Har du brug for en maler i Hørning, er vi hos DANMAG Malerservice altid på pletten.

Vi har mange års erfaring som maler bag os os tilbyder vores services til både private og erhverv. Når vi siger, at vi altid er på pletten, mener vi, at vi punktlige, leverer til aftalt tid og pris, og så garanterer vi, at kvaliteten er 100% i orden. Vi har nemlig tilfredshedsgaranti. I 2017 var vi så heldige at vinde prisen som “Årets maler” og fik en nominering igen her i 2019, og det er vi vældigt stolte af. Sammen med de mange positive anmeldelser på blandt andet Trustpilot er vi meget fokuserede på at skabe glade kunder, da vi ved, det breder sig som ringe i vandet. Vi er der for vores kunder, rådgiver dem og leverer varen, som altid er i højeste kvalitet.

Skal du bruge en maler i 8362 Hørning til maling af hus, maling af lejlighed, renovering af en eller flere vægge og lofter, er vi parate til at hjælpe. Vi varetager såvel store som små opgaver og har samme mindset til alt, vi foretager os – nemlig at det skal være perfekt. Derfor tillader vi os at bilde os selv ind, at vi er Danmarks mest ambitiøse maler. Både på vores egne vegne, men i høj grad også på vores kunders.

Få en skarp pris på en maler i Hørning allerede i dag

Hvorfor tage ned til den lokale maler for at aftale tid om besigtigelse af en opgave, når du kan bestille maler online. Vi har nemlig udviklet en online funktion, som gør, at du kan vælge den opgave, du skal have løst, som fx kan være maling af et 200 kvm hus. Du skal vælge, hvor mange gange det skal males, hvilken glans, om træværk osv. også skal have en tur. 

Vi har til formålet lavet en guide, hvor der er hjælpespørgsmål hele vejen, så det er nemt og ligetil. Du slipper dog ikke for at måle op, hvis ikke du kender størrelsen på den væg, du fx gerne vil have renoveret og have opsætning af filt på. Alt det kan bruge guiden til, så du kommer godt i mål og efterfølgende kan se den pris, du skal betale. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lignende.

Når du kan se din pris, kan du faktisk vælge at bestille online. Herefter aftaler vi overtagelse af nøgler mv. samt det endelige tidspunkt. Vi er yderst imødekommende, hvad det angår. Og så sparer du faktisk 20% på hele den samlede regning, hvis du vælger at betale online. Det er nemt og ligetil, og så kan vi bruge tiden på at male frem for at køre ud at afgive tilbud. Sådan skaber vi bedst værdi for alle.

Billig Maler Hørning - altid på pletten

DANMAG er din Maler Hørning – altid på pletten og fast pris

En by i udvikling

Hørning er en by med 8.165 indbyggere, som er beliggende i Skanderborg Kommune. Byen ligger kun lige uden for Aarhus Kommune og grænser op til Bering, Kolt, Stilling og flere mindre byer. Den hører også under Region Midtjylland og befinder sig generelt på et meget bakken og kuperet terræn, hvor der er massevis af villakvarterer og få områder med lejligheder.

Som maler i Hørning har vi gennem de seneste par år set en by i udvikling, hvor huspriserne inden for de seneste to år er steget voldsomt. I og med at priserne i Aarhus stiger, flytter folk længere væk til fx Hørning. Når der er nok, der har den tanke, og det bliver attraktivt at bo her, stiger priserne tydeligvist også. Hørning har sin egen station, som dog er lavt beliggende, hvor man kører fra Aarhus Hovedbanegård gennem Hørning og videre til Skanderborg som den nærmeste større by.

Hørning har i mange år været ganske kendt på landsplan for sin bordtennisklub, hvor mange spillere har besat størstedelen af pladserne på landsholdet – både på herre- og damesiden. Storhedstiden var i midt og slut 90’erne. Her er også en fodboldklub med hold i alle aldre og meget grønt i yderområderne, hvor der ikke er boliger.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Nem adgang til de større byer

Når vi som maler i 8362 Hørning kommer på opgave, er det ofte villa, der står på menuen. Der er for ganske få år siden etableret et nybyggerkvarter, som er opdelt i Østergårds Allé og Vestergårds Allé. Her er priserne især steget og flere boligejere har scoret en net sum på at bygge nyt og sælge hurtigt igen.

Fra Hørning er der motorvej lige i nærheden, hvor man kan komme til henholdsvis Skanderborg eller Aarhus. Viby er heller ikke langt fra, hvilken man kan komme til ved at køre ad Skanderborgvej hele vejen. Her er butikker til de daglige indkøb, hvor man har torvet med SuperBrugsen, en bager, en slagter og meget andet.

Der er ligeledes skole, daginstitutioner og en mangfoldig borgerskare, der tæller både unge, børnefamilier og ældre i de gamle sølvbryllupskvarter i det område, som man kender som det gamle Hørning. Og så har byen en kendt efterskole i form af Ådalen, som ganske rigtigt ligger nede i dalen ved åen, når man kommer fra Kolt-Hasselager ad Skanderborgvej eller kommer fra motorvejen.

Få et godt tilbud på malerarbejde hos os

Står du og skal bruge en maler i Hørning til en opgave her og nu, ser vi frem til at høre fra dig. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven og aftaler en pris med dig. Det er ganske uforpligtende. Du kan kontakte os på 71 74 72 41 eller på info@danmag.com, så vi kan aftale nærmere, eller hvis du har spørgsmål.

Du kan også bruge vores online prisberegner, så du sparer hele 20% på din regning, når du også betaler online. Ydermere har vi en online chat-funktion, hvor du kan skrive til os og få hurtigt svar på dine spørgsmål. Vi gør det, de andre ville ønske, de havde gjort – nemlig at gøre det nemt at bestille en maler i Hørning.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR