✔️ Du begår en fejl, hvis du IKKE bestiller os online. Læs hvorfor:

Fordi at du kan spare 20%. Det er det korte svar

Forklaringen på at du kan spare 20% ved at bestille online, ligger i, at vi gerne vil belønne kunder, der vil spare dem selv for en masse besvær med at kontakte os personligt, når vi har åbent. Så du kan faktisk bestille maler døgnet rundt,  når det passer dig i stedet for at være afhængig af, hvornår vi har åbent.

 

Og så vil vi meget gerne bruge vores tid mere fornuftigt på at male hos dig og komme hurtigere i gang med opgaven. Det er ren win win, når du bestiller og betaler online hos os. Vi har nemlig designet et simpel system, så du kan booke så udførlig en opgave som muligt. Dertil er der drop-down-menuer, der hjælper dig på vej.

Når vi skriver, at du kan spare 20%, så mener vi på det hele og ikke kun på udvalgte opgaver og services.

 

For at få 20% på din opgave, skal du såmænd bare bestille og betale det hele online. Find din opgave i menuen og tilføj de forskellige ønsker, du har. Det hele er lavet i en nem og overskuelig menu med drop-down. Således at du altid kan finde de ting, du skal have lavet. Skal du have malet huset, kan du tilføje, at du gerne vil have spartlet huller og malet to gange. Du sparer altså 20% på din regning, hvis du betale online. Og så er det nemt og ligetil at finde ud af. Vi ved, at du ikke altid har tid til at bestille malerarbejde, når du er på arbejde, så hvorfor ikke bestille det hele online og endda spare penge. Det synes vi er rigtig sund fornuft.

 

(screenshot):Her kan du vælge om du skal have rabat på malerarbejde, eller du betale med faktura osv…:

 

 

Her, vælger du om du ønsker online rabat på malerarbejde eller ej

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.