Drømmer du om en renovering af hus?

Se her, hvordan vi kan hjælpe dig med ombygning eller renovering af dit hus. Slap lidt af og lad renovere fagspecialister!

Søger du grundig og effektiv renovering af dit hus af en kompetent og dygtig maler?

Vi er perfektionistiske i alle aspekter af vores arbejder, hvilket giver dig et perfekt resultat hver gang. Uanset størrelsen på dit hus eller stand, har vi kompetencerne til at gøre dit hus flot og indbydende påny.

Lad mig beregne pris

 

Men der er mere, meget mere

Trænger hele dit hus til en gang renovering? Vi har altid gode tilbud på renovering af hus i Aarhus, København, Odense og Ålborg, og vi har helt sikkert også et forhåbentlig uimodståeligt tilbud på renovering af DIT hus. Vi tilbyder 1 klasses renovering af hus og vi har 110 % tilfredshedsgaranti. Vi elsker at renovere huse, og derfor har vi gjort dette til vores speciale. Vi tilbyder at renovere alle rum i dit hus – stue, køkken, soveværelse, bad, bryggers, kælder og opgange. Slip for besværet – lad DANMAG ApS stå for renovering af dit hus.

Vi gør kun brug af de bedste materialer

Vil du have den bedste materialer i din lejlighed?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har renoveret huse siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses renovering af huse og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Advantage icon

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en ca pris via vores pris-formular. Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på det FØR du bruger prisberegner.

Advantage icon

Efter online beregning

After din online beregning får du et tilbud i PDF. Efter kort tid, kontakter vi dig for at høre nærmere om din renovering projekt. Du må meget gerne sende tegning og/eller billeder

Advantage icon

Opstarten & Afslutning

Når vi er begge to enig om vilkår og pris på det hele, underskriver vi en kontrakt og aftale startdato og deadline.

Hvad koster det at renovere et hus? Find selv pris nedenfor. Det tager max. 10 min og det er gratis!

Renovering af hus tilbud

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om renovering procesen i hel dit hus.

Ellers kontakt os via kontaktformular (husk at sende plantegning) Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

 1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
 2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
 3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

 • materialer
 • arbejdsløn
 • kørsel
 • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

Det er 100% gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Hos DANMAG har vi stor respekt for din tid

Derfor har vi mulighed for meget hurtigt opstart i dit hus, hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 2-4 uger. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er helt tilfreds. Skal du bestille renovering af hus, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv.

Total renovering af hus – det skal gøres ordentligt

Ved renovering af hus bør du i stedet kontakte DANMAG Aps som er kendt for at udføre opgaver af høj kvalitet. Og som bærer præg af vores erfaring samt det faktum, at personerne bag er faguddannede svende.

Er det dyrt at få renoveret mit hus? Hvad koster totalrenovering af gammelt hus?   Her er en lille eksempel:

Fuldspartling af vægge, filt og malerarbejde samt nyt IKEA køkken, pergo trægulve, microcement på badeværelse vægge og gulv, ny vinduer, ny Swedoor døre til 305.000,- dkk

 1. malerarbejde inkl filt = 75.000,-
 2. køkken pris fra 70.000,-
 3. trægulve i hele huset fra 50.000,-
 4. ny badeværelse fra 60.000,-
 5. ny vinduer fra 30.000,-
 6. ny døre og karme fra 20.000,-

HUS RENOVERING PRIS FRA 305.000,- DKK

Totalrenovere af HUS kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG ApS, får du en skarp, GOD pris på din opgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. Vi er en ”seriøst forretning”, hvor du får gode resultater, som du kan være glad og tilfreds med.

DANMAG Aps der har specialiseret sig i diverse former for indendørs maleropgaver. Renovering af hus er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg  eller i omegnen.

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi renoveret mange huse i hele landet.

Lad mig beregne maler-pris