Professionelt påføring af microcement

Professionelt påføring af microcement

I gennemsnit 6 ordrer pr. Måned

Hvis du ønsker at forbedre dit eksisterende gulv, vægge eller badeværelse samt køkken til et mere arkitektonisk udseende uden større bygningsarbejde, tilbyder vi vores viden af påføring den meget populær løsning. Microcement kan installeres over et eksisterende underlag og opnå udseendet og følelsen af et traditionelt poleret betongulv. ... Læs mere

Beregn FAST pris 100% gratis & Bestil

Bemærk: Kun vores smarte beregningskonfigurator, der fortæller dig den endelige pris.

Udførelse i hele Danmark*

Certificeret håndværker

Farvestabil! Farven forbliver den samme

Få et hurtigt overslag:

Microcement til fast pris pr kvm

Leder du efter en håndværker til at anlægge microcement? Lad DANMAG maler ApS klare microcement for dig.

Microcement er et cement baseret belægnings serie, der giver dig unikke muligheder for at dekorter dine vægge, dit loft eller dit gulv med dit egen personlige look. Udover at give et personligt look, er Microcement utrolig slidstærk og fås også som en vandafvisrende belægning, som kan bruges på badeværelset, køkkenet og udvendigt på terrassen

Lad mig beregne pris

 

Men der er mere, meget mere

Microcement er et cement baseret belægnings serie, der giver dig unikke muligheder for at dekorter dine vægge, dit loft eller dit gulv med dit egen personlige look. Udover at give et personligt look, er Microcement utrolig slidstærk og fås også som en vandafvisrende belægning, som kan bruges på badeværelset, køkkenet og udvendigt på terrassen.

Skal DU PÅFØRE MICROCEMENT i Århus, København, Aalborg, Odense? VI KAN HJÆLPE DIG.

Utrolig stærkt, og det vil give dig en meget solid overflade

Hvorfor du skal vælge Microcement:

Vi gør bedst for dig

Hvordan er microcement-arbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har påføret microcement  siden 2018. Vi tilbyder 1 klasses anlægning af microcement og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på denne slags opgave

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, osv...

Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat

Hvad koster microcement pr m2? Find selv pris nedenfor. Det tager MAX 10 min og det er GRATIS!

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt microcement

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Hos DANMAG har vi stor respekt for din tid

Derfor har vi mulighed for meget hurtigt opstart på din microcement opgave , hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 5-15 dage. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er helt tilfreds. Skal du bestille påføring af microcment, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Og så har vi respekt for dine ting og dit hjem, hvorfor vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv.

Påføring af microcment – det skal gøres ordentligt

Ved påføring af microcment bør du i stedet bestille DANMAG – et professionelt malerfirma som er kendt for at udføre opgaver af høj kvalitet. Og som bærer præg af vores erfaring samt det faktum, at personerne bag er faguddannede håndværkere.

Er det dyrt at få lagt microcment? Hvad koster påføring af microcement på fliser i badeværelse, gulv, vægge eller køkken?   Prisen starter ved 1500,- pr/kvm inkl materialer

Påføring af microcement kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG ApS, får du en skarp pris på din opgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. DANMAG malerservice Aps der har specialiseret sig i diverse former for MICROCMENT opgaver. Microcement er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg  eller i omegnen.

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i sidste 2,5 år har vi udført mange microcment opgaver i hele landet.

Lad mig beregne microcement pris