i forbindelse med lovpligtige indberetninger
Andre virksomheder i DANMAG ApS som led i markedsføringstiltag under iagttagelse af derom gældende regler
Vores databehandlere på grundlag af databehandleraftaler
Sletning
Vi sletter oplysningerne om dig, når de ikke længere er nødvendige.

DANMAG ApS følger generelt den opbevaringsfrist, der gælder efter bogføringsloven. For at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kundeforhold, potentielle reklamationssager og garantiforpligtelser og for at kunne leve op til vores forpligtelser, har vi vurderet, at det er nødvenligt at gemme alle oplysninger i op til fem år plus indeværende fra forretningsforholdet er ophørt. For kommende og potentielle kunder omfattet af markedsføringsrelaterede aktiviteter følger vi de gældende regler i markedsføringsloven og principper om god markedsføringsskik.

Dine rettigheder
Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Du kan gøre brug af dine persondatarettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst i denne politik.
Hvis du ønsker at få adgang til, få rettet eller slettet oplysninger om dig, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi, om det er muligt, og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har modtaget din henvendelse.

Dine rettigheder

Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. Vi skal i alle tilfælde tage stilling til, om vi mener din anmodning er berettiget. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Ret til sletning: Vi sletter generelt persondata, når de ikke længere er nødvendige. I særlige tilfælde har du ret til at få specifikke oplysninger om dig slettet, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage, og vi ikke har et andet grundlag for at behandle oplysningerne. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Ret til begrænsning af behandling: Hvis du bestrider oplysninger, som vi har registreret eller på anden vis behandler, kan du anmode os om at begrænse behandlingen af oplysningerne, indtil vi har haft mulighed for at fastslå, om oplysningerne er korrekte. Du kan også anmode om begrænsning i stedet for sletning, hvis du mener vores behandling af oplysningerne er ulovlig, eller hvis du mener vi ikke længere har brug for oplysningerne, eller hvis du mener dine legitime interesser går forud for den dataansvarliges legitime interesser. Hvis du får medhold i, at vores behandling skal begrænses, må vi fremover kun behandle oplysningerne med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har ret til at modtage persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder. Du kan også bede os om at få oplysningerne sendt direkte fra den dataansvarlige til en anden myndighed eller virksomhed. Hvis du ønsker at bruge din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af oplysninger om dig. Du kan også gøre indsigelse mod vores anvendelse eller videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af oplysningerne.
Ret til at få information om nye formål: Hvis vi ønsker at bruge oplysninger om dig til et andet formål, end de formål, vi tidligere har oplyst over for dig, fx i denne privatlivspolitik, har du ret til at få information herom, inden vi viderebehandler oplysningerne til det andet formål.
Ret til at trække dit samtykke tilbage: Hvis vores behandling af dine oplysninger sker på grundlag af dit samtykke, kan du til enhver tid trække samtykket tilbage. Hvis du tilbagekalder samtykket, må vi ikke behandle oplysningerne fremover. Tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er sket forud for tilbagekaldelsen. Hvis vi har et andet lovligt grundlag for behandling end samtykke med et selvstændigt formål – eksempelvis opbevaring af oplysninger af hensyn til overholdelse af reglerne om bogføring – vil denne behandling fortsat kunne finde sted.
Hvis du ikke er tilfreds med vores svar eller hvis du er utilfreds med den måde, dine personlige oplysninger er blevet behandlet på, kan du klage til Datatilsynet.
Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Denne Databehandleraftale er senest opdateret den 17-05-2018

2. Basic information on data processing

We only process users’ personal data in compliance with the relevant data protection regulations in accordance with the requirements of data minimization and purpose limitation (see Processing Principles: EU GDPR Article 5). This means that the data of the users are processed only in the presence of a legal permit or obligation, for the fulfillment of contractual obligations (which are necessary, for example, for the provision of the services offered) or in the presence of your consent.

We take organizational, contractual and technical security measures in accordance with the state of the art to ensure that the provisions of the data protection laws are complied with and in order to protect the data processed by us against accidental or intentional manipulation, loss, destruction or against access by unauthorized persons.

Insofar as data transmission to third parties is necessary for the fulfillment of legal requirements, the fulfillment of the services to be provided within the framework of contractual obligations or on the basis of your explicit consent, we always ensure that this is done safely and in accordance with data protection regulations and in accordance with EU GDPR Article 5.

(Webshop, if applicable): A transfer of data to third parties does not take place, with the exception of the transmission of credit card data to the involved bank institutes / payment service providers for the purpose of debiting the purchase price, to the transport company / shipping company commissioned by us for the delivery of the goods as well as to our tax consultant Fulfillment of our tax obligations.

3. Processing of personal data

The personal data are, in addition to the use expressly mentioned in this privacy policy, processed for the following purposes on the basis of statutory requirements, to fulfill the contract or your express consent:
– The provision, execution, maintenance, optimization and security of our services, services and user services;
– Ensuring effective customer service and technical support.

Insofar as data transmission to third parties is necessary for the fulfillment of legal requirements, the fulfillment of the services to be provided within the framework of contractual obligations or on the basis of your express consent, we always ensure that this is done safely and in accordance with data protection regulations in accordance with EU GDPR Article 5.

(Webshop, if applicable): A transfer of data to third parties does not take place, with the exception of the transmission of credit card data to the involved bank institutes / payment service providers for the purpose of debiting the purchase price, to the transport company / shipping company commissioned by us for the delivery of the goods as well as to our tax consultant Fulfillment of our tax obligations.

When contacting us (via contact form or e-mail), the details of the user are stored for the purpose of processing the request as well as in the event that follow-up questions arise.
Personal data will be deleted if they have fulfilled their purpose and deletion does not conflict with any retention requirements.

4. Collection of access data

We collect data about every access to the server where this service is located (so-called server log files). The access data includes name of the retrieved web page, file, date and time of retrieval, amount of data transferred, message about successful retrieval, browser type and version, the user’s operating system, referrer URL (the previously visited page), IP address and the requesting provider.

We use the log data without linking it to the specific person of a user or other profiling according to the statutory provisions only for statistical evaluations for the purpose of operation, security and optimization of our online offer. However, we reserve the right to retrospectively check the log data if, on the basis of concrete evidence, the legitimate suspicion of unlawful use exists.

5. Cookies & reach measurement

Cookies are information transmitted from our web server or third-party web servers to users’ web browsers and are stored there for later retrieval. The use of cookies in the context of pseudonymous range measurement is described in this privacy policy.
The usage of this online offer is also possible with the exclusion of cookies. If users do not want cookies stored on their computer, they are asked to disable the option in their browser’s system settings. Saved cookies can be deleted in the system settings of the browser. The exclusion of cookies can lead to functional restrictions of this online offer.
There is a possibility to manage many companies’ online advertising cookies via the US website http://www.aboutads.info/choices or the EU page http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/.

6. Google Analytics

We use Google Analytics, a web analytics service provided by Google Ireland Ltd. (“Google”). Google uses cookies. The information generated by the cookie about the use of the online offer by the users are usually transmitted to a Google server in the USA and stored there.

Google will use this information on our behalf to evaluate the use of our online offering by users, to compile reports on the activities within this online offering and to provide us with other services related to the use of this online offer and internet usage. In this case, pseudonymous usage profiles of the users can be created from the processed data.

We only use Google Analytics with activated IP anonymization. This means that the IP address of users will be shortened by Google within member states of the European Union or in other contracting states of the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases the full IP address will be sent to a Google server in the US and shortened there.

The IP address submitted by the user’s browser will not be merged with other data provided by Google. Users can prevent the storage of cookies by setting their browser software accordingly; users may also prevent data collection by Google of data which is generated by the cookie and related to their use of the online offer as well as the processing of such data by Google by downloading and installing the browser plug-in available under the following link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

For more information about Google’s use of data, settings and opt-out options, please visit Google’s websites: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners (“Google’s use of your data when you use websites or our partners’ apps “), http://www.google.com/policies/technologies/ads (” Use of data for promotional purposes “), http://www.google.com/settings/ads (” Managing information provided by Google used to show you ads “) and http://www.google.com/ads/preferences (” Determine which ads Google shows you “).

7. Google Re-/Marketing Services

We use the Google Ireland Ltd. Marketing and Remarketing Services (“Google Marketing Services”), Gordon House, 4 Barrow St,Dublin, D04 E5W5, Ireland, (“Google”).
Google Marketing Services allows us to better target advertisements for and on our website so that we only present ads to users that potentially match their interests. E.g.: It is called remarketing if users are also shown ads for products they are interested in on other websites.

For these purposes, when Google and our other websites that are running Google Marketing Services are activated, Google runs a code and so-called (re) marketing tags (invisible graphics or code, etc., also named web beacon) are added and incorporated into the website. With their help, the user is provided with an individual cookie, viz. a small file is saved (instead of cookies, comparable technologies can also be used).

The cookies can be set by different domains, including google.com, doubleclick.net, invitemedia.com, admeld.com, googlesyndication.com or googleadservices.com. In this file it is noted which web pages users visited, what content they are interested in and what offers they have clicked, as well as technical information about the browser and operating system, referring web pages, visit time and other information about the use of the online offer.

The IP address of the users is also recorded, whereby in the context of Google Analytics the IP address is shortened within member states of the European Union or other contracting states of the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases data is transmitted to a Google server in the US and shortened there. The IP address will not be merged with data of the user within other offers from Google. The information mentioned above may also be associated with information from other sources. So that ads according to the interests of the users can be displayed when they visit other websites.

The data of the users are pseudonymised processed in the context of the Google marketing services. That means Google stores and processes e.g. not the name or e-mail address of the users, but processes the relevant data cookie-related within pseudonymous user profiles. From the perspective of Google, the ads are not managed and displayed to a specifically identifiable person, but to the cookie owner, regardless of who that cookie owner is. This does not apply if users have explicitly allowed Google to process their data without this pseudonymization. The information collected about users by “DoubleClick” is transmitted to Google and stored on Google’s servers in the United States.

Among the Google marketing services we use is amongst others the online advertising program “Google AdWords”. In the case of Google AdWords, each advertiser receives a different “conversion cookie”. Cookies cannot be tracked through AdWords advertisers’ websites. The information collected through the cookie is used to generate conversion statistics for AdWords advertisers who have opted for conversion tracking. Advertisers will see the total number of users who clicked on their ad and were redirected to a conversion tracking tag page. However, they do not receive information that personally identifies users.

We embed third-party ads based on Google’s DoubleClick marketing service. DoubleClick uses cookies, which allow Google and its affiliate websites to serve ads based on users’ visits to this site or other sites on the Internet.
We also engage third-party ads based on the Google AdSense marketing service. AdSense uses cookies, which allow Google and its affiliate websites to serve ads based on users’ visits to this site or other sites on the Internet.

Another Google marketing service we use is the Google Tag Manager, which allows additional Google analytics and marketing services to be integrated into our website (e.g. AdWords, DoubleClick, or Google Analytics).
For more information about Google’s data usage for marketing, see their overview page: https://www.google.com/policies/technologies/ads, Google’s Privacy Policy is available at https://www.google.com/policies/privacy.
If you wish to opt-out of Google Marketing Services, you may take advantage of Google’s settings and opt-out options: http://www.google.com/ads/preferences.

8. Facebook social plugins

Our online offering uses social plugins (“plugins”) from the social network facebook.com operated by Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland (“Facebook”). The plugins are recognizable by one of the Facebook logos (white “f” on blue tile, the terms “Like” or a “thumbs up” sign) or are marked with the addition “Facebook Social Plugin”. The list and appearance of Facebook Social Plugins can be viewed here: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

When a user invokes a feature of this online offering that includes such a plugin, their device establishes a direct connection to the Facebook servers. The content of the plugin is transmitted by Facebook directly to the device of the user and incorporated into the online offer. In the process, user profiles can be created from the processed data. We therefore have no influence on the amount of data that Facebook collects with the help of this plugin and therefore informs the users according to our knowledge.

By integrating plugins, Facebook receives the information that a user has accessed the corresponding page of the online offer. If the user is logged in to Facebook, Facebook can assign the visit to his Facebook account. If users interact with the plugins, for example, press the Like button or leave a comment, the information is transmitted from your device directly to Facebook and stored there. If a user is not a member of Facebook, there is still the possibility that Facebook will find out and save their IP address. According to Facebook, only an anonymous IP address is stored in Germany.

The purpose and scope of the data collection and the further processing and use of the data by Facebook, as well as the related rights and setting options for protecting the privacy of users, can be found in Facebook’s privacy policy: https://www.facebook.com/about/privacy/.

If a user is a Facebook member and does not want Facebook to collect data about him via this online offer and link it to his member data stored on Facebook, he must log out of Facebook and delete his cookies before using our online offer. Other settings and possible revocations regarding the use of data for advertising purposes are possible within the Facebook profile settings: https://www.facebook.com/settings?tab=ads or via the US-American site http://www.aboutads.info/choices/ or the EU page http://www.youronlinechoices.com/. The settings are platform independent, which means that they are adopted for all devices, such as desktop computers or mobile devices.

9. Facebook remarketing

Within our on-line offer so-called “Facebook pixels” of the social network Facebook, which are operated by Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, or if you are based in the EU, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland (“Facebook”).

With the help of the Facebook pixel, Facebook is able to designate the visitors of our offer as a target group for the presentation of advertisements, so-called “Facebook Ads”. Accordingly, we use Facebook pixel to display Facebook ads only to those Facebook users who have also shown an interest in our website. In other words, with the help of the Facebook pixel, we want to make sure that our Facebook ads are in line with the potential interest of users and are not annoying. With the help of the Facebook pixel, we can also understand the effectiveness of the Facebook ads for statistical and market research purposes by seeing if users were redirected to our site after clicking on a Facebook ad.

Facebook pixel is directly integrated by Facebook when calling our website and can save a so-called cookie (a small file) on your device.

If you log in to Facebook or visit Facebook in a logged-in state, the visit of our offer is noted in your profile. The data collected about you are anonymous to us, so they do not give us any indications about the identity of the users. However, the data is stored and processed by Facebook, so that a connection to the respective user profile is possible. The processing of the data by Facebook is part of Facebook’s data usage policy. Accordingly, you will learn more about how the remarketing pixel works and more generally about how Facebook ads are displayed in Facebook’s Data Usage Policy: https://www.facebook.com/policy.php.

You may object to the data collection and use of your data by Facebook Pixel to display Facebook Ads. To do this, you can visit the page set up by Facebook and follow the instructions for the usage-based advertising settings: https://www.facebook.com/settings?tab=ads or the contradiction on the US-American site http://www.aboutads.info/choices/ or the EU page http://www.youronlinechoices.com/. The settings are platform independent, that means they are adopted for all devices, such as desktop computers or mobile devices.

10. Newsletter

With the following information, we will explain the contents of our newsletter, the registration, sending and statistical evaluation procedures as well as your right of objection. By subscribing to our newsletter, you agree to the receipt and the procedures described.

Content of the newsletter: We send newsletters, e-mails and other electronic notifications with advertising information (hereinafter “newsletter”) only with the consent of the recipient or a legal permission. Insofar as the contents of a newsletter are concretely described, they are authoritative for the consent of the users. In general our newsletters contain the following information: our products, offers, promotions and our company.

Double opt-in and logging: Registration for our newsletter is done in a so-called double-opt-in procedure. After registration, you will receive an e-mail asking you to confirm your registration. This confirmation is necessary so that nobody can register with an invalid or not owned e-mail addresses. The registration for the newsletter will be logged in order to prove the registration process according to the legal requirements. This includes the storage of the login and the confirmation time, as well as the IP address. Likewise, changes to your data stored by the newsletter service provider will be logged.

Newsletter service provider: The newsletter is sent by means of “” (hereinafter referred to as “newsletter service provider”). The privacy policy of the newsletter service provider can be found here: .

The e-mail addresses of our Newsletter recipients, as well as their other data described in the context of these notes, are stored on the servers of the newsletter service provider. The newsletter service provider uses this information to send and evaluate the newsletter on our behalf.

