DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Hvad betyder det? Det betyder, at vi gerne vil vide på forhånd, om vi kommer ud til at helt tomt hus eller lejlighed, når vi skal sprøjtemale. Er der møbler i boligen, der også skal afdækkes ud over gulv osv. Det gør vores arbejde en smule mere besværligt, hvorfor vi vil være forberedt på det. Det tager lidt ekstra tid, og vi kan derfor give en mere eksakt pris. Derfor vælger du bare i drop-down- menuen, om det er helt tomt, eller om der ting, der skal afdækkes, før vi går i gang. Det gør både arbejdet nemmere for dig og for os. Og du kan være helt sikker på at få den rigtige lave pris for malerarbejdet. Ved sprøjtemaling anvender vi spærrende loft- og vægmaling. Og derfor anbefale vi, at du ikke sover i huset, mens der sprøjtemales.

Øvrig info: Ved sprøjtemaling 1 gang af de overflader, som er blev malet tidligere og skal kun opfriskes, tager opgaven kun en dags arbejde, hvis boligen er helt tom. Ved sprøjtemaling af overflader, som skal sprøjtes med spærrende maling, tager opgaven typisk 3-4 dage, hvis huset er helt tomt.

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram