Maling af hus indvendige til en fast pris

Maling af hus indvendige til en fast pris

I gennemsnit 8 ordrer pr. Måned

Ønsker du det bedste af det bedst, når det kommer til maling af hus indvendige? Skal du male vægge, lofter og paneler ind i dit hus? Skal du have en fast pris? Så er det os, du skal tage fat i. ... Læs mere

Beregn FAST pris online & 100% gratis

Bemærk: brug venligst vores smart pris-beregner, der fortæller dig den endelige pris.

Vi maler huse i hele Danmark

11+ års erfaring og 1800+ projekter

Fagspecialister i indendørs maling

Få et hurtigt overslag:

Mal dit hus indvendig, nemt og på kort tid

Brug malerservice fra malerfirmaet DANMAG ApS, og du behøver ikke at bekymre dig om noget!

Overvejer du at give dit hus en ny elegance? Tør du ikke at male et hus, og vil du hellere lægge denne aktivitet i hænderne på en erfaren? DANMAG malere sørger for, at du ikke behøver at bekymre dig om maling, rengøring eller renlighed af arbejdet. Alt, hvad du skal gøre, er at bruge vores hurtige online prisberegner, på 10 minutter beregner du din faste pris og bestiller vores professionelle malerservice. Og dit ny malede hus bliver allerede arbejdet på!

Spørger du også, hvordan det er muligt, at nogen har sit hus malet virkelig udmærket? Det er fordi fagfolk tog sig af at male af huset. Du nyder bare livet og det, du elsker – vi vil arbejde.

Gør bare dette:

 1. Vælg den ønskede opgave i prisberegneren
 2. Vælg specifikationer (antal værelser, størrelse af maletområde, dato osv.)
 3. Få din faste pris.
 4. Bestil DANMAG og få det malet uden problemer.
 5. Spar 20% ved online bestilling*
Beregn pris online & 100% gratis

Vi maler huse over hele landet. Maling af hus – indendørs

Alle vil bo hyggeligt. Når du beslutter dig for at male dit hus, kan du støde på flere problemer. Hvad, hvis du ikke har tid nok? Hvad, hvis du ikke tør at male interiør af dit hus godt? Hvad, hvis du ikke ønsker at bruge din energi på rengøring? Heldigvis har du fundet den perfekte løsning!

Malerfirma DANMAG – det er professionelle og kvalificerede malere, faste og attraktive priser og bestillingen direkte fra din sofa inden for 10 minutter! Brug vores malerservice og bliv en af tusinder af tilfredse kunder.

Hvorfor DANMAG malere?

 •  flere års erfaring med indendørsmaling af huset
 •  meget hurtigt behandling af din bestillingen – fra onlinebestilling til et topresultat
 •  vi bruger farver og materialer i højeste kvalitet
 •  vi udfører vores arbejde med kærlighed, fordi vi elsker det

Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder bestilling af malerservice online. Det er enkelt – udfyld alt i prisberegner, vælg specifikationerne for din bestilling, vælg datoen, og du behøver ikke at bekymre dig om andet. Vi maler dit hus indvendige i løbet af ugen eller endda i weekenden på en hurtig og pålidelig måde i høj kvalitet. Vi har faste priser – dit individuelle tilbud baseres f.eks. på det samlede antal kvadratmeter, antallet af værelser eller andre specifikke krav. Du kan beregne din pris på nettet ved hjælp af hurtig og nem prisberegner. Bestil malerservice DANMAG nu, og spar op til 20%, når du betaler med kort!

Fast pris for maling af hus indvendige

Vi er det eneste firma i Aarhus, København, Odense og Aalborg, der tilbyder unikke online prisberegner af huse. Hvis du ikke tror, bare gå videre, og ser selv. Trænger hele dit hus til en gang maling? Vi har altid godt tilbud på maling af hus, og vi har helt sikkert også et forhåbentlig uimodståeligt tilbud på maling af DIT hus.

Men der er mere, meget mere

Vi er perfektionistiske i alle aspekter af vores arbejder, hvilket giver dig et perfekt resultat hver gang. Uanset størrelsen på dit hus eller stand, har vi kompetencerne til at gøre dit hus flot og indbydende påny. Vi tilbyder 1 klasses maling af hus og vi har 100 % tilfredshedsgaranti. Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs malerarbejde til vores speciale.

Beregn pris online & 100% gratis
Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling i dit hus indvendige?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet huse siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses maling af hus og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på denne slags opgave

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Hvad koster det at male et hus indvendige? Find selv pris nedenfor. Det tager max. 10 min og det er gratis!

maling af hus

 

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde i dit hus

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

✔️ Hvor lang tid tager det at male?

Her kan du se, hvor lang tid det tager DANMAG malerservice at klare opgaverne:

OBS: Hos DANMAG sender vil altid to+ mand ud, så du som kunde får løst maleropgaven hurtigst muligt.

 

Maling af lejligheder: 90% af lejlighederne males inden for 1-2 dage, og arbejdet tager højest 4 -5 dage.

Maling af hus: 75% af husene maler vi på 2-4 dage. De helt store huse kan dog tage lidt længere tid.

Maling af værelse/stue: De fleste opgaver klares på 1-2 dag – og maks. 3 dage.

Renovering af lejlighed: Spartling af vægge og loft + filt + 2 gange maling: Typisk 7-10 dage

Renovering af hus: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 7-10 dage

Renovering af køkken: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage

Renovering af badeværelse: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage

3x sprøjtemaling af trælofter: Typisk 3-4 dage

Renovering af trappeopgange: Typisk 10-14 dage

Spartling af væg med microcement & Kabe: Typisk 4-8 dage

 

Har du en specifik forespørgsel på en opgave, der ikke er listet ovenover, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvor lang tid det tager. Opgaver kommer ofte meget an på den forfatning, som en bolig er i samt hvor meget der skal dækkes af osv. Kontakt os for at høre mere.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

 1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
 2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
 3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

 • materialer
 • arbejdsløn
 • kørsel
 • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

Hos DANMAG har vi stor respekt for din tid

Derfor har vi mulighed for hurtig opstart, hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 2-5 dage. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er helt tilfreds. Skal du bestille maling af dit hus indvendige, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Og så har vi respekt for dine ting og dit hjem, hvorfor vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv.

Maling af hus indvendige – det skal gøres ordentligt

Hvis man er vend til at male, kan det naturligvis være fristende at male hus på egen hånd. Det er dog meget sjældent, at det ender med et godt resultat. Da det oftest ikke er den mest spændende opgave for ”gør det selv folk”, der hellere vil have fokus på sin hverdag. Det resulterer så i, at man blot giver væggene en gang overfladisk maling. Og så kommer de blot til at se værre ud end før. Ved maling af hus bør du i stedet bestille online DANMAG – et professionelt malerfirma som er kendt for at udføre opgaver af høj kvalitet. Og som bærer præg af vores erfaring samt det faktum, at personerne bag er faguddannede malere.

Maling af hus kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG, får du en skarp, god pris på din maleropgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. Vi er en god maler, hvor du får gode resultater, som du kan være glad og tilfreds med.

DANMAG malerservice Aps der har specialiseret sig i diverse former for indendørs maleropgaver. Maling af huse indvendige er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg  eller i omegnen. Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi malet rigtig mange huse i hele landet.

Lad mig beregne maler-pris