Maler i København

Malerfirma med mange tilfredse kunder i København – Din foretrukne maler i København og omegn

Er du på udkig efter et professionelt og pålideligt malerfirma i København, der virkelig kan sit kram og tager kærlig hånd om vægge, lofter, paneler og meget mere i din bolig? Så er du landet det helt rette sted. Hos Danmag maler vi både lejligheder og huse i hele København og omegn, og hvad end du søger en maler på Amager, Østerbro, Nørrebro eller en maler i Herlev, Brønshøj eller Vanløse, så står vi klar til at rykke ud.

Vores malerfirma har base i Gentofte, men vi udfører maleropgaver i hele hovedstadsregionen. Vi har + 10 års erfaring med maling af alt fra enkeltværelser som stuer, køkkener og værelser til hele opgange, lejligheder, huse og endda større kontorbygninger og hoteller. Hos Danmag findes der hverken en indendørsmaleropgave, som er for stor eller lille, nem eller kompleks, og vi er klar til at give et tilbud på malerarbejde til dig allerede i dag.

Mangler du en maler i København til at give dine vægge en ny kulør eller friske den gamle op?

Beregn pris – bestil online og spar 20%

Dit malerfirma i København og hele hovedstadsregionen

Hos Danmag rykker vi både ud til større og mindre projekter, og uanset hvad din maleropgave lyder på, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud. Vi rykker både ud som maler i København, Aarhus og resten af landet til private og erhverv og tilbyder malerarbejde til konkurrencedygtige priser, alle kan være med på. Måske mangler du en maler i København til at give dine vægge en ny kulør? Eller skal den nuværende bare friskes op? Vi kan hjælpe med alle typer indendørs maleropgaver, og skulle du have stuk, lister og rosetter såvel som trægulve, vinduespaneler og lignende, som vi også skal tage højde for, så ordner vi selvfølgelig også det.

Har du altså brug for en:

  • maler i København
  • maler på Amager
  • maler på Østerbro
  • maler på Nørrebro
  • maler i Herlev
  • maler i Brønshøj
  • maler i Vanløse
  • maler i Hørsholm
  • maler i Gentofte
  • eller et helt andet sted i hovedstadsregionen?

Så står vi heldigvis klar til at fatte penslen, således du er sikret malerarbejde i højeste kvalitet fra gulv til loft.

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i København?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde i København og området, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Vi udfører en bred vifte af maleropgaver i København og omegn

Danmag udfører forskellige typer af indendørsopgaver, men vi fokuserer primært på maling af lejligheder og huse, hvor det oftest er maling af vægge, lofter og detaljer, som er efterspurgt. Har du specifikke ønsker eller behov, som vi ikke nævner hér? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi forsøge at finde den bedste løsning på din indendørsmaleropgave.

Udover at tilbyde professionelt malerarbejde af højeste kvalitet, så udfører vi naturligvis også professionel forarbejde med spartling og opsætning af filt samt andre mindre maleropgaver, som sikrer, du får et flot og holdbart slutresultat. Hos Danmag har vi leveret professionelle malerydelser til private og erhverv i København og omegn i mere end 10 år, og vi har efterhånden løst rigtigt mange forskellige maleropgaver. Hvad end du ønsker at tilføre dine vægge et friskt pust med en farve, give trægulvet nyt liv med hvid maling eller vække stuk, lister og rosetter til live, så de står flotte igen, kan du drage fordel af vores erfaring, fleksibilitet og omhyggelighed.

Imødekommende og venlig maler i København

Hos Danmag er vi fagspecialister i indendørsmaling, og vi står klar til at løse opgaver for både private og erhverv. Vi sætter dog også en dyd i at levere en god oplevelse og service, og derfor er samarbejdet og dialogen med vores kunder utroligt vigtig. Det er og bliver fundamentet for alt, hvad vi laver, og derfor er du sikret en maler i København, som har dine behov og ønsker i centrum i ethvert stykke arbejde.

