Malerarbejde for boligforeninger

DANMAG – professionelt malerarbejde for boligforeninger:

Lad DANMAG stå for det løbende malerarbejde i JERES BOLIGFORENING i Århus, København, Aalborg, Odense samt hele landet. Vi er et solidt og stærkt, team af professionelle malere med en positiv tilgang til arbejde og vores kunder. Vi tilbyder en fast aftale omkring alt forekommende malerarbejde i jeres boligforening. DANMAG rykker ud med dags varsel, og vi er effektive. Tomme lejligheder skal genudlejes hurtigt. Det har vi stor forståelse for. Jeres boligforening vil have stor fordel af vores fleksiblitet og hurtige responstid. Vi er jeres lokale Aarhus malerfirma. Ring til DANMAG, hvis I står med et akut behov for at få malet en eller flere lejligheder. Så er vi i gang allerede næste morgen.

DANMAG er kendt for vores gode priser og den høje kvalitet af vores arbejde.

Vores speciale er indendørs malerarbejde samt opsætning af filt, men vi mestrer naturligvis alle aspekter inden for maling af lejligheder huse og facader. Vi er medlem af Danske Malermestre og organisationens garantiordning.

Har jeres boligforening en vedligeholdelseskonto?

DANMAG klarer alle forekommende maleropgaver. Vi kommer gerne med et fordelagtigt og helt uforbindende tilbud på maling af lejligheder samt på maleropgaver i fællesarealer, trappeopgange, kælderrum osv.

Malerfirma med gode priser og kvalitet

Kontakt os for en nærmere dialog om, hvordan vi kan opfylde dine ønsker og udføre det ønskede malerarbejde for dig, eller ser du vores priser på malerarbejde – både maling af lejligheder, huse og renovering af din bolig. Bestil malerarbejdet nemt og hurtig online og spar ved online betaling.