DANMAG ApS er din KABE maler

Hvis du ønske en EKSKLUSIVT rå betonlook væg med KABE spartelmasse så kig nedenfor og bestil os til at anvender det indfarvet spartel allerede i dag.

DANMAG malerservice tilbyder faste priser for at påføre indfarvet  kabe spartel på vægge, gulv samt badeværelse. KABE er et eksklusivt mærke inden for malerbranchen, som har udviklet unikke produkter med indfarvet spartel og overfladebehandlinger. Det er meget populært netop nu at få lavet rå mure, som har et upoleret udseende. Overvejer du at få gjort noget ved dine gamle vægge med KABE produkter, tilbyder vi at udføre opgaven professionelt for dig. Sådan får du det optimale resultat.

Lad mig beregne pris

 

Men der er mere, meget mere

Prisen for en KABE væg, gulv eller badeværelse afhænger af hvordan vægge ser ud inden, om den f.eks. skal forspartles, fjernes gammelt tapet osv. Beregn pris for KABE overflader nedenfor. Vi forhandler ikke selv produkter, men kan altså klare det hele for dig, så du ikke selv skal stå med det. Kan du selv påføre KABE på dine vægge? I princippet ja. Men det er ikke nemt. Det forudsætter, at du har kendskab og erfaring med, hvordan du bruger det, således at du får det pæneste slutresultat.

Skal DU PÅFØRE KABE STONE  i Århus, København, Aalborg, Odense? VI KAN HJÆLPE DIG.

Stærkt, og det vil give dig en meget solid overflade

Få flotte, indbydende vægge med KABE overfladebehandling

Vi gør bedst for dig

Hvordan er Kabe-arbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har påføret kabe  siden 2018. Vi tilbyder 1 klasses anlægning af kabe og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på denne slags opgave

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Hvad koster kabe pr m2? Find selv pris nedenfor. Det tager MAX 10 min!

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt kabe

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Gør-det- selv med KABE spartelmasse

Du skal ikke absolut være professionel for at påføre KABE spartelmasse. Men det er en klar fordel. Køber du et gør-det- selv kit, følger der en guide med, der viser dig, hvordan du skal bære dig ad. Men det er ikke altid, det lige går, som man håber. Vi anbefaler altid, at du får udført opgaver, der kræver teknisk snilde og viden, af en erfaren og ikke mindst professionel maler, der har prøvet det mange gange før.

Derfor kan du altid kontakte os, eller bedre endnu, bestille din opgave direkte her på siden.

Der kan du også se den faste pris på KABE maling- og spartelopgaver. Nemmere bliver det ikke. Veludført stykke arbejde i høj kvalitet Er det ved at være på tide, at du puster nyt liv i dine vægge, kan vi varmt anbefale, at du ser nærmere på produkterne fra KABE.

Hos os kan du være sikker på et veludført stykke arbejde med fokus på kvalitet og din fulde tilfredshed. Vælg selv, hvilket produkt vi skal anvende på dine vægge, så du får præcis det udtryk, du gerne vil have. I og med at produkterne er i rigtig høj kvalitet, kan du se frem til flotte vægge de næste mange år.

Vil du være helt sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, skal du lade en rigtig maler om at gøre det for dig. Så skal du ikke skyde skylden på dig selv, hvis det går galt. Vi kører nemlig med tilfredshedsgaranti, så du er glad, når vi færdige.

Påføring af kabe-spartel – det skal gøres ordentligt

Ved påføring af kabe-spartel bør du i stedet bestille DANMAG – et professionelt malerfirma som er kendt for at udføre opgaver af høj kvalitet. Og som bærer præg af vores erfaring samt det faktum, at personerne bag er faguddannede håndværkere.

Er det dyrt at få lagt kabe spartel? Hvad koster påføring af kabe på fliser, gulv, vægge eller køkken?   Prisen starter ved 1500,- pr/kvm inkl materialer

Påføring af kabe kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG ApS, får du en skarp pris på din opgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. DANMAG malerservice Aps der har specialiseret sig i diverse former for MICROCMENT opgaver. Kabe maling er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg  eller i omegnen.

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i sidste 2,5 år har vi udført mange kabe opgaver i hele landet.

Lad mig beregne kabe pris