Malergaranti – Garanti på malerarbejde

Malerfirma, der maler med malergaranti?

Har du brug for et pålideligt og kompetent malerfirma, der maler med malergaranti? Hos DANMAG Malerservice får alle vores kunder garanti på malerarbejde. Det giver god værdi for dig som kunde, da du er sikker på, at alt bliver udført, som det skal. Når vi siger, at vi giver malergaranti, betyder det selvfølgelig, at der er forsikringsmæssig dækning på alt det, vi har udført for dig. Derfor kan du altid vide dig sikker på den kvalitet, når du bestiller malerarbejde hos os. Der er altid malergaranti, da kundeservice og godt håndværk begge er store dele af vores DNA. Det giver tryghed og skaber tillid, hvilket vi anser som værende vigtigt, når det drejer som vores forretning. Kundernes tilfredshed er vores altoverskyggende

mål.

Forsikringer, erhvervsansvarsforsikring  og Danske Malermestre.dk

En erhvervsansvarsforsikring dækker virksomheden og dens ansatte mod det erstatnings­ansvar, de kan pådrage sig for skader på personer eller ting under udførelse af arbejdet. I tillæg hertil kan tegnes en produktansvarsforsikring, der dækker følger af fejl og mangler ved virksomhedens produkter eller ydelser. Denne forsikringstype er primært relevant for egentlige produktionsvirksomheder.

3 års garanti på alt udført arbejde

DANMAG ApS giver vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Når du vælger os, giver vi dig 3 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne.

Vi tager ansvar og står på mål for vores arbejde

Hvorfor ikke vælge et malerfirma, der tager ansvar for sit arbejde, så du er dækket godt ind, hvis der imod forventning en dag skulle opstå skader, som er forårsaget af vores arbejde, eller noget der skal rettes og udbedres. Vi udfører alt i malerarbejde til vores kundernes tilfredshed, hvorfor vi aldrig oplever klagesager. Alligevel gør vi meget ud af, at du som kunde har mulighed for at gøre brug af din malergaranti, hvis det endelig er. Det er din

sikkerhed for, at du får, hvad du har krav på og ikke mindst betalt for. Tag ikke maler garanti for givet – det er ikke alle, der skilter med det Det er langt fra alle malerfirma, der skilter med malergaranti. Men det gør vi. Hvorfor ikke? Hvis man er i stand til at tage penge for ens arbejde, må man også tage ansvar for det, man har lavet. Som forbruger bør du kunne tage malergaranti for givet, men det kan du bare ikke. Du er nødt til at se efter de malere, som rent faktisk gør noget af at skabe tryghed og udvise, at de er pålideligt, hvilket vi her hos DANMAG Malerservice gør en dyd ud af. Det skal være en god oplevelse at være kunde hos os – og derfor giver vi naturligvis garanti på det, vi laver. Har du brug for at komme i kontakt med os for at høre nærmere om malergarantien, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelige med at besvare spørgsmål omkring vores forretning, vores services, og hvad vi står for.

Lad mig beregne pris

Du finder alle vores kontaktoplysninger her eller benyt dem, vi har listet herunder:

● Skriv en besked via kontaktformular

● Send os en e-mail info@danmag.com

● Ring til DANIEL på 50 311 311.

 

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.