DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

september 27, 2020

Tapetsering, maling, opsætning af filt

Har din bolig brug for opsætning af tapet, maling, opsætning af filt? Er opsætning af tapet eller filt én af dine nærmere forestående uløste opgaver? Bor du i nærheden af Aarhus, København, Aalborg eller Odense og søger hjælp af en professionel maler til at varetage disse opgaver? Eller skal du blot have malet hele stuen, så den ser ud som ny? Vi har mange års erfaring med forskelligartede opgaver indenfor malerfaget. Vi har prøvet de fleste ting og har oparbejdet et kendskab til vores arbejde og vores individuelle arbejdsrutiner, som gør os til en homogen enhed, der skaber flotte resultater for vores mange glade kunder. Særligt opsætning af filt er noget det, vi er teknisk skarpe til, da rigtig af mange har indset fordelene ved at få opsætning af en god filt, da det giver en flot, plan overflade, som er helt ensartet. Det er moden lige nu, så vi laver rigtig meget af det lige nu.

Vi udfører grundigt og perfekt opsætning af filt og meget andet

DANMAG er et proffessionelt malerfirma, der har oparbejdet professionelle og uddannede kompetencer inden for malerarbejde. Med mange tilfredse referencer i baghånden samt udførelse af et hav af opgaver vil virksomheden kunne varetage de mest krævende former inden for malerarbejde. Det er anbefalelsesværdigt, at du inden din ordre bestilling gør dig klart, hvad du ønsker lavet i dit hjem. Ønsker du opsætning af filt, altså den egentlige håndværks relaterede opgave af malerarbejde, kan du opnå 3 års garanti. Det er derfor værd at overveje, om ikke dine vægge har et akut behov for en gennemgående renovering. Se helt nøgternt på dine vægge og giv dem din egen ærlige vurdering. Når du alligevel overvejer at investere i fx opsætning af filt eller tapetsering og maling, kan den helt store omgang være mere gavnlig på længere sigt. Også rent økonomisk.

Kan du nøjes maling af hus eller maling af lejlighed?

Hvis du når til den konklusion, at dine vægge og evt. loft i huset trænger til en ordentlig omgang renovering, skal du først og fremmest nedskrive de opgaver, du ønsker løst. Herefter anbefales det, at du kontakter en maler i Aarhus, gerne DANMAG, der har kompetencer til at udføre ikke kun selve malerarbejdet, men også det håndværksmæssige som filtopsætning, spartling og tapetsering. Vælger du DANMAG, får du en billig maler, som har referencerne i orden. Vi forlader aldrig en kunde, før vedkommende er 100% tilfreds, da vi kører med tilfredshedsgaranti. Det gør vi som nogle af de absolut eneste. Du kan derfor være sikker på, at alt lever op til dine forventninger. Arbejdet er altid fuldendt og oprydningen gjort, så får man ikke får en sjusket fornemmelse.

Husk, at du kan spare hele 20% ved online bestilling

Når du skal bestille malerarbejde hos os, kan du lige så godt bestille på nettet. Vi giver endda 20% i rabat, hvis du gør – og det er nemt og ligetil at finde ud. Vi har lavet en lang række forklarende tekster ved hver opgave, således at du ikke er i tvivl om, hvad du skal bestille. Skal der males 1 eller 2 gange? Det giver vi dig forklaringen på også.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram