DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 27, 2022

Timepris på malerarbejde

Der er ingen tvivl om, at en timepris på malerarbejde er et meget omdiskuteret emne, der som oftest tager udspring i en subjektiv holdning om, hvad der er dyrt og billigt, når det kommer til malerarbejde. I denne forbindelse er det dog vigtigt at huske på, at pris og kvalitet altid hører sammen, hvorfor du får hvad du betaler for.

Er du for nærig og ikke villig til at betale for en ordentlig maler? Så får du oftest heller ikke noget ordentligt resultat, hvorfor du skal hyre en anden maler til at lave arbejdet om, hvorfor du skal spørge dig selv om, hvorvidt du har råd til at vælge en maler, der er for billig?

Hos DANMAG malerfirma får du en timepris, der hverken er for høj eller for lav. Men derimod en fornuftig timepris, der er til betale for enhver. Privat som erhvervsdrivende.

Hvilken timepris har malerne hos DANMAG ApS?

Hos DANMAG malerservice får du en fornuftig timepris på malerarbejde, hvorfor du er sikret en pris, der er til at betale. Og samtidig kan du også være sikker på, at der ikke bliver slækket på kvaliteten.

En række af vores ydelser afregnes på baggrund af faste priser. Mens nogle af vores ydelser bliver beregnet på baggrund af en fastsat timepris. Det kunne eksempelvis være nedtagning af tapet.

Vi aftaler altid vores timepris på malerarbejde fra entreprise til entreprise. Men som udgangspunkt kan du forvente en timepris på malerarbejde, der lyder i omegnen af 360 – 460  kr. ekskl. moms, hvilket svarer til en timepris lydende mellem 450 – 575 kr. inkl. moms.

For denne pris får du leveret et kvalitetsrigtigt stykke arbejde, der emmer af kvalitet og ekspertise. Med andre ord, så får du et færdigt resultat, som du kan trives med og være glad for.

 

Er du klar over, at du kan beregne selv og bestille DANMAG malerservice ApS online på under 10 minutter?

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 250

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram