Se vores priser på renovering af hus

Renovering af hus 100 kvm

fra89.800inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 3 stk dørkarme

Renovering af hus 130 kvm

fra129.800inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 4 stk dørkarme

Renovering af hus 160 kvm

fra149.800inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 5 stk dørkarme

Renovering af hus 190 kvm

fra169.800inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 6 stk dørkarme
Renovering af hus

Renovering af hus

Nyere og smukkere hus til en fast pris

DANMAG vil gøre dit hus til et fantastisk sted! Tænker du, det er tid til at renovere dit hus? Er du bange for et stort rod og vil du ikke ødelægge dit hjem? Renoveringen af huset siger dig ikke noget, og vil du hellere overlade den til fagfolk? DANMAG kommer til undsætning! Vi leverer hurtig service i høj kvalitet på det højeste niveau, og du skal bare bestille den. Bare brug vores online prisberegner, der, når du har valgt alle kravene, beregner en fast pris for dig inden for 10 minutter. Du vælger en dato, og vi begynder at arbejde. ... Læs mere

Beregn FAST pris 100% gratis & Bestil

Bemærk: Kun vores smarte beregningskonfigurator, der fortæller dig den endelige pris.

Prof renovering i hele Danmark

11+ års erfaring og 1800*+ projekter

Fagspecialister i renovering

Renovering af hus pris

DANMAG vil gøre dit hus til et fantastisk sted!

Tænker du, det er tid til at renovere dit hus? Er du bange for et stort rod og vil du ikke ødelægge dit hjem?

Renoveringen af huset siger dig ikke noget, og vil du hellere overlade den til fagfolk? DANMAG malerfirma kommer til undsætning! Vi leverer hurtig service i høj kvalitet på det højeste niveau, og du skal bare bestille den. Bare brug vores online prisberegner, der, når du har valgt alle kravene, beregner en fast pris for dig inden for 10 minutter. Du vælger en dato, og vi begynder at arbejde.

Hvad skal du gøre?

 1. Vælg den ønskende opgave i prisberegneren
 2. Vælg alle specifikationer (antal værelser,specifikke ændringer , dato osv.)
 3. Få din faste pris. Bestil DANMAG og du får renovering uden problemer

 

Lad mig beregne pris

Vi spartler, filte og male huse i hele Danmark rundt

Renovering af vægge, især hvis huset er virkelig stort, kan være en trættende aktivitet, som du garanteret begynder at hade. Nu er det DANMAG´ maler s tur! Du behøver ikke at bekymre dig om tekniske metoder, vi frigør dig fra frygt for, at noget vil gå galt og frigøre dig for rengøring. Alt, hvad du får, vil være et perfekt resultat, hvor du vil bo efter dine ideer.

Pålidelig service, professionel tilgang, kvalitetsarbejde – du får det hele fra os, hvis du bestiller vores kvalificerede eksperter på nettet. Bare 10 korte minutter, og vi er på vej!

 • DANMAG 7+ eksperter
 • mere end 11 års erfaring
 • hundreder af vellykkede projekter
 • hundreder af tilfredse klienter

Renovering af hus nøjagtigt efter dine ønsker.

Har du ikke tid til at renovere dit hus? Vil du have renoveringen lynhurtigt afsluttet? Uden rod, upålideligt arbejde og et ubehageligt resultat? I dette tilfælde skal du bruge DANMAG-renoveringsservice og så kan du bo som i et palads. Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder muligheden for at bestille renovering af hus online. Brug vores prisberegner, få en fast pris, og vi vil sørge for, at dit hjem bliver et drømmehus. Vi interesserer os for vores kunder, og derfor tilbyder vi som BONUS 20% rabat på bestillingen, når du betaler med kort. Der er virkelig ikke noget at vente på. Dit nye, smukke hus er inden for rækkevidde!

Lad mig beregne pris

Hvis du drømmer om en renovering af hus

Vi kan hjælpe dig med ombygning eller renovering af dit hus. Slap lidt af og lad renovere fagspecialister! Søger du grundig og effektiv renovering af dit hus af en kompetent og dygtig maler?

