Skal du male døre i din bolig?

Der er intet, der kan genopfriske et rum som nymalede døre. En dør bliver i sin levetidudsat for rigtig meget slitage, og den vil ganske uundgåeligt trænge til kyndigepenselstrøg.
Maling af døre bør udføres af professionelle for det absolut bedste resultat. Vi bruger de bedste materialer, og erfaringen er en vigtigt faktor, da det er etpræcisionsarbejde, der kræver snilde og finesse.
Bestil maling af døre her hos DANMAGMalerservice og tilfør dit hjem helt nyt liv med friske døre, der skinner af frisk maling oghar en lækker glans.

Vil bruger den bedste maling til din dør?

Hos DANMAG bruger vi som standard maling fra BECKERS, malingen hedder BECKERS SCOTTE 7 i råhvid(NC S0500-N) til både væggene og loftet og BECKERS SCOTTE 40 snedkerifinnish til træværk. Til badeværelset vi bruger BECKERS SCOTTE GT-20 vådrumsmaling.

Du kan sagtens vælge anden glans og/eller leverandør, Vi har samarbejde blandet andet med Flugger, Dyrup, PP maling, Sigma, Jotun, Beck &Jørgensen osv.

Sådan virker under maling af døre

Specialister i maling af døre

Online bestilling af maling af døre

Først of frem du skal bruges vore pris beregner og hvis du er enig med pris så bestil os online (der er den eneste møde)

Når vi kommer-før vi starter

Vi genemgå opgaven og ser om der er noget

Maling af døre

Vi skal afdække, slibe, vaske, grunder og male dine døre med træmaling i glans 40.