Vi udfører alt i renovering af badeværelse til gode priser

Har du brug for hjælp til at skabe et opdateret look med maling, renovering, ombygning eller totalrenovering af dit badeværelse? DANMAG er vi klar med professionel assistance – og du kan altid få gode råd og rådgivning, så du ender ud med det ønskede resultat.

Renovering af badeværelse kræver faglig indsigt. Der stilles særlige krav til pudsning/maling af badeværelser og andre vådrum, og fejltagelser kan vise sig at blive en dyr affære.

Derfor bør du vælge en faguddannet malermester/murermester samt vvs, tømrer og el mand i forbindelse med renovering af dit badeværelse. DANMAG Malerservice har den nødvendige erfaring med renovering af badeværelse. Vi er specialister i indendørs maleropgaver/renovering, hvorfor du altid kan forvente en overordentlig god kvalitet, der sikrer dig og familien den bedste løsning.

Vi bruger Danmark's bedse material

Hos DANMAG bruger vi som standard materialer fra BECKERS, malingen hedder BECKERS SCOTTE 7 i råhvid(NC S0500-N) til både væggene og loftet og BECKERS SCOTTE 40 snedkerifinnish til træværk. Til badeværelset vi bruger BECKERS SCOTTE GT-20 vådrumsmaling. Vi bruger også Besker sandspartel og grundet filt

Du kan sagtens vælge anden leverandør hvis du ønker der da  Vi har samarbejde blandet andet med Flugger, Dyrup, PP maling, Sigma, Jotun, Beck &Jørgensen osv.

Derfor skal Du vælge Os

Hvorfor skal du vælge os?

Listen over Hvad der gør Os Konkurrencedygtige:

Nem Bestilling
ALITD Fast Pris
Hurtig Opstart
Tilfredshedsgaranti
Vi gør bedst for dig
VI HAR MALET BADEVÆRELSER
SIDEN 2008

Vi tilbyder 1 klasses renovering af badeværelser og vi har 110 % tilfredshedsgaranti.

289
Glade kunder
125
Renovere opgaver
90
Abonnement kunder
753
Projekt succes
Daniel Gadus
ejer af danmag aps