Mangler du en kompetent og erfaren maler i Tilst, der står for kvalitet og kan varetage malerarbejde af forskellig karakter, er vi hos DANMAG Malerservice det rette sted for dig.

Gennem årene er vi blevet kendt for kvalitetsarbejde, der betaler sig og gennem glade kunder kunne samle på solide anmeldelser af vores arbejde.Vi ser det som et skulderklap, at vores kunder har været med til at skaffe os prisen som “Årets maler” i 2017 og en nominering i 2019. Det sætter vi stor pris på og kvitterer for roserne med malerarbejde i højeste kvalitet. Vi kører med 100% tilfredshedsgaranti, hvilket bidrager til at skabe tillid, og et medlemskab af Danske Malermestre som garantifond er blot endnu en sikkerhed for, at kunderne med ro i sindet kan vælge os som deres maler i Tilst.

Noget af det, der er med til at gøre, at vi kan opretholde en høj standard, er, at vi hver dag har ambitioner om at få flere glade kunder. Det kan vi kun, hvis vi leverer varen og sørger for, at både service og forventningsafstemning er i orden. Derfor gør vi meget ud af at skabe gode relationer, men i særdeleshed på at male og skabe resultater, der taler for sig selv. Det er vores meget simple filosofi.

Nem online bestilling af maler i 8281 Tilst

Billig Maler Tilst - kvalitetsarbejde, der betaler sig

DANMAG er din Maler i Tilst – kvalitetsarbejde, der betaler sig

For et par år siden fik vi den idé, at vi ville revolutionere malerbranchen på samme måde, som der er sket hos bankerne. Fra at være et meget konventionelt marked, hvor tingene foregår, som de altid har gjort, til at skabe en platform, hvor man kan bestille malerarbejde på en helt ny måde. Det var det, vi ville. Og det gjorde vi. Derfor har vi udviklet en online prisberegner, hvor du kan regne din pris ud med det samme og bestille og betale online.

Vi så det for efterhånden nogle år siden, hvor der kom online lån til. Man skulle ikke tage fri fra arbejde for at tage ned i banken, når de havde åbent. Det samme gør vi i dag. Du kan sidde derhjemme i din sofa midt om natten, hvis det er det, og så kan du bruge beregneren til at se, hvad det vil koste fx at male et hus på 175 kvm eller en 2-værelses lejlighed..

Skal du bruge en maler i 8381 Tilst, kan du allerede nu prøve beregneren og se, hvad det vil koste for dig. Vi kan klare alle opgaver i alle størrelser, hvorfor du blot kan vælge din opgave i menuen og følge vejledningen. Da vi gerne vil bruge vores tid mest effektivt – nemlig på at male – giver vi 20% rabat, hvis du klarer det hele online. Også betalingen. Det er nemt, hurtigt og smart.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Blandet boligbyggeri i Aarhus-forstaden Tilst

Tilst er beliggende ca. 10 kilometer uden for Aarhus Centrum og er en forstad til Aarhus, som rummer lidt af hvert, når vi som maler i Tilst skal ud på opgave. Du har masser af spændende og attraktive villakvarterer med nybyggeri samt ældre villaer. Og så har du Langkærparken, hvor der er masser af lejligheder til særligt familier. De er typisk i størrelserne 2-4 værelser.

Der bor 16.271 indbyggere i Tilst, der er en del af Aarhus Kommune, hvor der bor intet mindre end 345.332 indbyggere. Tilst har sit eget sogn og hører under Region Midtjylland. Tilst grænser op til Brabrand og har en masse spændende at byde på, hvor shopping er en stor del af det. Der ligger blandt andet en af landets største Bilka, og så er der flere bilforhandlere samt et varieret udvalg af specialbutikker.

Engang var Tilst bare marker og en blot en lille landsby. Men tilbage i 1968 skete der en udvikling, eftersom der blev bygget 800 nye boliger. To år senere kom Bilka til, at det gav mulighed for mange at have indkøb tæt på. Flere flyttede til byen, og der blev etableret egen biograf og mindre nærkøbsbutikker i området. I dag er som nævnt mere end 16.000 indbyggere, og det er en yderst etableret bydel.

Tæt på storbyen, motorvej og grønne områder

Når man er maler i Tilst, kommer man vidt omkring. Byen kan noget særligt, da den ikke ligger længere end en kort bustur eller køretur væk fra Aarhus. En tur langs Viborgvej, og så er man der. Det er tæt på storbyen, og det kan man godt se på huspriserne efter finanskrisen, som er steget betragteligt og i dag ikke er et billigt sted at bosætte sig.

Tager man Langkærparken, er det stadig relativt billigt, men hvor der er villaer, er priserne på niveau med, hvad man kan forestille sig en Aarhus-forstad være. Der er busser, der går til byen, og som resten af Aarhus går de enten hvert kvarter eller halve time. Nogle ruter dog lidt mindre om aftenen og i weekenderne. Og så er ligger byen tæt på motorvejen, hvorfor det er nemt at komme hurtigt til og fra, medmindre det er i myldretiden.

Siden Bilka er butikker som Jysk, Toys ‘R’ Us, Elgiganten, Jensens Bøfhus, Bauhaus og mange andre kommet til. Det hele ligger i samme område, hvilket gør det til lidt af et slaraffenland for handlende at gøre sine indkøb her. Faktisk behøver man ikke at tage ind til Aarhus, hvis man skal købe julegaver, og det er ikke mange andre byer, der kan prale af. Samtidig er der masser af grønne områder, så byen kan lidt af det hele – bortset fra vand.

Ring eller skriv for nærmere aftale

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en maler i Tilst, kommer vi gerne ud til dig og ser på opgaven. Du kan altid benytte vores online bestilling, men vi vil også gerne komme ud til dig, hvis det giver mere mening for dig. Vi giver gerne et tilbud på opgaven, og vi her kan vi aftale nærmere om eventuel påbegyndelse og deadline for opgaven.

Du kan kontakt os på 71 74 72 41 eller skrive til info@danmag.com. Vi glæder os til at hjælpe dig.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR