Hos DANMAG tilbyder vi blandt andet udlejning af malersprøjte, trailerlifte, malerværktøj, spartelanlæg, stillads, pensler, spand, ruller og meget andet, som gør det lettere for dig hvis du skal selv male.

Udlejning af materiel

Har du ikke selv de rette værktøjer til at udføre et komplet malerarbejde med, tilbyder vi udlejning af diverse udstyr, således at du har de bedste forudsætninger for at kunne udføre et kompetent stykke arbejde. Du skal ikke ud at investere i dyre løsninger, da vi tilbyder billig udlejning af alle former for materiel til maling. Du får professionelt og brugervenligt udstyr, som er til at have med at gøre.

Tag fx vores trailerlift, som giver dig ekstra højde til at kunne nå de steder, hvor det ellers ikke er muligt at komme. Den er nem og mobil, og du kan placere den, hvor den giver dig den bedste rækkevidde. Udlejning af trailerlift er særligt henvendt til dig, der har brug for lidt ekstra rækkevidde til korttidsopgaver, hvor du har behov for at kunne være ekstra fleksibel, når der arbejdes i flere forskellige højder.

[product_category per_page=”20″ columns=”1″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”37-salg-udlejning-af-malervaerktoej”]