Se vores priser på renovering af lejlighed

Renovering af 1-v. lejlighed

fra29.900inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 3 stk dørkarme
Vilkår

Renovering af 2-v. lejlighed

fra39.900inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 4 stk dørkarme
Vilkår

Renovering af 3-v. lejlighed

fra49.900inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 5 stk dørkarme
Vilkår

Renovering af 4-v. lejlighed

fra59.900inkl. moms
Fuldspartling af vægge
Opsætning af filt på vægge
Maling af vægge 2x
Maling af loft 2x
Maling af fodlister 2x
Maling af max 6 stk dørkarme
Vilkår
Renovering af lejlighed

Renovering af lejlighed

Nyere og smukkere lejlighed på kort tid!

Vil du give din lejlighed et nyt look, men du ved ikke, hvordan kan du renovere den? Er du bange for, at i stedet for at renovere, vil du kun ødelægge lejligheden? Har du ikke evnerne til at ombygge og renovere dit hjem? Fortvivl ikke - DANMAG giver dig en hjælpende hånd! Vi tager os af alt og renoverer din lejlighed efter dine ideer. Alt, hvad du skal gøre, er at bruge online prisberegner, hvor du kan bestille vores renoverings-service på nettet og inden for 10 minutter. Du kan få renoveret lejligheden på få dage. Udfyld online prisberegner nu, så kan vi begynde at arbejde. Ja, det er så enkelt! ... Læs mere

Beregn FAST pris 100% gratis & Bestil

Bemærk: Kun vores smarte beregningskonfigurator, der fortæller dig den endelige pris.

Prof renovering i hele Danmark

11+ års erfaring og 1800+ projekter

Fagspecialister i renovering

Renovering af lejligheden til en fast pris. Vi renovere og spartler lejligheder hele Danmark rundt.

Vi sørger for renovering af din lejlighed fra et gratis besøg gennem design af løsninger og de bedste priser til et smukt resultat i høj kvalitet, som du vil være tilfreds med. DANMAG maler tilbyder renoveringsservice til både privatpersoner og virksomheder og boligforeninger i hele Danmark. Med vores egne kompetente håndværkere og kvalificerede partnere er vi i stand til at renovere hurtigt, nøjagtigt og på et professionelt niveau.

Hvorfor DANMAG? erfaringer siden 2009.

  • kompetence
  • færdigheder
  • kendskab
  • hastighed og præcision i arbejde, der opfylder alle dine krav

DANMAG vil renovere din lejlighed efter dine ideer!

Spørger du, hvordan du kan opnå en perfekt renovering af lejligheden uden unødvendig indsats? Vil du undgå langvarig og kompliceret genopbygning? Tror du ikke, at dette kan lade sig gøres på en enkelt uge? DANMAG vil overbevise dig om, at alt er muligt. Mange års erfaring, specialiserede eksperter, kærlighed til arbejde – alt dette skaber en symbiose, som gør, at du vil bo bedre og mere komfortabel. Vores priser er individuelle og faste.

DANMAGs service kan du bestille online via prisberegner inden for 10 korte minutter. Nu tilbyder vi en fremragende 20% rabat ved forudbetaling opgave med kort. Udnyt det og bo nyere, friskere og mere hyggeligt! Så hvis din lejlighed har brug for nye vægge, lofter, døre, vinduer, el, gulve eller andet, så vent ikke længere og bestil DANMAG-service, og du vil have renoveret om et par dage!

Lad mig beregne pris

Fast pris på renovering af lejlighed

Skal i have renoveret lejligheden? Lad os hjælpe med jeres opgave. Vi tilbyder Kvalitet & Fair Priser – Gratis Kundebesøg –  Bedste priser – Holdbart resultat. Vi tilbyder renovering af lejlighed i hovedentreprise til både private og boligforeninger i Århus, København, Odense og Aalborg.  Med egne kompetente håndværkere samt vores dygtige samarbejdspartnere klarer vi renovering hurtig og i højeste kvalitet.

Men der er mere, meget mere

Trænger din lejlighed til ny vægge, lofter, døre, vinduer, el, gulvet, badeværelse eller køkken?   VI KAN HJÆLPE DIG. Med mere end 11 år har vi renoveret mange lejligheder i hele landet. Skal vi også din?

Vi gør kun brug af de bedste materialer

Vil du have den bedste materialer i din lejlighed?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har renoveret lejlighederne siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses renovering af lejligheder og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en ca pris via vores pris-formular. Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på det FØR du bruger prisberegner.

Efter online beregning

After din online beregning får du et tilbud i PDF. Efter kort tid, kontakter vi dig for at høre nærmere om din renovering projekt. Du må meget gerne sende tegning og/eller billeder

Opstarten & Afslutning

Når vi er begge to enig om vilkår og pris på det hele, underskriver vi en kontrakt og aftale startdato og deadline.

Hvad koster det at renovere en lejlighed? Find selv pris nedenfor. Det tager max. 10 min og det er gratis!

Renovering af lejlighed tilbud

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om renovering procesen i din lejlighed.

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps: 1, Prisberegning - Beregn prisen baseret på dine behov. 2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører… Læs mere

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme. Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun ca 1+ time kørsel fra… Læs mere

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen… Læs mere

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen.… Læs mere

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ''TAK SIDE'' hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, at udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi… Læs mere

Hos DANMAG har vi stor respekt for din tid

Derfor har vi mulighed for meget hurtigt opstart i din lejlighed, hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 2-4 uger. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er helt tilfreds. Skal du bestille renovering af lejlighed, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv.

Total renovering af lejlighed – det skal gøres ordentligt

Ved renovering af lejlighed bør du i stedet kontakte DANMAG Aps som er kendt for at udføre opgaver af høj kvalitet. Og som bærer præg af vores erfaring samt det faktum, at personerne bag er faguddannede svende.

Er det dyrt at få renoveret min lejlighed? Hvad koster totalrenovering af en lejlighed?  Her er en lille eksempel:

Fuldspartling af vægge, filt og malerarbejde samt nyt IKEA køkken, pergo trægulve, microcement på badeværelse vægge og gulv, ny vinduer, ny Swedoor døre til 240.000,- dkk

Totalrenovere af lejlighed kan være en dyr proces. Men hvis du vælger DANMAG ApS, får du en skarp, GOD pris på din opgave, da vi altid arbejder til konkurrencedygtige priser. Vi er en ”seriøst forretnig”, hvor du får gode resultater, som du kan være glad og tilfreds med.

DANMAG Aps der har specialiseret sig i diverse former for indendørs maleropgaver. Renovering af lejlighed er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg  eller i omegnen.

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi renoveret mange lejligheder i hele landet.

Lad mig beregne maler-pris