Søger forretningspartner eller medarbejder som vil sælger airless malersprøjte og sprøjteudstyr til malerfirmaet

 

Dato: 12/01-2018

Vil du være den, der står for salget af professionelt malerudstyr i høj kvalitet til danske malerfirmaer? Er du villig til at tage ansvar og arbejde hårdt for at gøre vores fælles virksomhed til en succes? Så kan det være, vi skal tage en uforpligtende snak sammen. Jeg søger en forretningspartner, der får en andel i virksomheden mod et indskud, hvor du skal varetage nedenstående opgaver. Eller også kan du blive medarbejder og varetage selvsamme opgaver uden ejerandele.

 

Om jobbet
Jeg har kontakten og kontrakten på plads med Ningbo Dino-Power Machinery Co., Ltd. og er distributør af deres professionelle Airless malersprøjter, stempelpumper mv. Maskinerne er i god kvalitet og er en konkurrent til de etablerede, vestlige mærker Graco og Wagner. Men jeg har brug for en forretningspartner til at få salget og markedsføringen af maskinerne godt i gang. Det er et fuldtidsjob, som kræver en dedikeret, dygtig sælger med de rette kompetencer inden for salg og marketing samt et højt drive. Og produkterne er gode, så jeg tror på, at vi kan bygge en virksomhed med et godt indtjeningspotentiale. Såfremt du ønsker at blive medejer, får du naturligvis indblik i det nuværende regnskab, således at du kan se potentialet.

 

Muligheden – Virksomheden
Jeg tror på, at den bedste måde (MEN IKKE KRAV) at opnå et godt professionelt partnerskab er ved at opbygge en virksomhed med et ligeligt ejerskab. Vi bør derfor begge bidrage med ligelig økonomisk værdi til virksomheden fra start. Min idé er derfor at oprette et nyt selskab, et ApS, sammen med en ny forretningspartner. Jeg har adgangen ogkendskabet til produkterne samt logistikken på plads. Men salgsdelen skal op i et meget højere gear, end jeg selv kan bringe den, for at forretningen kan blive en succes. Så jeg har brug for en forretningspartner, der kan stå for salget. At sælge denne type professionelt udstyr kræver personlig kontakt. Og det kræver en dygtig, opsøgende sælger, og det bliver din opgave. Jeg tager mig af ekspedition af ordrerne og af al service. Og jeg stiller fra dag 1 med leverandørkontakt, butiks-/udstillingslokale i Åbyhøj i Århus og en i Gentofte i KBH samt ambitionen om at skabe en god forretning ved at gøre Dino Power Airless til et langt mere kendt og udbredt mærke inden for malerbranchen.

 

Om sælgerjobbet
Ønsker du ikke at blive medejer, men har du ambitioner, drive og erfaring med salg og markedsføring, kan du meget vel være den medarbejder, jeg søger. Læs du blot videre, hvis du interesseret i at vide mere.

 

Du er

Sælger med stort S og har også erfaring med markedsføring. Du er god til at sælge, og du kan li’ det. Du er erfaren inden for opsøgende salg og markedsføring, og du kender lidt eller meget til malerbranchen. Og så skal du have en vis grad af teknisk forståelse, så du har baggrunden på plads og kan virke overbevisende, når du skal sælge Dino Power Airless- maskinerne. Det er også vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde og kan arbejde selvstændigt. Du skal være effektiv og kunne lære af resultaterne af dit salgsarbejde, så vi bliver bedre og bedre til at udpege de virksomheder, der har potentiale til at blive kunder hos os.

 

Min profil
Mit navn er Daniel Gadus, og jeg bor i Århus. Jeg kommer oprindeligt fra Slovakiet, men har boet i Danmark i næsten 10 år. Jeg er professionel maler og entreprenør og driver mit eget malerfirma, DANMAG ApS samt 2 webshops ved siden af. Den ene af de to webshops er www.dp-airless.dk , hvor Dino Power Airless- produkterne mm. kan købes online.

 

Kontakt
Hvis du er interesseret, er villig til at satse helhjertet på denne mulighed og mener, du er den rette til opgaven, så lad os tage en snak om opgaven og mulighederne. Skriv en e-mail til info@dp-airless.dk, hvor du præsenterer dig selv.

 

Bedste hilsner
Daniel Gadus
Mobil: 50 311 311
E-mail: info@dp-airless.dk