✔️ Skal vi male lofter?

Her skal du angive, om vi også skal male dine lofter. Bemærk at det kan være fristene at fravælge maling af lofter, men det fortryder man typisk bagefter, da lofterne kommer til at virke mørke og beskidte, når først væggene er flotte og nymalede. For at vi kan forberede vores arbejde korrekt, skal du på forhånd angive, om vi skal male lofterne en eller to gange, og om vi skal benytte alm. maling eller spærmaling (til f.eks. rygehjem). Tommelfingerreglerne for, om lofterne skal males en eller flere gange, er de samme som ved vægge.

Det vil sige: Hvis du maler med hvid maling på et hvidt loft, er 1 lag maling ofte nok. Hvis du har et mørkt loft, som du vil male hvidt, så er 1 lag maling ikke nok. Hvis du vil male med en lys farve på en mørk hvid eller et decideret mørkt loft, så skal du male 2 eller 3 lag. Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig. Og hvis du kommer til at bestille 1 lag for lidt, så er det heller ikke et problem. Så afregner vi blot det ekstra lag efterfølgende.

 

INFO VED SPRØJTEMALING: 

Hvis dine lofter skal sprøjtemales, har du 2 muligheder:
1. Vælg 1 gang sprøjtemaling, hvis dine lofter er allerede malet med dækkende maling, og du ønsker opfriskning.
2. Vælg 3 x maling, hvis dine lofter aldrig er blevet malet, da det er nødvendigt at sprøjtemale rå træværk mindst 3 gange. Der bruges 2 x spær-maling og loft-finish maling – alt i alt 3 lag maling. Nogle gange (1 ud af 10) viser det sig, at lofterne skal have 4 lag, før de bliver helt hvide. Efterfølgende lag maling koster 50 kr,- per kvm. Du betaler bare forskellen senere. Er dine lofter ludbehandlet, og ønsker du dækkende, hvid maling, skal du vælge 3 x maling, når du bestiller. 1 lag maling med dækkende, hvid maling er aldrig nok på ludbehandlede lofter – derfor sprøjtemales der 3 gange

LUDBEHANDLING AF TRÆLOFT INFO:

Prisen for ludbehandling er gældende for 1 lag. Man kan vælge at male det flere gange alt efter, hvor lyst man ønsker det. Og hvis du kommer til at bestille 1 lag for lidt, så er det heller ikke et problem. Så afregner vi blot det ekstra lag efterfølgende.

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.