Hvad koster en maler?

Hvor meget koster det overhovedet at male? Og hvad koster en maler egentlig pr. m2 ?

Er du også nysgerrig efter at finde prisen på maling af alt fra lejligheder, huse og enkeltværelser til kontorer, erhvervslokaler og hoteller? I så fald er du endt det helt rette sted. Vi kan ikke give dig vejledende priser på malerarbejde, da vi ikke opererer med vejledende malerpriser. Vi har i stedet en fast kvadratmeterpris på malerarbejde til private og erhverv.

Vil du gerne vide, hvad dit næste malerprojekt koster? Så kan du heldigvis nemt og enkelt beregne malerpriser hos os. Hvad end du sidder i København, Aarhus, Aalborg, Odense eller et helt femte sted i landet, kan du nemt og enkelt udregne prisen på dit næste malerarbejde. Hos Danmag kan du med andre ord indhente en gratis pris på malerarbejde inden for 10 minutter ved hjælp af vores online prisberegner.

Malerarbejde  (vægge, loft)

Se priser på maling af lejlighed, hus, værelser

Renovering  (spartling, filt)

Se priser på fuldspartling, filt-arbejde og male

    Microcement  &  Kabe     

Pris på påføring af microcement, kabe, conteco

Alt  andet  malerarbejdet   

Sprøjtemaling, gulvbehandling, udvendigt træværk

Er du klar over, at du kan bestille en god maler online på under 10 minutter?

Med Danmag på sidelinjen får du et velrenommeret malerfirma, der har malerpriser, som er til at forstå. Derudover tilbyder vi naturligvis også malerarbejde i særklasse, der både æstetisk og funktionelt ser pænt ud mange år frem. Du får ganske enkelt fat i en billig maler, der leverer malerarbejde af høj kvalitet. Prisen på vores malerarbejde er konkurrencedygtig, hvilket gør os til den foretrukne maler blandt mange – både hos private og erhverv.

Har du også tænkt følgende spørgsmål: ”Hvad koster det at få malet af Danmag Malerservice ApS?”. Det kan vi heldigvis give dig svaret på. Du skal blot benytte vores online prisberegner, vælge dén kategori, der passer dig bedst, og svare på en række spørgsmål efterfølgende, der har til formål at gøre os klogere på, hvilken maleropgave du søger hjælp til.

Priseksempler på maling af lejlighed / hus indvendig

 • 1 x vægge fra: 115,00 pr. m 2 gulvareal
 • 1 x lofter fra: 65,00 pr. m 2 gulvareal
 • 1 x træværk (fodlister, dørkarme) fra: 55,00 DKK pr. m 2 gulvareal

SE NEDENFOR ALLE RENOVERINGS OPGAVER DER KRÆVER

FULDSPARTLING-FILT-OG MALERARBEJDE BAGEFTER

Her kan du vælge en af de opgaver, der passer dig, og beregne en pris.

SE NEDENFOR ALLE BETON OPGAVER VI TILBYDER

 • MICROCEMENT
 • KABE
 • CONTECO
 • ANDET CEMENTPRODUKTER

SE NEDENFOR PRISER PÅ

 • SPRØJTEMALING
 • GULVAFSLIBNING
 • UDVENDIGE MALERARBEJDE
 • UDLEJNING

Hvad koster en maler?

En maler koster forskelligt alt efter opgaven, du skal have udført. Det er f.eks. afgørende at have kendskab til, hvilke overfladetyper der skal males, hvor stor overfladen er, og hvor meget forarbejde der ligger i at få gjort overfladen klar til maling. Alt dette og mere til har betydning for prisen på dit malerarbejde. Det gør det samtidig også rigtigt svært for mange at estimere og vurdere, hvad en maler koster. Hvor nogle malere arbejder ud fra en timepris, arbejder andre med en pris pr. m 2 for malerarbejde. Hos Danmag tilbyder vi altid en fast pris pr. m 2 på vores malerarbejde.

Hvad koster en maler pr. m 2 ?

Langt de fleste malere vælger ligesom os at beregne malerarbejdets pris ud fra arbejdets størrelse. Det vil sige, vi beregner ud fra det eksakte antal kvadratmeter, der skal males. Prisen pr. m 2 afhænger af den enkelte maler – nærmere bestemt malerens kvadratmeterpris. Vil du gerne have en idé om, hvad du skal betale en af vores malere for dit næste malerprojekt? Så kan du heldigvis nemt og enkelt få svar på det ved at benytte vores online prisberegner nedenfor. Du skal være opmærksom på, at prisen pr. m 2 for dit malerarbejde også afhænger af de ting og overflader, der skal males. Derfor vil prisen pr. m 2 for maling af dit badeværelse og din stue sjældent ramme det samme beløb. På badeværelset har fugt og vand f.eks. indvirkning på, hvilken type maling vi kan male dét rum med.

Hvad koster en maler i timen?

En malers timepris kan variere fra maler til maler. Hos Danmag opererer vi med en timepris på 450 kr., der både dækker vores materialer, løn, administration og meget mere. Vælger du til gengæld at få et abonnement hos os, falder vores timepris på malerarbejde til 350 kr. Bliv klogere på vores malerabonnement og tilhørende vilkår. Vores malerabonnement er både fordelagtigt, hvis du ved, du har en del malerarbejde ude i fremtiden, og hvis du blot er vild med at ændre æstetikken og udtrykket i din bolig.