Timepris på malerarbejde

Der er ingen tvivl om, at en timepris på malerarbejde er et meget omdiskuteret emne, der som oftest tager udspring i en subjektiv holdning om, hvad der er dyrt og billigt, når det kommer til malerarbejde. I denne forbindelse er det dog vigtigt at huske på, at pris og kvalitet altid hører sammen, hvorfor du får hvad du betaler for.

Er du for nærig og ikke villig til at betale for en ordentlig maler? Så får du oftest heller ikke noget ordentligt resultat, hvorfor du skal hyre en anden maler til at lave arbejdet om, hvorfor du skal spørge dig selv om, hvorvidt du har råd til at vælge en maler, der er for billig?

Hos DANMAG malerfirma får du en timepris, der hverken er for høj eller for lav. Men derimod en fornuftig timepris, der er til betale for enhver. Privat som erhvervsdrivende.

Hvilken timepris har malerne hos DANMAG ApS?

Hos DANMAG malerservice får du en fornuftig timepris på malerarbejde, hvorfor du er sikret en pris, der er til at betale. Og samtidig kan du også være sikker på, at der ikke bliver slækket på kvaliteten.

En række af vores ydelser afregnes på baggrund af faste priser. Mens nogle af vores ydelser bliver beregnet på baggrund af en fastsat timepris. Det kunne eksempelvis være nedtagning af tapet.

Vi aftaler altid vores timepris på malerarbejde fra entreprise til entreprise. Men som udgangspunkt kan du forvente en timepris på malerarbejde, der lyder i omegnen af 300 – 425  kr. ekskl. moms, hvilket svarer til en timepris lydende mellem 375 – 531 kr. inkl. moms.

For denne pris får du leveret et kvalitetsrigtigt stykke arbejde, der emmer af kvalitet og ekspertise. Med andre ord, så får du et færdigt resultat, som du kan trives med og være glad for.

 

Malerarbejde  (vægge, loft)

Se pris på maling af lejlighed, hus, værelser

Renovering  (spartling, filt)

Se pris på fuldspartling, filt-arbejde og male

  Microcement  &  Kabe

Pris på påføring af microcement, kabe, conteco

Alt andet malerarbejdet

Sprøjtemaling,  gulvbehandling,  træværk

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.