OM DANMAG MALERSERVICE –  HVEM ER DANMAG MALERSERVICE

Kærligheden til at male og til alt malerarbejde bragte Daniel til ideen om at stifte en lille virksomhed, og derfor tog han en beslutning om at gøre alvor af sine iværksætterdrømme og om at starte sin egen forretning inden for malerområdet for godt 10 år siden. Daniel, 36år, er malermester og foruden sit arbejde elsker han sine to dejlige børn og sin kone, der støtter ham i hans drøm.

DANMAG Malerfirma er et mindre men moderne firma, der husker sine kundens navne og arbejder som et særdeles stærkt malerteam. Vores team består af 4 op til 6 malere afhængigt af behov. Vi har i firmaet et indgående kendskab til hinandens kunnen og gøren. Derfor kan vi altid optimere vores arbejdsprocesser til kundens fordel.

I 2009 dannede vi så DANMAG malerservice på basis af vores uddannelse som malere.

Med 4 nye firmabiler, medlemskab af Danske Malermestre og en værdifuld erfaring fra mange års malerarbejde har vi oplevet en enorm kundetilfredshed – baseret på vores tilgang til de opgave, vi bliver betroet. Kundernes store tilfredshed med leveringen og kvaliteten af håndværket resulterede i en lang række nye kunder.

Men med flere og flere kunder opståd der et problem. For at grundlæggeren kunne opfylde alle ordrer til tiden, blev vi tvunget til at tænke på et andet måde at have mulighed for at bestille malerarbejde, fordi det ikke var så nemt at tage mobiltelefonen 50 gange om dagen og svare på det samme spørgesmål:

”Hvad koster det at få malet bolig?”

Så bliver man træt af at man ikke kan koncentrere sig fuldt på det man gerne vil lave, nemlig at male og give den bedste resultat til kundene. Efter et styk af tiden kom der en fantastisk ide om at have mulighed for at bestille malerarbejde online. Hvorfor ikke? Man shopper online næsten alt man kan forestille bl.a. julegaver, ferierejser, tøj, smykke, byggemateriale, træpiller, massage osv. Så tænkte vi, hvorfor ikke malerarbejde? Men hvordan? Det har været en lang og hård process at designe et brugevenligt bestillingssystem, fordi for at kunne bestille malerarbejde online, skal der være mange ting, man må overveje og tænke på og også derfor har det taget lang tid at udvide et bestillingssystem, hvor i stedet for at bruge vores tid på at skrive e-mails frem og tilbage, gør der det simpelt og lige til at bestille alt malerarbejde via vores hjemmeside. Men det lykkes!

Og hvad mere? Nu har vi designet et endnu bedre og nemmere og utroligt brugervenligt bestillingssystem, hvilket sparer både dig og os tid og energi ved bestillingen af malerarbejde. Med udførlige beskrivelser af hver opgave, mulighed for tilvalg, hvis du har særlige ønsker via drop-down-menuer og en eksakt og ny prisberegner, kan du foretage hele din bestilling på nettet. Måske tænker du, at det vil tage lang tid for at beskrive dine ønsker via systemet, men sandheden er helt anderledes. DET TAGER KUN 10 minutter af din tid! Ja, du læser korrekt, KUN 10 minutter.

Hver dag kan vi opleve at vores kunder er meget tilfredse med online bestilling af malerarbejde uafhængigt af sted hvor de er og hvad klokken er og samtidigt sparer vi for noget tid på administrativt arbejde, som vi i stedet kan bruge på at male hos dig. Takket være vores nemme og sikre bestillingssystem kan vi levere alt malerservice i bedste kvalitet

10 ÅRS ERFARING

Den 04/04-2017 blev DANMAG malerservice kåret til Årets Maler 2017 (1-4 ansatte)

Fakta: ÅRETS HÅNDVÆRKER™ Anmeld Håndværker er siden 2012 blevet synonym på håndværkere, der leverer den perfekte byggeoplevelse.

ÅRETS HÅNDVÆRKER™ finalister er udvalgt blandt de bedst anmeldte håndværkere, baseret på individuelle kunde anmeldelser. Udvælgelsen sker blandt mere end 3.000 håndværksvirksomheder, der alle har fået indberettet kunde anmeldelser. Karaktergennemsnittet er igen steget for sjette år i træk. Så det ligger på samlet 4,77 – på en skala fra 1.0-5.0

De kommende vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER™, og fremvise den flotte bronze smiley statuette “Smiley Håndværk – Din Garanti” som følger med udover æren. Du kan læse mere om dette ved at klikke på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/aaretshaandvaerker/2017

Historien starter for mere end 10 år siden ….

I begyndelsen var glæden ved at male arbejde. Jeg ønskede at forbedre og blive bedre og bedre hver dag, og fra denne glæde fik jeg opfattet en ide om firmaet og skiftet fungerer dette på et større niveau. Jeg oprettede et firma, der voksede op, og jeg hedde det Danmag. Til min fornøjelse ved maleri fandt jeg andre kreative og hårdtarbejdende mennesker, og vores hold kom i sandhed. Siden 10 år har jeg arbejdet på at skabe denne forretning, jeg har vidst, at jeg fuldt ud kan stole på mine medarbejdere, og at vi har det samme mål at flytte / opfylde kundens drømme om at leve.

SE VORES PRISER

REFERENCER

Alle aftaler blev overholdt og resultatet er perfekt. Vil 100% bruge denne virksomhed igen.

Tanja Madsen, Aarhus C

Ganske simpelt en fornøjelse, professionelt, veludført- til tiden og til prisen.
anbefales med 10 ud af 10 til alle.

Kim Bach Loudrup Jensen, Dansk EQT Klampenborg

Super service, jeg bestilte maler, den ene dag, og Daniel kom morgenen efter og gjorde sit arbejde godt!

Nanna Kathrine Nedergaard, Aalborg

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud

TELEFON

71 74 72 41

TEL. ÅBNINGSTIDER

8:00 – 17:00

KONTAKTFORMULAR

Kontakt os her

BEREGN DIN PRIS