Vi er perfektionistiske i alle aspekter af vores arbejder, hvilket giver dig et perfekt resultat hver gang. Uanset størrelsen på dit hus eller stand, har vi kompetencerne til at gøre dit hus flot og indbydende påny.

Men der er mere, meget mere

Trænger hele dit hus til en gang renovering? Vi har altid gode tilbud på renovering af hus i Aarhus, København, Odense og Ålborg, og vi har helt sikkert også et forhåbentlig uimodståeligt tilbud på renovering af DIT hus. Vi tilbyder 1 klasses renovering af hus og vi har 110 % tilfredshedsgaranti. Vi elsker at renovere huse, og derfor har vi gjort dette til vores speciale. Vi tilbyder at renovere alle rum i dit hus – stue, køkken, soveværelse, bad, bryggers, kælder og opgange. Slip for besværet – lad DANMAG ApS stå for renovering af dit hus.

Lad mig beregne pris
Vi gør kun brug af de bedste materialer

Vil du have den bedste materialer i dit hus?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har renoveret huse siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses renovering af huse og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en ca pris via vores pris-formular. Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på det FØR du bruger prisberegner.

Efter online beregning

After din online beregning får du et tilbud i PDF. Efter kort tid, kontakter vi dig for at høre nærmere om din renovering projekt. Du må meget gerne sende tegning og/eller billeder

Opstarten & Afslutning

Når vi er begge to enig om vilkår og pris på det hele, underskriver vi en kontrakt og aftale startdato og deadline.

Hvad koster det at renovere et hus? Find selv pris nedenfor. Det tager max. 10 min og det er gratis!

Renovering af hus tilbud

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om renovering procesen i hel dit hus.

Ellers kontakt os via kontaktformular (husk at sende plantegning) Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen.… Læs mere

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme. Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun ca 1+ time kørsel fra… Læs mere

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps: 1, Prisberegning - Beregn prisen baseret på dine behov. 2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører… Læs mere

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen… Læs mere

✔️ Hvor lang tid tager det at male?

Her kan du se, hvor lang tid det tager DANMAG malerservice at klare opgaverne: OBS: Hos DANMAG sender vil altid to+ mand ud, så du som kunde får løst maleropgaven hurtigst muligt.   Maling af lejligheder: 90% af lejlighederne males inden for 1-2 dage, og arbejdet tager højest 4 -5 dage.… Læs mere

Hos DANMAG har vi stor respekt for din tid

Derfor har vi mulighed for meget hurtigt opstart i dit hus, hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 2-4 uger. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er helt tilfreds. Skal du bestille renovering af hus, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv.

Total renovering af hus – det skal gøres ordentligt

Ved renovering af hus bør du i stedet kontakte DANMAG Aps som er kendt for at udføre opgaver af høj kvalitet. Og som bærer præg af vores erfaring samt det faktum, at personerne bag er faguddannede svende.

Er det dyrt at få renoveret mit hus? Hvad koster totalrenovering af gammelt hus?   Her er en lille eksempel:

Fuldspartling af vægge, filt og malerarbejde samt nyt IKEA køkken, pergo trægulve, microcement på badeværelse vægge og gulv, ny vinduer, ny Swedoor døre til 305.000,- dkk

 1. malerarbejde inkl filt = 75.000,-
 2. køkken pris fra 70.000,-
 3. trægulve i hele huset fra 50.000,-
 4. ny badeværelse fra 60.000,-
 5. ny vinduer fra 30.000,-
 6. ny døre og karme fra 20.000,-

HUS RENOVERING PRIS FRA 305.000,- DKK

Totalrenovere af HUS kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG ApS, får du en skarp, GOD pris på din opgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. Vi er en ”seriøst forretning”, hvor du får gode resultater, som du kan være glad og tilfreds med.

DANMAG Aps der har specialiseret sig i diverse former for indendørs maleropgaver. Renovering af hus er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg  eller i omegnen.

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi renoveret mange huse i hele landet.

Lad mig beregne maler-pris