Projekbeskrivelse

Søger du en dygtig maler til maling af gavle, udhæng eller underbeklædning?

Så er du kommet til den rette maler. Her hos DANMAG Malerservice har vi stor erfaring med at male træværket udvendig, og vi ser frem mod enhver ny opgave med stor begejstring. Har du et hus, der med tiden er blevet slidt på grund af vind og vejr, kan det være fordelagtigt for dig engang imellem at give det en kærlig behandling gavle, udhæng og underbeklædning. Vi hjælper dig hjertens gerne med maling af træværket udvendig i København, Århus, Aalborg eller andre byer i Danmark. Vi er til for hjælpe dig, så ingen opgave er hverken for stor eller lille.

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved DANMAG ApS?

Vi gør bedst for dig
VI HAR MALET TRÆVÆRKET SIDEN 2008
Vi tilbyder 1 klasses maling af gavle, udhæng og underbeklædning og vi har 110 % tilfredshedsgaranti.

BEREGN PRIS PÅ MALING AF TRÆVÆRK

Vil du have den bedste maling til udvendige træværk?

Hos DANMAG bruger vi som standard maling fra BECKERS, malingen hedder Beckers Perfekt Tæcklasyr Træbeskyttelse.

Beckers Perfekt Tæcklasyr Træbeskyttelse er en dækkende træbeskyttelse, som kombinerer det bedste fra vand- og oliebaserede træbeskyttelser.

Den indeholder nemlig både olie, som trænger godt ind i træværket, og akryl, som lægger sig i overfladen af træet og beskytter mod solens stråler.

Denne træbeskyttelse fra Beckers er særligt udviklet til ældre og slidt træværk samt til tidligere behandlede overflader. Den giver en robust og slidstærk overflade, som samtidig er fleksibel og følger træets naturlige bevægelser. Dette gør at risikoen for revnedannelser i træet minimeres.

Perfekt Tæcklasyr har en cremet konsistens, som gør den utrolig nem at arbejde med. Den giver et flot dækkende slutresultat, uden at sløre træstrukturen. Træbeskyttelsen hæmmer desuden angreb af skimmel og blåsplint på træværkets overflade. Træbeskyttelse kan tones i alle farver

INFO

Tilfredse kunder 98%
Malet inden 2 dage 88%
Time Management 97%

Tel. åbningstider:

Ugedage8:00 – 17:00
LørdagLukket (send email)
SondagLukket (send email)

  71 74 72 41

BEREGN PRIS PÅ MALING AF TRÆVÆRKET

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud

TELEFON

71 74 72 41

TEL. ÅBNINGSTIDER

8:00 – 17:00

KONTAKTFORMULAR

Kontakt os her

BEREGN DIN PRIS