Maling af gavle, udhæng eller underbeklædning til faste priser

Vi er det eneste firma i Aarhus, København, Odense og Aalborg, der tilbyder unikke online prisberegner af udvendige træbeskyttelse . Hvis du ikke tror, bare gå videre, og ser selv. Trænger hele din lejlighed til en gang maling? Vi har altid godt tilbud på maling udvendige træværk, og vi har helt sikkert også et forhåbentlig uimodståeligt tilbud på alt malerarbejde i din lejlighed

Kontakt os her

 

Men der er mere, meget mere

Her hos DANMAG Malerservice har vi stor erfaring med at male træværket udvendig, og vi ser frem mod enhver ny opgave med stor begejstring. Har du et hus, der med tiden er blevet slidt på grund af vind og vejr, kan det være fordelagtigt for dig engang imellem at give det en kærlig behandling gavle, udhæng og underbeklædning. Vi hjælper dig hjertens gerne med maling af træværket udvendig i København, Århus, Aalborg eller andre byer i Danmark. Vi er til for hjælpe dig, så ingen opgave er hverken for stor eller lille.

Med mere end 11 år har vi malet rigtig mange udvendige træbeskyttelse opgaver i hele landet. Skal vi også dit? VI KAN HJÆLPE DIG.

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling på træværket? ?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet træværket udvendige siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses maling af gavle, udhæng og underbeklædning og vi har 110 % tilfredshedsgaranti.

Advantage icon

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på denne slags opgave

Advantage icon

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Advantage icon

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Hvad koster det at male træværk udvendige? Kontakt os nedenfor.

Få et helt uforpligtende tilbud

Udfyld denne form for at få et 100% gratis tilbud

START HER
HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde på udvendige træværket.

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi kan ikke klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi kan ikke det, din ordre bliver annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

Det er 100% gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Gavle, udhæng eller underbeklædning

Trænger træværket på gavlen eller udhænget til en omgang beskyttelse eller en ny farve? Bestil os til at male det hele for dig. Vi tilbyder første klasse maling af udvendige træværket. Hvis du bestille os via vores hjemmeside, så du spare 20% fra vores dagli pris på 3.750 dkk. Prisen er inkl moms og vi kommer med en eller 2 prof. malere med vores lift, stillads og stige. For den pris får du en maler for hele dagen, dvs 8 timer arbejde.

Du kan selv vurdere hvor mange dage vi skal bruger, og hvis det viser sig at du har bestilt for meget eller for lidt så afregne vi det hele til sidst. I denne løsning du vil kun betale for de dage som vi bruger på malerarbejde. Obs. Eksempel: hvis du bestiller 3 dage for at male træværket og de viser sig at vi skal kommer og lave det sidste finish dag nr. 4 og vi bruger kun halv dag den sidste dag så du vil betale for en fuld arbejdsdag

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi malet rigtig træværket i hele landet.

Lad mig høre pris