Liftudlejning i Århus

Udlejning af lift Århus – trailerlift har en arbejdshøjde på helt op til maksimalt 12 meter

Ved afhentning af liften skal der fremvises gyldigt ID/kørekort. Vi gør samtidig opmærksom på at vores lift er professionelt, og viden herom er en fordel/nødvendighed.  Til supportordningen er tilknyttet følgende telefonnummer: 50 311 311. Startgebyr ved supportudkald: DKK 450,00. Herudover regnes med DKK 360,00 pr. time + kørselstillæg. Såfremt fejlen skyldes defekter på vores udstyr, vil der ikke være nogen omkostninger forbundet med supportudkald! Her vil udstyret blive forsøgt repareret på stedet.

Beregn pris og bestil her

Beskrivelse

Her, leje vi trailerlift, som ikke indeholder nogle former for avanceret teknik

Vores trailerlifte kan bruges af alle, som har brug for større fleksibilitet til en opgave, og der er ingen hokus pokus med dem. De er helt simple, således at du får et arbejdsredskab, der kan hjælpe dig godt videre med din opgave. For os handler det om udlejning af lifter, som opfylder dine behov. Lej en trailerlift, der har den vidde, du har brug for, så du har optimale arbejdsbetingelser, og som gør det lettere for dig at nå de steder, hvor det ellers er vanskeligt at komme frem.

Beregn pris og bestil her

 

Skal der lidt ekstra højde og drøjde til i forbindelse med udendørs malerarbejde, tømrerarbejde eller noget tredje, hvor der kræves nogle tillægsmeter i rækkevidde, kan du leje trailerlifte i Århus, hvor du får en rigtig stærk og pålidelig trailerlift med solid drivkraft. Vi tilbyder trailerlifte udlejning til professionelle såvel som private, da alle kan behov for en til et stykke arbejde i de højere luftlag. Vi har stor erfaring med udlejning af trailerlift i Århus, hvorfor vi ved, at en trailerlift ikke skal være for kompleks. Lej en trailerlift, som kan de basale ting, som du har brug for – ingen forvirrende manualer og teknik, som du alligevel ikke har behov for.

Når du lejer trailerlifte hos os, kan du være helt sikker på, at sikkerheden er i top. Vi får kontinuerligt udført kontrol af vores lifter af autoriserede firmaer, således at vi altid kan tilbyde dig en sikker og pålidelig trailerlift. Vil du opnå et bedre resultat, så giv dig selv de bedste forudsætninger for at kunne udføre din opgave korrekt med en god trailerlift, der gør dig i stand til at være mere fleksibel og agil. Vores trailerlift kan også anvendes indendørs og tilbyder en arbejdhøjde på helt op til maksimalt 12 meter. Lej en trailerlift i Århus per døgn, eller vælg selv, hvor længe du ønsker at leje den.

liftudlejning århus

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Yderligere information

Vægt 1500 kg
TEST

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT