OM DANMAG MALERSERVICE

DANMAG Malerfirma arbejder som et særdeles stærkt malerteam. Vi har i firmaet et indgående kendskab til hinandens kunnen og gøren. Derfor kan vi altid optimere vores arbejdsprocesser til kundens fordel.

I 2009 dannede vi så DANMAG malerservice på basis af vores uddannelse som malere. Med 4 nye firmabiler, medlemskab af Danske Malermestre og en værdifuld erfaring fra mange års malerarbejde har vi oplevet en enorm kundetilfredshed – baseret på vores tilgang til de opgaver, vi bliver betroet.

Vi bestræber os i udstrakt grad på at møde alt og alle med et smil. Det har bragt os langt i malerbranchen, og vores positive tilgang til arbejde og kunder har helt afgjort hjulpet os til at nå det punkt, hvor vi er i dag.

Vi kan i øvrigt træffes i vores butik/kontor/lager – Søren Frichs Vej 54, 8230 Åbyhøj ved Aarhus – hvor vi bl.a. sælger og udlejer airless sprøjteanlæg til maleropgaver samt fra september 2017 også i København afdeling.

10 ÅRS ERFARING

Den 04/04-2017 blev DANMAG malerservice kåret til Årets Maler 2017 (1-4 ansatte)

Fakta: ÅRETS HÅNDVÆRKER™ Anmeld Håndværker er siden 2012 blevet synonym på håndværkere, der leverer den perfekte byggeoplevelse.

ÅRETS HÅNDVÆRKER™ finalister er udvalgt blandt de bedst anmeldte håndværkere, baseret på individuelle kunde anmeldelser. Udvælgelsen sker blandt mere end 3.000 håndværksvirksomheder, der alle har fået indberettet kunde anmeldelser. Karaktergennemsnittet er igen steget for sjette år i træk. Så det ligger på samlet 4,77 – på en skala fra 1.0-5.0

De kommende vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER™, og fremvise den flotte bronze smiley statuette “Smiley Håndværk – Din Garanti” som følger med udover æren. Du kan læse mere om dette ved at klikke på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/aaretshaandvaerker/2017

Historien starter for mere end 10 år siden ….

I begyndelsen var glæden ved at male arbejde. Jeg ønskede at forbedre og blive bedre og bedre hver dag, og fra denne glæde fik jeg opfattet en ide om firmaet og skiftet fungerer dette på et større niveau. Jeg oprettede et firma, der voksede op, og jeg hedde det Danmag. Til min fornøjelse ved maleri fandt jeg andre kreative og hårdtarbejdende mennesker, og vores hold kom i sandhed. Siden 10 år har jeg arbejdet på at skabe denne forretning, jeg har vidst, at jeg fuldt ud kan stole på mine medarbejdere, og at vi har det samme mål at flytte / opfylde kundens drømme om at leve.

SE VORES PRISER

REFERENCER

Alle aftaler blev overholdt og resultatet er perfekt. Vil 100% bruge denne virksomhed igen.

Tanja Madsen, Aarhus C

Ganske simpelt en fornøjelse, professionelt, veludført- til tiden og til prisen.
anbefales med 10 ud af 10 til alle.

Kim Bach Loudrup Jensen, Dansk EQT Klampenborg

Super service, jeg bestilte maler, den ene dag, og Daniel kom morgenen efter og gjorde sit arbejde godt!

Nanna Kathrine Nedergaard, Aalborg

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud

TELEFON

71 74 72 41

E-MAIL

info@danmag.com

ÅBNINGSTIDER

8:00 – 17:00