fbpx

Maling af hus indvendig mellem 170 og 180 kvm i gulvarealet

27 000,00 kr.

Skal du have maling af hus indvendig på under 180 kvm til fast pris? Spild ikke tid på møder med forskellige malerfirmaer – bestil maler online hurtigt og nemt på under 10 minutter hos os.

Lad mig beregne pris

For at vi kan give dig den eksakte pris på maling af dit hus under 180 kvm, skal du beregne pris via vores smart pris formular, hvor du taste alt hvad der ellers skal laves.

Ved renovering af hus på 180 kvm (altså spartling + filt og maling klik HER

Ved maling af enkelte værelse beregn pris HER

Beskrivelse

10 store fordele ved at bestille malerarbejde online hos Danmag Malerservice

Der er rigtigt mange malere derude, og det kan være en jungle at finde den helt rigtige maler. En, der forstår sig på dine ønsker, krav og behov – og en, der kan levere den kvalitet og service, du efterspørger. Hos Danmag Malerservice hedder vi ”Malerservice” af en grund. Nemlig at vi ser os selv som en rådgivende og servicerende maler, der har fokus på kunden. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at bestille malerarbejde, så du ikke skal bruge tid på noget som helst selv. Derfor har vi set nærmere på, hvilke fordele der er ved at vælge os frem for alle andre.

  1. Nem og hurtig online bestilling. Vi har en Danmarks smarteste prisberegner på vores side, hvor du kan beregne & bestille malerarbejde online. Og så sparer du faktisk 20% på hele din regning, hvis du forudbetale for din maleropgave.
  2. Du kan se prisen med det samme. Som de eneste i Danmark kan du hos os beregne din pris online og dermed se præcist, hvor meget din opgave kommer til at koste. Og så er du klar til at betale den med det samme. Nemmere bliver det ikke at bestille professionelt malerarbejde. Du slipper dermed for grimme prisoverrækkelser, og der er ingen skjulte gebyrer eller merpriser, der kommer oveni. Vi er stadig personlige overfor vores kunder, når vi mødes. Vi vil bare gerne bruge tiden på at male frem for administrativt arbejde.
  3. Du får tilbuddet og prisen med det samme i et flot PDF hvor alle priser er til at forstår. Normalt ved andre firmaer skal du først til at indsende billeder og lignende. Og har du haft en maler ude for at se på det, der skal laves, er det ikke sikkert, at vedkommende har noteret rigtigt. Og så skal du typisk vente op til flere dage for at få dit tilbud. Hos os kan du nemt vælge din opgave og se prisen med det samme. Smart.
  4. Mere specifikke beskrivelser og uddybende forklaring af regningen. Når du booker din opgave online hos os, får du altid bestilt det rigtige. Henvender du dig hos en anden maler, har du typisk 20-25 spørgsmål, før opgaven er helt defineret, og før du får den rigtige pris. Du vælger selv din opgave, og der er hjælpetekster, der forklarer uddybende. Og så kan du altid se uddybende forklaringer på din regning, hvad du betaler for.
  5. Ingen ekstra regning efter endt arbejde. Tænk dig om, før du siger ja tak til en maler og hans tilbud. Er alt ikke indkluderet i prisen, ender du med at få en ekstra regning efterfølgende. Det gør du ikke hos os. Du får præcis, hvad du betaler for, når du bestiller online. Så slipper du for, at en maler har glemt at spørge dig, om der skulle dækkes radiatorer af og pludselig sender en merpris for det. Har du ikke tingene på skrift, er det svært at klage over. Hos os har du alt på skrift.
  6. Ingen u-konkrete tilbud. Vil du være sikker på at undgå dyre regninger, der kommer efter endt malerarbejde, kan du med fordel vælge vores online bestilling.
  7. Faste priser. Vores priser er altid faste, og du kan se dem med det samme, når benytte vores online prisberegner.
  8. Altid online og hurtig opstart. Du kan altid bestille online – 24/7/365. Og så kan du få hjælp via vores live chat,email eller telefon, hvis du har spørgsmål. Da du kan bestille med det samme, garanterer vi også hurtig opstart på din opgave.
  9. Kåret som Årets Maler 2017 og deltager i 2019
  10. Seriøs og pålidelig maler med tilfredshedsgaranti. Vi forlader ikke en opgave, før du er glad og tilfreds.

 

Beregn pris på maling af hus indvendige -Det er 100 % uforpligtende at få et tilbud