Furthermore, the newsletter service provider may, according to their information, use this data to optimize or improve its own services, e.g. for the technical optimization of the sending and the presentation of the newsletter or for economic purposes, to determine from which countries the recipients come. However, the newsletter service provider does not use the data of our newsletter recipients to contact them for their purposes or to pass these contacts on to third parties.

Credentials: To subscribe to the newsletter, it is sufficient to provide your e-mail address.

Statistical Survey and Analysis – The newsletters contain a so-called “web-beacon”, a pixel-sized file that is retrieved from the server of the newsletter service provider when the newsletter is opened. This request will initially collect technical information, such as information about the browser and your system, as well as your IP address and time of retrieval. This information is used to improve the technical performance of services based on their specifications or audience and their reading habits, based on their locations (which can be determined using the IP address) or access times.

Statistical surveys also include determining if the newsletters are opened, when they are opened and which links are clicked. For technical reasons, this information can be assigned to individual newsletter recipients. However, it is neither our endeavor nor that of the newsletter service provider to observe individual users. The evaluations serve us much more to recognize the reading habits of our users and to adapt our content accordingly or to send different content according to the interests of our users.

Termination / Revocation – You may terminate the receipt of our newsletter at any time, that means revoking your consent. At the same time, your consent for receiving any emails from the newsletter service provider and the statistical analyzes expire. A separate revocation of receiving emails from the newsletter service provider or the statistical evaluation is unfortunately not possible. A link to cancel the newsletter can be found at the end of each newsletter.

11. Integration of services and content of third parties

It may occur that contents or services of third-party providers, such as maps or fonts from other websites, are included in our online offer. The inclusion of content from third-party providers always requires that third-party providers perceive the IP address of the users, since they could not send the content to the users’ browser without the IP address.

The IP address is therefore required for the presentation of this content. Furthermore, providers of third-party content can set their own cookies and process users’ data for their own purposes. In the process, user profiles can be created from the processed data. We do our best to use this content in a data-saving and data-avoiding manner as far as possible and select reliable third-party providers with regard to data security.

The following presentation provides an overview of third-party providers as well as their contents and links to their privacy statements, with further details on the processing of data and partly revocation possibilities (so-called opt-out):

– External fonts from Google, Inc., https://www.google.com/fonts (“Google Fonts”). The integration of Google fonts is done by a server call on Google (usually in the US). Privacy Policy: https://www.google.com/policies/privacy/, opt-out: https://www.google.com/settings/ads/.
– Maps of the “Google Maps” service provided by the third-party Google Ireland Ltd., Gordon House, 4 Barrow St,Dublin, D04 E5W5, Ireland. Privacy Policy: https://www.google.com/policies/privacy/, opt-out: https://www.google.com/settings/ads/.
– Third-party Google Ireland Ltd.’s YouTube Platforms, Gordon House, 4 Barrow St,Dublin, D04 E5W5, Ireland. Privacy Policy: https://www.google.com/policies/privacy/, opt-out: https://www.google.com/settings/ads/.

12. User rights and deletion

Users have the right, upon request, to receive information free of charge about the personal data that we have stored about them.
In addition, users have the right to correct inaccurate data, revoke consent, block the processing and delete their personal information if justifiable and to file a complaint with the responsible regulatory authority in the event of unlawful processing.

The data stored with us are deleted as soon as they are no longer necessary for their purpose and the deletion does not conflict with any statutory storage requirements.

13. Changes to the privacy policy

We reserve the right to change the privacy policy in order to adapt it to changed legal situations, or to changes in the service and data processing. However, this only applies to declarations of data processing. If users’ consent is required or elements of the privacy policy contain provisions of the contractual relationship with the users, the changes will only be made with the consent of the users.
Users are requested to inform themselves regularly about the content of the privacy policy.

Status: 07.05.2019 11:11

More options
Cookies

Vi bruger cookies til at analysere besøgendes adfærd.


Google Analytics

Google Analytics is used to analyze website traffic. (Terms)


Facebook Pixel

Facebook Pixel is used to analyze visitor behavior. (Terms)


Since you are not logged in we save these settings in a cookie. These settings are thus only active on this PC.