✔️ Skal vi male døre /altandøre?

Døre, altandøre mv. skal også males med jævne mellemrum. Her kan du angive hvor mange af dørene/dørsider i dit hjem skal der males, og om de skal males mellem 1 til 3 gange. Som regel er det nok at male døre 1 gange. Det er normalt kun døre, der virkelig er nedslidte eller som er gamle og ikke har været malet rigtigt før, der har brug for 2-3 gange maling eller hvis døren har skrammer, afskalninger eller ved farveskift.

I maling af døre er der desuden inkluderet vask samt en let slibning. Reparation af huller og revner samt grovere slibning af dørene. Grovslibning samt fugning, spartling mv. er ikke inkluderet i prisen for maling af døre. Er dørene meget slidte og har brug for mere grundig slibning, eller er der huller eller revner, som skal repareres med for eksempel fugning eller spartling, så skal du booke ekstra timer til dette arbejde i dropdown-menuen nederst på bestillingssiden.

Døre er meget forskellige. Nogle er store og nogle er små. Andre har mange vinduer i, så det varierer meget. Prisen er beregnet på en plan dør, som er uden ruder eller lignende og inklusiv rens, pletslibning.

 

Vi bruger Beckers Scotte Snickerifinish 40 maling til døre, men vi kan mod lille gebyr male efter din ønske, den fabrikant som du vil have.

Beckers Scotte Snickerifinish 40 er en tixotropisk (gelémaling) træ- og metalmaling, med en fantastisk god dækkeevne og en god fed konsistens som er mærket med svanemærket og det svenske allergi forbund. Som sikre en lugtfri oplevelse under malerarbejdet.
EGNET TIL
Scotte Snickerifinish 40 kan bruges på det meste træværk indendørs samt grundet metal. F.eks. paneler, døre, vinduer mv.
PÅFØRINGSEGENSKABER
Scotte Snickerifinish 40 dækker utroligt godt, og flyder rigtig pænt sammen. Den kan virke lidt tyk når du stikker penselen i den, men det er for at kunne have så meget maling på penselen ad gangen. Når du begynder at arbejde og stryge med den flyder den flot og pænt ud. Kan påføres med enten en syntet-pensel eller en korthåret eller en skumrulle.
maling af døre

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.