DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 5, 2021

Træbeskyttelse indendørs – det skal du vide, inden du går i gang

Vil du gerne forlænge levetiden på dit træværk? Så kan du med fordel anvende træbeskyttelse på materialet. Måske har du uden problemer brugt træbeskyttelse på dit træværk udendørs, men måske er du ikke helt klar over, hvordan det egentlig fungerer med brugen af træbeskyttelse indendørs. Under alle omstændigheder har vi her på siden samlet en række vigtige informationer, så du er godt klædt på til at styrke holdbarheden på dit træværk.

Undgå udendørs træbeskyttelse til indendørs brug

Det siger måske sig selv, men det er særligt nødvendigt at anvende de korrekte træbehandlingsprodukter i forbindelse med vedligeholdelse at træ. Besøger du dit nærmeste byggemarked, vil du med stor sandsynlighed blive præsenteret for en lang række forskellige produkter til udendørs brug, da det klart er her, vi typisk har træværk, der trænger til kærlig pleje. Som udgangspunkt skal udendørs træbeskyttelse heller ikke anvendes til indendørs brug. Selvom plejen beskytter mod svamp og råd, indeholder den blandt andet svampedræbende stoffer, der kan afgive farlige dampe. Derfor er den på ingen måde hensigtsmæssig at bruge indendørs, da den kan skabe et sundhedsskadeligt indeklima.

Sådan plejer du dit indendørs træværk korrekt

I hovedreglen udsættes indendørs træværk heller ikke for svamp og råd, som det gør udenfor. Indendørs er træet typisk mere tørt, hvorfor det i virkeligheden ikke er nødvendigt at give det en intensiv beskyttelse. Opstår der alligevel problemer med svamp og råd i boligen, skal problemet formentlig findes et andet sted end i selve træet. Men hvad gør du så, når du gerne vil have optimal træbeskyttelse af dit indendørs træværk? Hvis du gerne vil forlænge holdbarheden af dit træ, kan du kigge på mulighederne for træpleje, der netop er skabt til indendørs brug. Derudover kan du også overveje de mange forskellige malingstyper, der findes på markedet. Du kan eventuelt kombinere plejen af dit træværk med generel maling af dit hus indvendigt. Forlæng hele looket i hjemmet ved at vælge et holdbart malingsprodukt, der både er godt for miljøet og dig, som skal male.

Værd at vide, når du bruger træbeskyttelse indendørs

Det er vigtigt at understrege, at det ikke er ulovligt at anvende udendørs træbeskyttelse til indendørs brug. For selvom det frarådes af sundhedsmæssige årsager, kan det i nogle tilfælde alligevel godt give mening at bruge beskyttelsen indenfor. Har du yderdøre og vinduer, som er ramt af svamp og råd, kan du nemlig med fordel anvende produktet her. Facaden på yderdøre og vinduer er nemlig udsat for samme vind og vejr som udendørs træværk, og særligt hvis træet er af ældre dato, kan der
hurtigt opstå kondens.

Med træbeskyttelse kan du beskytte mod vand og dermed forlænge levetiden på dit træværk. Hvis du er tvivl om, hvordan du plejer dit træ korrekt, kan du med fordel kontakte en erfaren inden for malerarbejde og renovering. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til indendørs træbeskyttelse. Vi har rigtig mange års erfaring og ved, hvordan du bedst forlænger levetiden på dit træværk med god, solid træbeskyttelse.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 250

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Vi male over hele landet
Om Os:+45 50 311 311 Mobil nrsupport@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram