Maler i København som tilbyder mange type af maler opgaver til fast pris

Mangler du en maler i København til at give dine vægge en ny kulør eller friske den gamle op?

Vil du hyre et pålideligligt malerfirma som virkelig kan sit kram og tager kærligt hånd om dine vægge, lofter, vinduer, paneler mv.? Så er du landet på den rigtige side – vi maler både lejligheder og huse i hele København og omegn. DANMAG er et malerfirma med base i Gentofte, men vi udfører maleropgaver i hele hovedstadsregionen. Vi har mange års erfaring med maling af alt fra enkeltværelser som stuer, køkkener, værelser til hele opgange, lejligheder og endda større kontorbygninger og hoteller. Og vi arbejder gerne med både store og små projekter. Uanset hvad din opgave lyder på, så kontakt. DANMAG og indhent etgratis, uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud fra din maler i København

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I KØBENHAVN OMRÅDE

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i København, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed i København tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i København

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i København, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT KØBENHAVN

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvilke maleropgaver udfører vi i KBH?

DANMAG har et team af fagkyndige malere som arbejder med forskellige typer af indendørs maleropgaver. Vi fokuserer primært på maling af lejligheder og huse hvor det oftest er maling af vægge, lofter og detaljer som efterspørges, men vi udfører naturligvis også professionelt forarbejde med spartling og opsætning af filt samt andre maleropgaver. For din og vores egen skyld arbejder vi kun med miljørigtige produkter. Vi har leveret professionelle malerydelser i mere end 7 år og vi har efterhånden løst rigtig mange forskellige opgaver i hele Danmark.

Lige nu ekspanderer vi og etablerer os som malere i Købehavn. I Århus har vi et godt renomme og har mange tilbagevendende kunder. Nu kan du som søger en maler i København også drage fordel af vores lange erfaring, professionelle arbejdsmåde, fleksibilitet og omhyggelighed. Mange af vores kunder er så tilfredse at de giver os karakteren: 4,83 af 5 i gennemsnit!

Få et godt tilbud på maleropgaver i København

Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din maleropgave i København og omegn. DANMAG arbejder med korte leveringstider og tilpasser vores arbejde til de tider som passer dig. Og vi holder vores aftaler! Udfyld formularen for at modtage et konkurrencedygtigt tilbud. Vi ser frem til at du bliver vores næste tilfredse kunde!

Maler med prisgaranti i København.

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud