fbpx

Maling af 2-værelses lejlighed

9 000,00 kr.

Har du en 2-værelses lejlighed, som skal males og er du klar over, at du kan bestille maler online på under 10 minutter?  Hvis ja, vælger du denne, hvorefter du får mulighed for at vælge, hvad der helt konkret skal laves. Vi har lavet et unikt prisberegner, hvor du kan angive forskellige ting, du ønsker at få udført ved samme lejlighed. Skal der fx males vægge? Skal der males lofter? Males træværk? Alt sammen vælger du for at få den eksakte pris, som automatisk genereres, når du tilvælger ydelser i beregner. Vi har udstyret shoppen med en prisberegner for netop at gøre det mere overskueligt for dig som kunde, således at du med det samme kan se den pris, du skal betale.

Lad mig beregne pris

Beskrivelse

Maling af 2-værelses lejlighed ved fraflytning

Kan du huske, da du flyttede ind i din lejlighed? Duften af nymalet lejlighed og lyse, indbydende rum? Det kan blive en realitet igen. Lad DANMAG Malerservice om at gøre dine drømme til virkelighed og få fornyet din lejlighed. Vi har stor erfaring med maling af 2-værelses lejlighed i København, maling af 2-værelses lejlighed i Århus, maling af 2- værelses lejlighed i Aalborg samt resten af Danmark. God håndværk er en principsag for os.

Fordelene ved at få en rigtig dygtig og professionel maler til at male for dig er blandt andet, at du slipper for en masse bekymringer. Slip for at skulle være i tvivl om, hvilken maling der skal bruges. Skal der males to gange? Afdækning. Skal træværket have en anden maling, og bliver det så meget dyrere? Eller hvad nu, hvis det ikke bliver gjort godt nok? Alt det kan du lægge fra dig, når du lader os om at male din lejlighed. Vi kører med faste, lave priser, og vi kører med 100% tilfredshedsgaranti. Derfor kan du være helt sikker på, at resultatet bliver, som du ønsker – for vi smutter ikke, før du har sagt god for vores arbejde og er 100% glad og tilfreds.

Vælg DANMAG Malerservice, når kvaliteten skal være i top og servicen i højsæde. Vi er nærværende, imødekommende og ualmindeligt dygtige til vores job. Du kan derfor med sindsro bestille maling af 2-værelses lejlighed her hos os. Vi rydder altid pænt op efter os, vi kommer til tiden, og vi har afsluttet opgaven inden for tidsrammen. Giv din lejlighed helt nye og friske rammer, det fortjener både du og den. Bestil her til konkurrencedygtige priser og kom et skridt nærmere den velkendte duft af lækker nymalet lejlighed.

 

Lad mig beregne pris