Har du ambitioner om at finde en maler i Beder-Malling, der forstår sig på at levere malerarbejde i højeste kvalitet, er du bestemt landet det rigtige sted.

Hos DANMAG Malerservice er vi nogle af branchens mest ambitiøse og tilstræber altid perfektion. Vi har erfaring med alle typer opgaver – om det er maling af lejlighed, et værelse, renovering, opsætning af filt eller maling af hus. Alle opgaver er velkomne, store som små. Når vi kommer ud og besigtiger en opgave, er vores arbejde også at rådgive kunden bedst muligt. Vi ser ofte, at kunder vælger en alt for billig maler i Beder-Malling, som hverken har meritterne i orden og/eller anvender maling i høj nok kvalitet. Gør man det, får man udført et stykke arbejde, der ikke holder ret længe eller skal laves om lige efter. Ergo bliver det hurtigt meget dyrere.

Vil du have et tilbud fra en kompetent maler i 8340 Beder-Malling, som forstår sig på kvalitet og aldrig går på kompromis med hverken integritet eller materialer, kommer vi gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud. Her ser vi nærmere på, om der skal males en eller flere gange, om der skal males træværk som lister og meget andet, der kan trænge til en genopfriskning.

Regn din pris ud på en maler i Beder-Malling online

Billig Maler Beder-Malling - få et tilbud i dag

Danmag er din Maler iBeder-Malling – få et tilbud i dag

Hos de fleste malere skal du aftale tid, så vedkommende kan komme ud til dig for at give et tilbud. Det kan du også sagtens hos os, hvis du værdsætter den kontakt, du får derigennem. Men ellers har vi respekt for din tid og har derfor udviklet en online funktion, hvor du kan få en pris på malerarbejde online og med det samme se, hvad det fx koster at få malet en 150 kvm bolig, hvor der er skråvægge mv.

Når du benytter vores online prisberegner, kan du sidde på alle tider af døgnet, når du har tid og lyst. Vælg det, der skal laves, og følg de guides, der er gennem forløbet. Det kan være, du lige skal måle en væg op mv., hvis ikke du kender antal kvm på fx den væg i stuen, hvor du gerne vil have lavet microcement, så du får det her rå betonlook, som mange synes er rigtigt flot lige nu.

Grunden til at vi gerne vil vide så meget som muligt, er, at det giver dig den mest nøjagtige pris, så du undgår ubehagelige overraskelser. Der er ingen skjulte gebyrer eller lignende, så prøv den online og se, hvad du skal betale for netop din opgave. Du kan bestille og betale online, hvor du får 20% rabat. Så slipper vi nemlig for papirarbejde og kan bruge tiden på at male i stedet. Det er win win for alle.

En bydel i vækst

Det er en af de byer, hvor vi som maler i Beder-Malling godt kan mærke udviklingen, da der er flere, der flytter til og har behov en maler. Det gælder både ved ind- og udflytning. Nogle kan slet ikke overskue selv at male midt i et flytterod og vil bare gerne have det overstået, så det er klar til, når de rykker ind med hele familien. For det tager tid at købe den rigtige maling og blive rådgivet – og så skal hele hytten dækkes grundigt af.

Her kommer vi folk til undsætning og klarer opgaven i løbet af ganske få dage, så det hele spiller. Vi kan ofte agere hurtigt på en opgave, hvis du ringer til os og fortæller, at du skal flytte ind her og nu og har behov, at der bliver malet over det hele. Med 8.597 indbyggere i bydelen er det ikke en af de helt små. Der kommer som nævnt flere til, og der er ikke er meget længere, end at man kan cykle langs Oddervej ind til byen.

Beder og Malling er egentlig to selvstændige byer, der deler postnummer, men siden 2013 har man skulle betragte dem som én. Der er ca. 15 km ind til Aarhus Centrum, og det er en skøn tur forbi masser af grønt, og bydelen betragtes som en satellitby til Aarhus, hvor man kan komme til med flere busser. Byen hører under Aarhus Kommune og er under Region Midtjylland, hvilket det har været siden 2007.

Tager kraftigt til i priser

Som maler i Beder-Malling, der ligger i den sydlige del af Aarhus og er en forstad, ser man lige nu en kraftig stigning i huspriserne. Her ligger både lejligheder og villaer, men det er overvejende villakvarterer på disse kanter og mange grønne områder og marker. En naturskøn perle, som er meget attraktiv at bosætte sig i. Der er ikke meget til salg, og der bliver kun bygget ganske lidt nu.

Beder-Malling har egne skoler, daginstitutioner og indkøb. Vil man købe gaver til jul, skal man ind til Aarhus eller køre til Horsens. Men ellers er det et charmerende lokalsamfund, der stadig bærer lidt præg af at være en gammel landsby, men har udviklet sig meget. Værdsætter man marker, skov og flotte stier, hvor man kan løbe eller gå tur, er det et godt område.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en maler i Beder-Malling, er vi klar til at løfte opgaven. Med mange års erfaring i bagagen, en pris som “Årets maler” i 2017 og mange gode reviews på Trustpilot er vi et sikkert valg, når det gælder kvalitet.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR