Professionel opsætning af filt i Århus, København, Odense og Ålborg

Hvad koster det at sætte filt op? Prisen starter ved 120 kr. pr kvm (eksl spartelarbejde)

Vi har skarpe priser på tapetsering i højeste kvalitet.  Vi garantere at du vil ikke samlinger når vi sætte filt op på dine vægge eller lofter. DANMAG tilbyder professionel opsætning af glasvæv, filt og tapet i Århus – København – Aalborg – Odense. Vi har med tiden oparbejdet en uvurderlig erfaring, der sikrer dig hurtigt udført arbejde – selvfølgelig altid med fokus på præcision. Skal du opsættes filt i din lejlighed klik HER skal du opsættes filt i dit hus klik HER, skal du opsættes filt kun i et enkelte værelse klik HER eller kontakt os hvis du har en specielt ønske.

Skal du opsætte filt ind i lejlighed, hus eller stue? Husk at overfladen skal først fuldspartles, før man opsætte filt op

 

Opsætning af filt ind i lejlighed

Når du bestiller os til renovering af lejlighed, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med renovering af lejlighed, tilbyde DANMAG ApS:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling og lakering af døre, karme og lister
 • Maling og lakering af skabe og låger
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Spartling af gips (væg + loft

 

Opsætning af filt i hus

Når du bestiller os til renovering af hus, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med renovering af hus tilbyde DANMAG ApS:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling og lakering af døre, karme og lister
 • Maling og lakering af skabe og låger
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Spartling af gips (væg + loft

 

Opsætning af filt i stue

Når du bestiller os til renovering af stue/enkelte værelse, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med renovering af stue-enkelte værelse tilbyde DANMAG ApS:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling og lakering af døre, karme og lister
 • Maling og lakering af skabe og låger
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Spartling af gips (væg + loft

DANMAG tilbyder naturligvis professionel og billig opsætning af filt, glasvæv og tapet – både for private og erhverv. Der er absolut ingen tvivl om, at det kan være en drilsk affære at skulle opsætte både filt, tapet og glasvæv. Det er derfor en god idé, at du i stedet lader en professionel maler med erfaring og ekspertise indenfor dette felt varetage opgaven. Så du i stedet kan fokusere på enten dit arbejde eller på at slappe af i sofaen.

DANMAG tilbyder naturligvis professionel og billig opsætning af filt, glasvæv og tapet. Både for private og erhverv. Vi har mange års erfaring med opsætning af glasvæv, filt og tapet. Såvel som en lang række af øvrige indendørs maleropgaver, hvorfor du er kommet til det rette sted, hvis du ønsker at udlicitere opgaven med opsætning af filt, tapet eller glasvæv i boligen eller på kontoret. Uanset hvor stor eller hvor lille en opgave, der er tale om. Så er DANMAG klar til at påtage sig opgaven.

Hvad koster det at lade DANMAG opsætte glæsvæv, tapet, filt o.lign.?

DANMAG kan tilbyde nogle af de bedste priser på opsætning af filt/tapet i hele landet. Det koster dig fra 120 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter filt/tapet, der skal opsættes (eksl. spartlerarbejde). Og denne pris er oven i købet inklusiv materialer, timeløn og opsætning af selve filt. Det bliver ganske enkelt ikke billigere end det. Ydermere, så kan du dog være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Og da DANMAG allerede har et ry for at levere kvalitetrigtigt arbejde, så gør vi naturligvis alt for at opretholde dette ry. Vi har mange referencer fra personer og virksomheder, som vi tidligere har udført arbejde for indenfor opsætning af både tapet og filt, der kan underbygge det faktum, at vi levere et kvalitetsrigtigt arbejde til en formidabel pris, der er langt under konkurrenternes.

Se priser på opsætning af filt

Pris på opsætning af savsmuldstapet

Har din bolig brug for opsætning af savsmuldtapet? Er opsætning af tapet eller filt én af dine nærmere forestående uløste opgaver? Bor du i nærheden af Aarhus, København, Ålborg eller Odense og søger hjælp af en professionel maler til at varetage disse opgaver? Eller skal du blot have tapetsere hele stuen, så den ser ud som ny? Særligt opsætning af væv er noget det, vi er teknisk skarpe til, da rigtig af mange har indset fordelene ved at få opsætning af en god filt, da det giver en flot, plan overflade, som er helt ensartet. Det er moden lige nu, så vi laver rigtig meget af det lige nu.

Vi udfører grundigt og perfekt opsætning af filt og meget andet

DANMAG er et professionelt malerfirma, der har oparbejdet professionelle og uddannede kompetencer inden for malerarbejde. Med mange tilfredse referencer i baghånden samt udførelse af et hav af opgaver vil virksomheden kunne varetage de mest krævende former inden for malerarbejde. Det er anbefalelsesværdigt, at du inden din ordrebestilling gør dig klart, hvad du ønsker lavet i dit hjem. Ønsker du opsætning af filt, altså den egentlige håndværksrelaterede opgave af malerarbejde, kan du opnå 3 års garanti. Det er derfor værd at overveje, om ikke dine vægge har et akut behov for en gennemgående renovering. Se helt nøgternt på dine vægge og giv dem din egen ærlige vurdering. Når du alligevel overvejer at investere i fx opsætning af filt eller tapetsering og maling, kan den helt store omgang være mere gavnlig på længere sigt. Også rent økonomisk.

Se priser på opsætning af filt