Vi male både hvid og sort samt stort og småt – men resultatet er altid godt 😀 ring nu 🤙
DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Maling af hus udvendig

Trænger hele facaden til en gang maling? Maling udvendigt af facade og vindskeder? Hvad koster maling af pudset facade? Vi har altid godt tilbud på male hus udvendigt, og vi har helt sikkert også et forhåbentlig uimodståeligt tilbud på maling af dit hus. Læs mere om maling af hus udendørs eller beregn pris med det samme ind i vores smart beregner og se med det samme hvor meget det koster.
BEREGN PRIS SELV
Maling af hus udvendig

Bestil maling af facade i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
Maling af hus udvendig
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Se kort video, hvordan du kan beregne pris 
og bestile malerarbejde i dit hus hos os:

Maling af hus facaden – priseksempler

Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver.
Priserne på maling af et hus udvendig er meget afhængig af, hvor meget arbejde skal vi udføre. Hvis der er kun facade der skal males så det er billigere end hvis vi skal male også gavle, udhæng, underbeklædning og/eller vinduer.

Maling af hus facade

Skal du male dit hus facade så her kan du se priseksempel på malerarbejde:
fra: 25.000,- DKK
Inkl. moms & materialer
BEREGN FAST PRIS PÅ MALING AF FACADEN

Maling af træværk udendørs

Skal du male gavle, udhæng eller underbeklædning
fra: 9.000,- DKK
Inkl. moms & materialer
LÆS MERE OM UDVENDIG TRÆVÆRKET

Maling af hus indvendigt 

Skal du male dit hus ved fraflytning så her kan du se priseksempel på malerarbejde:
fra: 15.000,- DKK
Inkl. moms & materialer
LÆS MERE MALING AF HUS INDVENDINDVENDIG 

Hvad koster maling af hus udvendigt?

Gennemsnitlige kvadratmeterpris for maling af væg og lofter i almindelige hus er på 250 DKK inkl. moms per m2 af gulvarealet. Dvs et hus på 100 kvm koster cirka 25.000 DKK. Hvis du skal have male både facaden, gavle, udhæng og udvendige vinduer så prisen stiger typisk til omkring 400 DKK inkl moms og materialer per m2. Bemærk, at den endelige pris på maleropgaven vil afhænge af en række faktorer. Her hos DANMAG Malerservice har vi udviklet unikt prisberegner hvor du skal svare faktisk på ca. 15 spørgsmål før vi kan give en fast pris på din opgave.

Så den endelige pris afhænger af en række faktorer. Men hvis du vil have et præcist estimat for en maling af hus anbefale vi at du benytter vores gratis prisberegner >>

Størrelse:

Pris fra:

Gratis Tilbud:

Huset op til 100 kvm
25.000 DKK
Beregn pris
Hus op til 120 kvm
30.000 DKK
Beregn pris
Hus op til 140 kvm
35.000 DKK
Beregn pris
Hus op til 160 kvm
40.000 DKK
Beregn pris
Hus op til 180 kvm
45.000 DKK
Beregn pris
FÅ TILPASSET TILBUD

Vi er medlem af Danske Malermestre

Medlemskabet forpligter den enkelte malervirksomhed til at udføre et optimalt arbejde for hver kunde. Læs mere →

Årets Maler

Virksomheden DANMAG var blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne. Læs mere →

En af det bedst bedømte maler på Trustpilot

Danmag stå som en af de bedste i maler kategori på trustpilot Læs mere → Danmag stå som en af de bedste i maler kategori på trustpilot Læs mere →

E.mærket

Det vil sige vi lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet. Læs mere →

Covid 19 - Vi udfører stadig malerarbejde

Vi kan stadig udføre malerarbejde på en forsvarlig måde, på trods af COVID-19. Vi går oftest og maler i tomme boliger, og derfor udgør vores medarbejdere ikke nogen smitterisiko i den forbindelse. Læs mere →

Men der er mere du skal vide om maling af husfacade.

Vi er perfektionistiske i alle aspekter af vores arbejder, hvilket giver dig et perfekt resultat hver gang. Uanset størrelsen på dit hus eller stand, har vi kompetencerne til at gøre dit hus flot og indbydende påny.

Vi tilbyder 1 klasses maling af husfacader og vi har 110 % tilfredshedsgaranti. Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort facade maling til vores speciale.
-Spar 20% ved online bestilling*

Vi maler huse over hele landet. Maling af hus udendørs

Hos DANMAG malerfirma har vi stor respekt for din tid. Derfor har vi mulighed for hurtig opstart, hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 5-15 dage. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er helt tilfreds. Skal du bestille maling af dit hus, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Og så har vi respekt for dine ting og dit hjem, hvorfor vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv.

Maling af hus udvendige – det skal gøres ordentligt!

Er det efterhånden længe siden, at dit hus har set flot og indbydende? Så er det måske på tide, at det får en grundig opgradering. Hos DANMAG Malerservice kan du få maling af facade, som kan løfte dit hus i værdi samt skabe fornyet glæde og begejstring. Husets facade er umiddelbart det indtryk, man får som udefrakommende, og der kan virkelig være meget at hente i at få en professionel og erfaren maler til maling af facade. Giv dig selv og dit hus en gave og genopfrisk de grimme vægge med forfriskende ny maling af facade. Vi kører med 100% tilfredshedsgaranti, således at du er helt sikker på at få det ønskede resultat. Vi er fagligt stolte malere, som ikke forlader en opgave, før alt er perfekt.

Maling af hus kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG, får du en skarp, god pris på din udvendige maleropgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. Vi er et seriøst maler, hvor du får gode resultater, som du kan være glad og tilfreds med.

Giv dig selv og dit hus en gave og genopfrisk de grimme vægge med forfriskende ny maling af facade. Vi kører med 100% tilfredshedsgaranti, således at du er helt sikker på at få det ønskede resultat. Vi er fagligt stolte malere, som ikke forlader en opgave, før alt er perfekt.

Maling af huse er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg eller i omegnen. Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi malet rigtig mange husfacader i hele landet.
Hvorfor mennesker elsker vores
 malerservice i deres huse?
Der er mange fordele ved at bestille malerarbejde online hos Danmag Malerservice

Kun i dag (og også hver dag efter i dag) tilbyder vi en utrolig service på følgende måder:

  • Nemt, gratis og uforpligtende tilbud
  • Vores priser er fast
  • Miljøvenlig materialer
  • Seriøs og pålidelig med garanti

Hurtig opstart. Du kan altid bestille online – 24/7/365. Og så kan du få hjælp via vores live chat, email eller telefon.

FÅ ET GRATIS TILBUD NU
mennesker elsker vores  malerservice i deres lejligheder

Hos DANMAG har vi Stor respekt for din tid.

Derfor har vi mulighed for meget hurtigt opstart i dit hus, hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 10-15 dage. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er tilfreds. Skal du bestille maling af hus-facade hos os, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Og så har vi respekt for dine ting og dit hjem, hvorfor vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv. DANMAG malerservice Aps der har specialiseret sig i diverse former for udendørs maleropgaver. Maling af facader er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg eller i omegnen.

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi malet rigtig mange huse i hele landet.

Hurtig info:
Malet inden 2-5 dage (95% garanti) 
Tilfredse kunder (99% garanti)
Fast pris fra start til slut (100% garanti)

Vil du have den bedste maling i dit hus?

Hos Danmag bruger vi som standard maling fra DYRUP når vi skal male pudsede facader. Vi bruger DYRUP HYDRO 4-S FACADEMALING er en vandfortyndbar facademaling til overfladebehandling af mineralske underlage udendørs, som f.eks. beton eller puds samt tidligere malede facader. Dog ikke egnet til behandling af ældre facader udført med kalkholdige mørtel- og pudstyper.

DYRUP HYDRO 4-S FACADEMALING har særlige egenskaber med hensyn til:

-”Early Rain Resistance” som gør, at malingen kan tåle lette regnskyl efter blot 20 min. (ved +23˚C).
– Kan påføres under ustadige vejrforhold med temperaturer ned til +2˚C.
– Diffusionsåben.
– Gode vedhæftningsegenskaber.
– Meget vejrbestandig.
– Karbonatiseringsbremsende.
– CE mærket i henhold til EN 1504-2 system 4.
– Alkaliresistent.

Vi vil male dit hus med Miljømærket maling.

Det meste af vores maling er miljømærket. Mærkerne er en ekstra sikkerhed for, at du får kvalitetsmaling, der samtidig er god for miljøet – og for dig.

Svanemærket

Svanemærket er din sikkerhed for, at malingen er klassificeret som miljøvenlig, både i fremstilling og brug. Det betyder også, at produkterne opfylder meget høje kvalitetskrav.

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Med Svanemærket maling er du med til at mindske miljøbelastningen; det er din sikkerhed for, at du får den bedste maling i forhold til miljøet.

EU-Blomsten

EU-Blomsten er en europæisk miljømærkning, der markerer, at malingen kun indeholder lave mængder af opløsningsmidler og begrænset brug af farlige stoffer. Det er en stor fordel ved især indendørs maling, men også for miljøet generelt.

Astma- & Allergimærket

Lider du af astma og/eller allergi, er det ikke ligegyldigt, hvilken maling, du vælger. Med Astma- & Allergimærket fra det svenske Astma- & Allergiforbund har malingen bestået skrappe tests for at sikre, at du kan male dit hjem uden anfald eller eksem.

Det svenske Astma- & Allergimærke sikrer dig en maling, der er optimalt sikret mod både allergier, astma – og hvis du er gravid, er mærket din sikkerhed for at vælge den mest skånsomme maling.

Vi er Elsket ♥️ af vores betroede kunder.

Hvad vores kunder siger om os? Se nogle af udtaudtalelse fra vores kunder:
Maler trustpilot
Daniel fra Danmag er en meget sympatisk og dygtig maler som var meget punktlig og grundig til at få malet. Han gav en virkelig god rådgivning om hvad boligen utrængte til og hvad som ikke behøvede. Klart kan anbefales.

Kristina Johansen

Maling af hus
Maler trustpilot
God aftale. Jeg havde lidt udfordring med websiten men Daniel fra kunde service hjalp med det samme. Kommunikation var super. De har holdt aftalen. Og opgaven blev udført perfekt og til tiden.

Johan Rathje

Maling af hus
BESTIL DANMAG MALERSERVICE NU

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 257

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Vi male over hele landet
Om Os:+45 50 311 311 Mobil nrsupport@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram