fbpx

BESTIL OG FORUDBETALE MALERARBEJDE ONLINE OG SPAR 20%

Det tager KUN 10 min.!

Har du også erfaring med, at du har bestilt malerarbejde på dit hus eller din lejlighed og har aftalt en rimelig pris på hele maling med malermester, men efter maling har du fået en faktura med prisen meget mere højere end det har været aftalt? En dårlige overraskelse, hvad? Frygteligt at det sker så tit. Selvfølgelig har du forsøgt at klage over prisen, men det har ikke hjulpet og malermester har altid haft ”en god” forklaring, hvorfor prisen er så høj. Vi kan godt forstille os at du har været skuffet over og måske tror ikke mere på håndværkere.

Men du kan godt undgå denne dårlige erfaring og vælge en malermester med faste priser, kvalitets garanti og 100% tilfredsgaranti. I så fald kender du prisen og ved du, at du ikke får et chock, når du vil kigge på fakturaen efter udført arbejde. Måske går det også nogle af dine venner, som vil sikre sig at de får professionelt udført arbejde og til en aftalt fast pris.

DANMAG malerservice tilbyder som den første og eneste alt malerarbejde med ONLINE BESTILLING, 110% tilfredsgaranti, professionelt resultat med kvaliteten i top og til faste priser.

Kan du forestille det, at du kan sidde i din sofa og med ganske få klik bestille en maler til at male hele dit hjem? Ja, det er slut med gammeldags manér, hvor du skal tage fri fra arbejde for at nå ned til den lokale maler inden for vedkommendes åbningstid. Nu er det mulighed for at bestille alt malerarbejde, når det passer dig.Der er flere gode grunde til, hvorfor vi har valgt at lave et enkelt og udførligt bestillingssystem. Vi lever i en digital tidsalder, hvor det kan og bør gøres lettere med henblik på at spare tid. Tid er måske den vigtigste besparelse overhovedet i dette henseende, da det for mange er det, vi forbinder med frihed. Frihed til at tilbringe tid sammen med familien.

Nu sidder du og læser alle de fantastiske ting og samtidigt spørger du måske, men hvorfor og hvordan kan DANMAG malerservice give 20% rabat på hele regning? Svaren er nem. Når du bestiller ONLINE, har vi mindre administrativt arbejde og vi kan koncentrere os bedre på det, vi elsker, nemlig at male og derfor belønner vi dig med 20% rabat. Fantastisk ik´?

Det er bare så nemt! Lige meget hvor du er eller hvad du laver. Du kan bestille DANMAG malerservice hele Danmark eller verden rundt  Du kan bestille malerarbejde nemt og hurtigt på din smartphone, PC eller tablet og det bedste er, at det tager KUN 10 min. af din tid! Helt vildt!

  • – 20% rabat på hele din regning
  • det tager KUN 10 min.
  • ny og endnu bedre PRIS BEREGNER
  • nem og hurtig bestilling
  • faste og konkurrencedygtige priser
  • ingen skjulte gebyrer eller omkostninger
  • professionelt samarbejde til kundens 110% tilfredshed

Beregn pris her
Vælg det, du gerne vil have lavet
Udfyld alle oplysninger og services i dertilhørende drop-down-menu
Bestil & forudbetale
Afvent svar i løbet af kort tid, om det kan lade sig gøre på ønskede dato

Vil du spare penge, bestil os gerne!

Prøv vores nye PRIS BEREGNER – endnu hurtigere og nemmere