OBS! Så er der godt nyt til alle københavnere. DANMAG åbner ny afdeling i København Læs mere her...

DANMAG malerservice hjælpe med malerarbejde i din bolig

DANMAG - dit stærke malerteam

DANMAG Malerfirma arbejder som et særdeles stærkt malerteam. Vi har i firmaet et indgående kendskab til hinandens kunnen og gøren. Derfor kan vi altid optimere vores arbejdsprocesser til kundens fordel.

 

I 2009 dannede vi så DANMAG malerservice på basis af vores uddannelse som malere. Med 4 nye firmabiler, medlemskab af Danske Malermestre og en værdifuld erfaring fra mange års malerarbejde har vi oplevet en enorm kundetilfredshed - baseret på vores tilgang til de opgaver, vi bliver betroet.

 

Vi bestræber os i udstrakt grad på at møde alt og alle med et smil. Det har bragt os langt i malerbranchen, og vores positive tilgang til arbejde og kunder har helt afgjort hjulpet os til at nå det punkt, hvor vi er i dag.

 

Vi kan i øvrigt træffes i vores butik/kontor/lager - Søren Frichs Vej 54, 8230 Åbyhøj ved Aarhus - hvor vi bl.a. sælger og udlejer airless sprøjteanlæg til maleropgaver samt fra september 2017 også i København afdeling. 

 

Vi udlejer både til private og professionelle. Læs mere om butikken og udlejningen her: https://www.dp-airless.dk/  Butikkens normal åbningstider: Mandag: 07:00-09:00, Onsdag: 07:00-09:00, Fredag: 07:00-09:00 med der er ingen garanti til at find os ind i butiken, så du kan ring og høre mere før du kommer. 

 

 

SE HER HVORFOR DU SKAL VÆLGE DANMAG TIL AT MALE FOR DIG

 

 

Vi kan i øvrigt træffes i vores butik/kontor/lager - Søren Frichs Vej 54, 8230 Åbyhøj ved Aarhus

DANMAG sælger og udlejer airless sprøjteanlæg til maleropgaver.

Vi udlejer sprøjtemaskiner og lifte både til private og professionelle

 

danmag malerteam 

 Vores malerteam DANMAG

Besøg DANMAG maler afdeling i Århus

 

 

Trustpilot