Om os

Om DANMAG - Hvem er vi?

Kærligheden til at male og til alt malerarbejde bragte Daniel til ideen om at stifte en lille virksomhed, og derfor tog han en beslutning om at gøre alvor af sine iværksætterdrømme og om at starte sin egen forretning inden for malerområdet for godt 10 år siden. Daniel, 36 år, er malermester og foruden sit arbejde elsker han sine to dejlige børn og sin kone, der støtter ham i hans drøm.

DANMAG Malerfirma er et mindre men moderne firma, der husker sine kundens navne og arbejder som et særdeles stærkt malerteam. Vores team består af 4 op til 7 malere afhængigt af behov. Vi har i firmaet et indgående kendskab til hinandens kunnen og gøren. Derfor kan vi altid optimere vores arbejdsprocesser til kundens fordel.

Historien starter for mere end 10 år siden ….

I begyndelsen var glæden ved at male arbejde. Jeg ønskede at forbedre og blive bedre og bedre hver dag, og fra denne glæde fik jeg opfattet en ide om firmaet og skiftet fungerer dette på et større niveau. Jeg oprettede et firma, der voksede op, og jeg hedde det Danmag.

Til min fornøjelse ved maleri fandt jeg andre kreative og hårdtarbejdende mennesker, og vores hold kom i sandhed. Siden 10 år har jeg arbejdet på at skabe denne forretning, jeg har vidst, at jeg fuldt ud kan stole på mine medarbejdere, og at vi har det samme mål at flytte / opfylde kundens drømme om at leve.

Lad mig beregne pris

 

I 2009 dannede vi så DANMAG malerservice på basis af vores uddannelse som malere.

Med 4 nye firmabiler, medlemskab af Danske Malermestre og en værdifuld erfaring fra mange års malerarbejde har vi oplevet en enorm kundetilfredshed – baseret på vores tilgang til de opgave, vi bliver betroet. Kundernes store tilfredshed med leveringen og kvaliteten af håndværket resulterede i en lang række nye kunder.

Men med flere og flere kunder opståd der et problem. For at grundlæggeren kunne opfylde alle ordrer til tiden, blev vi tvunget til at tænke på et andet måde at have mulighed for at bestille malerarbejde, fordi det ikke var så nemt at tage mobiltelefonen 50 gange om dagen og svare på det samme spørgesmål:

”Hvad koster det at få malet bolig?”

Så bliver man træt af at man ikke kan koncentrere sig fuldt på det man gerne vil lave, nemlig at male og give den bedste resultat til kundene. Efter et styk af tiden kom der en fantastisk ide om at have mulighed for at bestille malerarbejde online. Hvorfor ikke? Man shopper online næsten alt man kan forestille bl.a. julegaver, ferierejser, tøj, smykke, byggemateriale, træpiller, massage osv. Så tænkte vi, hvorfor ikke malerarbejde? Men hvordan?

Det har været en lang og hård process at designe et brugevenligt bestillingssystem, fordi for at kunne bestille malerarbejde online, skal der være mange ting, man må overveje og tænke på og også derfor har det taget lang tid at udvide et bestillingssystem, hvor i stedet for at bruge vores tid på at skrive e-mails frem og tilbage, gør der det simpelt og lige til at bestille alt malerarbejde via vores hjemmeside. Men det lykkes!

Nedenfor kan du læse lidt om malerarbejde

De mest læste artikler på vores blog