DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du vil have flotte, rene lofter uden ujævnheder og flossede kanter, så er filt forudsætningen for, at dette kan lade sig gøre. For at opnå det flotte resultat er det vigtigt at tænke på underlaget for loftet – selve fundamentet skal nemlig være i orden for, at malingen i sidste ende ser pæn ud. Til det formål er filt særdeles velegnet. Filt er et materiale, der består af små, fine tråde, der krydser hinanden. Det giver en glat og fin overflade, og derfor at foretrække for folk, der gerne vil have at deres væg er så jævn og ren som mulig. Filt bliver typisk benyttet på gipsplader, vægge og lofter. Filt er desuden et godt materiale til at holde sammen på underlaget og beskytter mod revner og sprækker.

Det giver en helt ensartet overflade, som ser lækker ud, når den får en omgang maling efterfølgende. Omvendt skal du være opmærksom på, at du med filt i loftet får nogle sarte lofter, da filten er relativt tynd. Hos os får du professionelt opsætning af filt i sublim kvalitet. Du skal dog være opmærksom på, at man ikke kan opsætte filt på en ujævn overflade. Har du ikke selv forstand på, hvorledes du spartler. Så det er helt jævnt, kan du naturligvis bestille det hos os. Du vælger det bare som tilvalg, når du vælger opsætning af filt. I øvrigt er fordelen ved den standard-filt, vi anvender, er at den er grundet. Det betyder, at du kan male direkte på den – og der altså ikke først skal et lag grunder på først.

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram