Om vores malerforetning

Lej n maler på timebasic

VORES PASSION

DANMAG Malerfirma arbejder som et særdeles stærkt malerteam. Vi har i firmaet et indgående kendskab til hinandens kunnen og gøren. Derfor kan vi altid optimere vores arbejdsprocesser til kundens fordel.

I 2009 dannede vi så DANMAG malerservice på basis af vores uddannelse som malere. Med 4 nye firmabiler, medlemskab af Danske Malermestre og en værdifuld erfaring fra mange års malerarbejde har vi oplevet en enorm kundetilfredshed – baseret på vores tilgang til de opgaver, vi bliver betroet.

Vi bestræber os i udstrakt grad på at møde alt og alle med et smil. Det har bragt os langt i malerbranchen, og vores positive tilgang til arbejde og kunder har helt afgjort hjulpet os til at nå det punkt, hvor vi er i dag.

Vi kan i øvrigt træffes i vores butik/kontor/lager – Søren Frichs Vej 54, 8230 Åbyhøj ved Aarhus – hvor vi bl.a. sælger og udlejer airless sprøjteanlæg til maleropgaver samt fra september 2017 også i København afdeling.

DANMAG - dit stærke malerteam

Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm.
Winston Churchill

DANIEL GADUS

Malermester

DANMAG- Årets Maler 2017

Den 04/04-2017 blev DANMAG malerservice kåret til Årets Maler 2017 (1-4 ansatte)

Fakta: ÅRETS HÅNDVÆRKER™ Anmeld Håndværker er siden 2012 blevet synonym på håndværkere, der leverer den perfekte byggeoplevelse.

ÅRETS HÅNDVÆRKER™ finalister er udvalgt blandt de bedst anmeldte håndværkere, baseret på individuelle kunde anmeldelser. Udvælgelsen sker blandt mere end 3.000 håndværksvirksomheder, der alle har fået indberettet kunde anmeldelser. Karaktergennemsnittet er igen steget for sjette år i træk. Så det ligger på samlet 4,77 – på en skala fra 1.0-5.0

De kommende vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER™, og fremvise den flotte bronze smiley statuette “Smiley Håndværk – Din Garanti” som følger med udover æren. Du kan læse mere om dette ved at klikke på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/aaretshaandvaerker/2017

Fakta om os

Vi lytter, vi planer bedre og male bedst

Vi kører desuden, som nogle af de eneste i faget, med 100% tilfredshedsgaranti, har faste priser, og så kan vi arbejde i weekend, hvis der er behov for det. Vi har fuld forståelse for, hvis du har en opgave, der haster.

Employees
7
Employees
project
692
project
Awards
2
Awards

WE ARE
DANMAG

Du skal vælge os til at male for dig, hvis du sætter pris på rigtig god kvalitet til fair priser. Vi er erfarne og kompetente malere, som i årevis har glædet vores mange kunder med nogle flotte resultater.

Vores team

Vores historie

Historien starter for mere end 10 år siden ….

I begyndelsen var glæden ved at male arbejde. Jeg ønskede at forbedre og blive bedre og bedre hver dag, og fra denne glæde fik jeg opfattet en ide om firmaet og skiftet fungerer dette på et større niveau. Jeg oprettede et firma, der voksede op, og jeg hedde det Danmag. Til min fornøjelse ved maleri fandt jeg andre kreative og hårdtarbejdende mennesker, og vores hold kom i sandhed. Siden 10 år har jeg arbejdet på at skabe denne forretning, jeg har vidst, at jeg fuldt ud kan stole på mine medarbejdere, og at vi har det samme mål at flytte / opfylde kundens drømme om at leve.