Når du vælger Danmag som dit malerfirma i København, får du ganske enkelt en samarbejdspartner, der kender alle facetter af indendørsmaling, og vi sørger altid for at finde den bedste løsning, der matcher dine behov. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da vi ved, at malearbejde af høj kvalitet er investeringen værd. Skulle du have spørgsmål til vores arbejde, rutiner eller produkter? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores malersvende står altid klar til at dele ud af gode råd og vejledning i samarbejde med dig.

Få et tilbud på malerarbejde i Kbh allerede i dag

Der findes ikke to maleropgaver, som er ens. De adskiller sig altid på ét eller flere områder – det ved vi af erfaring. Vi har hjulpet med et væld af forskellige maleropgaver, og af den grund findes der heller ikke en indendørsopgave, som vi ikke kan klare. Hos Danmag tilbyder vi altid et uforpligtende og gratis tilbud på lige netop din maleropgave i København. På den måde er du nemlig sikret en pris, der matcher dit malerarbejde bedst muligt. Vi arbejder med korte leveringstider over alt i landet, og vi sørger altid for at tilpasse vores arbejde til de tider, som passer dig.

Vi er et serviceorgan og ønsker at tilpasse vores arbejde din dagligdag og dine planer bedst muligt, så du ikke bliver forstyrret mere end højst nødvendigt. Søger du en maler i København? Og vil du gerne have en pris på malerarbejdet? Så kan du kontakte os på tlf. 71 74 72 41 eller skrive til os på support@danmag.com. Du kan også udfylde vores formular for at modtage et konkurrencedygtigt tilbud, der virkelig batter.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvor lang tid tager det at male?

Her kan du se, hvor lang tid det tager DANMAG malerservice at klare opgaverne:

OBS: Hos DANMAG sender vil altid to+ mand ud, så du som kunde får løst maleropgaven hurtigst muligt.

 

Maling af lejligheder: 90% af lejlighederne males inden for 1-2 dage, og arbejdet tager højest 4 -5 dage.

Maling af hus: 75% af husene maler vi på 2-4 dage. De helt store huse kan dog tage lidt længere tid.

Maling af værelse/stue: De fleste opgaver klares på 1-2 dag – og maks. 3 dage.

Renovering af lejlighed: Spartling af vægge og loft + filt + 2 gange maling: Typisk 7-10 dage

Renovering af hus: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 7-10 dage

Renovering af køkken: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage

Renovering af badeværelse: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage

3x sprøjtemaling af trælofter: Typisk 3-4 dage

Renovering af trappeopgange: Typisk 10-14 dage

Spartling af væg med microcement & Kabe: Typisk 4-8 dage

 

Har du en specifik forespørgsel på en opgave, der ikke er listet ovenover, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvor lang tid det tager. Opgaver kommer ofte meget an på den forfatning, som en bolig er i samt hvor meget der skal dækkes af osv. Kontakt os for at høre mere.

✔️ Er jeres priser på malerarbejde faste?

Ja. Hos os er der absolut ingen skjulte gebyrer eller dyre ekstraomkostninger. Vi er meget gennemsigtige, hvad angår priser, og derfor kommer du ikke pludselig til at betale mere. Du skal ikke bekymre dig om ekstra regninger – priserne er 100% faste. Har du dårlig erfaring med malere, der kommer med en uforudset udgift, når opgaven er slut? Det er der slet ikke noget af hos os. 100% prisgaranti og 100% faste priser.

✔️ Tilbyder I tilfredshedsgaranti?

Ja, det gør vi. Vi tilbyder 1. klasses malerarbejde, og vi forlader ikke en opgave, før du er tilfreds. Som nogle af de eneste i Danmark kører vi med 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder konkret for dig, at hvis du ikke er helt 100% tilfreds med det, vi har lavet, har du mulighed for, at vi kommer og udbedrer det – helt gratis. Du skal have, hvad du har betalt for. Så er der mod forventning noget, der skal udbedres, så kontakter du os. Obs: Vi tilbyder 3 års garanti på alt udført arbejde

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af hus indvendige (kortbetaling)

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris