fbpx

DANMAG – tilbyder professionelt malerarbejde for boligforeninger

Lad DANMAG stå for det løbende malerarbejde i JERES BOLIGFORENING i Århus, København, Aalborg, Odense
Vi er et solidt og stærkt, team af professionelle malere med en positiv tilgang til arbejde og vores kunder. Vi tilbyder en fast aftale omkring alt forekommende malerarbejde i jeres boligforening. DANMAG rykker ud med dags varsel, og vi er effektive. Tomme lejligheder skal genudlejes hurtigt. Det har vi stor forståelse for. Jeres boligforening vil have stor fordel af vores fleksibilitet og hurtige responstid. Vi er jeres lokale Aarhus malerfirma. Ring til DANMAG, hvis I står med et akut behov for at få malet en eller flere lejligheder. Så er vi i gang allerede næste morgen.

Vores speciale er indendørs malerarbejde samt opsætning af filt, men vi mestrer naturligvis alle aspekter inden for maling af lejligheder huse og facader. Vi er medlem af Danske Malermestre og organisationens garantiordning. Har jeres boligforening en vedligeholdelseskonto? DANMAG klarer alle forekommende maleropgaver. Vi kommer gerne med et fordelagtigt og helt uforbindende tilbud på maling af lejligheder samt på maleropgaver i fællesarealer, trappeopgange, kælderrum osv.

Kontakt os for en nærmere dialog om, hvordan vi kan opfylde dine ønsker og udføre det ønskede malerarbejde for dig, eller ser du vores priser på malerarbejde – både maling af lejligheder, huse og renovering af din bolig. Bestil malerarbejdet nemt og hurtig online og spar ved online betaling.

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i din boligforetning , har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

Maling af vægge og lofter
Maling og lakering af døre, karme og lister
Maling og lakering af skabe og låger
Opsætning af tapet, væv og filt
Spartling af gips (væg + loft

RENOVERING AF LEJLIGHED?

Skal du spartle vægge og lofter i din lejlighed?
Sætter du pris på rigtig godt håndværk, og er det vigtigt for dig at få en kompetent og kvalificeret maler, der har et godt renommé i branchen, er vi klar til at løfte din opgave. Når vi udfører en gennemgribende renovering af din lejlighed , står den typisk både på spartling af lofte og vægge, således at der ikke er huller eller ujævnheder, når der skal males.

MALING AF STUE

I vores formular kan du selv definere, hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer