fbpx

Maling af 3 værelses lejlighed

12 000,00 kr.

Har du en 3-værelses lejlighed, som skal males og er du klar over, at du kan bestille maler online på under 10 minutter? Hvis ja, vælger du denne, hvorefter du får mulighed for at vælge, hvad der helt konkret skal laves. Få et uforpligtende tilbud. Online tilbudsgivning er altid gratis.

Vi har lavet et unikt prisberegner, hvor du kan angive forskellige ting, du ønsker at få udført ved samme lejlighed. Skal der fx males vægge? Skal der males lofter? Males træværk? Alt sammen vælger du for at få den eksakte pris, som automatisk genereres, når du tilvælger ydelser i beregner. Vi har udstyret shoppen med en prisberegner for netop at gøre det mere overskueligt for dig som kunde, således at du med det samme kan se den pris, du skal betale.  Vælg hvad du vil have malet og vælg et tidspunkt. Så klarer vi resten.

 

Lad mig beregne pris

Beskrivelse

Maling af 3 værelses lejlighed ved fraflytning

Savner du duften og fornemmelsen af en lækker nymalet 3 værelses lejlighed? Så lad os gøre dine drømme til virkelighed. Når du bestiller en professionel maler her hos DANMAG Malerservice, så slipper du selv for at gøre noget helst selv. Du skal ikke tænke på at købe maling, og om det nu er den rigtige type. Du skal heller ikke tænke på afdækning, indkøb af pensler eller hvor lang tid du nu skal bruge på det. Lad os om at gøre det hele, så du helt kan slippe bekymringerne. Bestil maling af 3-værelses lejlighed i København, maling af 3-værelses lejlighed i Århus samt maling af 3-værelses lejlighed i Aalborg og resten af Danmark billigt her hos os.

Her hos DANMAG Malerservice får du en erfaren maler, som har specialiseret sig i at male lejligheder til perfektion. Vi er fagligt stolte malere, som gør en dyd ud at levere et  perfekt resultat hver gang. Du kan være forvis om, at du får et godt stykke malerarbejde udført, da vi kører med 100% tilfredshedsgaranti. Vi sætter ikke låget på malerbøtten, før du er 100% glad og tilfreds. Din tilfredshed ligger os meget på sinde, hvorfor vi altid yder en nærværende service, så du føler dig godt behandlet og har tillid til, at vi gør det godt. Vi behandler dit hjem med respekt og omhu, og vi klarer naturligvis opgaven inden for aftalte tid.

Bestil maling af 3-værelses lejlighed til en god pris

Bestil maling af 3-værelses lejlighed i Århus, København, Aalborg, Odense og hele landet her hos DANMAG Malerservice, hvor kvaliteten altid er i højsæde. Vi rydder pænt op efter os og sørger for, at din lejlighed lever op til dine forventninger. Oplev fornemmelsen af en ny lejlighed – bestil os til maling af din 3-værelses lejlighed.

 

Lad mig beregne pris