OBS! Så er der godt nyt til alle københavnere. DANMAG åbner ny afdeling i København Læs mere her...

Maler i København som tilbyder mange type af maler opgaver til fast pris

Mangler du en maler i København til at give dine vægge en ny kulør eller friske den gamle op?

Vil du hyre et pålideligligt malerfirma som virkelig kan sit kram og tager kærligt hånd om dine vægge, lofter, vinduer, paneler mv.? Så er du landet på den rigtige side - vi maler både lejligheder og huse i hele København og omegn. DANMAG er et malerfirma med base i Århus, men vi udfører maleropgaver i hele landet, også i hovedstadsregionen. Vi har mange års erfaring med maling af alt fra enkeltværelser som stuer, køkkener, værelser til hele opgange, lejligheder og endda større kontorbygninger og hoteller. Og vi arbejder gerne med både store og små projekter. Uanset hvad din opgave lyder på, så kontakt. DANMAG og indhent etgratis, uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud fra din maler i København. 

Hvilke maleropgaver udfører vi i KBH?

DANMAG har et team af fagkyndige malere som arbejder med forskellige typer af indendørs maleropgaver. Vi fokuserer primært på maling af lejligheder og huse hvor det oftest er maling af vægge, lofter og detaljer som efterspørges, men vi udfører naturligvis også professionelt forarbejde med spartling og opsætning af filt samt andre maleropgaver. For din og vores egen skyld arbejder vi kun med miljørigtige produkter. Vi har leveret professionelle malerydelser i mere end 7 år og vi har efterhånden løst rigtig mange forskellige opgaver i hele Danmark.

Lige nu ekspanderer vi og etablerer os som malere i Købehavn. I Århus har vi et godt renomme og har mange tilbagevendende kunder. Nu kan du som søger en maler i København også drage fordel af vores lange erfaring, professionelle arbejdsmåde, fleksibilitet og omhyggelighed. Mange af vores kunder er så tilfredse at de giver os karakteren: 4,83 af 5 i gennemsnit!

Få et godt tilbud på maleropgaver i København

Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din maleropgave i København og omegn. DANMAG arbejder med korte leveringstider og tilpasser vores arbejde til de tider som passer dig. Og vi holder vores aftaler! Udfyld formularen for at modtage et konkurrencedygtigt tilbud. Vi ser frem til at du bliver vores næste tilfredse kunde!

Du behøver ikke spilde din tid, da maler kan bestille online i dag på under 10 minutter- se nedenfor hvordan:

Vi male lejligheder i København

Vi male huse i København

Vi male værelser i København

Tilbyder renovering af lejligheder i København

Tilbyder renovering af huse i København

Tilbyder renovering af værelser i København

Tilbyder malerarbejde i nybyg og tilbygning København

Tilbyder spartlearbejde i København

Maler med prisgaranti i København. Nedenfor kan du se faste lave priser for vores malerarbejde i KBH

 

Maler i København til faste priser og online bestilling

 

Trustpilot