fbpx

Maling af 1 værelses lejlighed pris

6 000,00 kr.

Har du en 1-værelses lejlighed, som skal males og er du klar over, at du kan bestille maler online på under 10 minutter? Hvis ja, vælger du denne, hvorefter du får mulighed for at vælge, hvad der helt konkret skal laves. Vi har lavet et unikt prisberegner, hvor du kan angive forskellige ting, du ønsker at få udført ved samme lejlighed. Skal der fx males vægge? Skal der males lofter? Males træværk? Alt sammen vælger du for at få den eksakte pris, som automatisk genereres, når du tilvælger ydelser i beregner. Vi har udstyret shoppen med en prisberegner for netop at gøre det mere overskueligt for dig som kunde, således at du med det samme kan se den pris, du skal betale.

Lad mig beregne pris

Beskrivelse

Trænger din lejlighed til nyt liv, nye friske vægge og skinnende rene flader? Så lad DANMAG Malerservice om at male din lejlighed, så slipper du selv for alle de bekymringer, der kan være forbundet med at male selv. Glem alt om afdækning, indkøb af maling, malergrej, om det skal have to gange, om træværket skal have noget andet maling og meget mere. Det tager vi os af. Med en nymalet lejlighed får du den velkendte duft og fornemmelse tilbage, som var den ny. Det behøver ikke at være dyrt at male din lejlighed, da DANMAG Malerservice tilbyder maling af 1-værelses lejlighed i Århus, København, Aalborg resten af landet til faste, lave og særdeles konkurrencedygtige priser.

Med 100% tilfredshedsgaranti stiller vi garanti for vores arbejde, og vi forlader ikke din lejlighed, før alt er perfekt, og du har godkendt det. Vi er derfor det oplagte malerfirma til maling af din 1 værelses lejlighed, da vi gør vores ypperste hver eneste gang. Vi yder også en fremragende service, da vi lægger stor vægt på at være nærværende og imødekommende. Vi har desuden rigtig stor erfaring med maling af 1-værelses lejlighed i hele landet, og vi er rigtig manges foretrukne malermester. Vi nærer udviser stor respekt for dit hjem og behandler det, som var det vores eget. Vi rydder altid op efter os, og du kan være helt på, at vi er færdige til tiden. Bestil din opgave her på siden og tag et skridt nærmere en lækker nymalet lejlighed. Vi kører med faste, lave priser uden skjulte gebyrer, og du får mere end, du betaler for.

 

Lad mig beregne pris