Spartling af vægge & lofter i nye lejligheder eller hus til god pris

Har du et hus eller en lejlighed, hvor der er ujævnheder og utætheder i væggene?

Vi har stor erfaring med spartling/sandspartling af vægge, og vi spartler naturligvis også gerne for dig. Vores lave priser på spartelarbejde/sandspartling af vægge tåler enhver sammenligning, og det samme gør kvaliteten af vores arbejde. Uanset om du skal have spartlet få rum, eller om der er tale om en fuldspartling, er vi klar til at hjælpe dig med professionel og kompetent udførelse. Vi garanterer, at du bliver glad for det færdige resultat, da vi ikke kører, før alt er lever op til dine forventninger.

Se pris for spartelarbejde ved renovering af LEJLIGHED, HUS eller ENKELTE VÆRELSE

For at gøre det hele nemt og ligetil har vi lavet en prisberegner her på siden. Den gør, at du hurtigt kan se, hvad det vil koste at få udført spartelarbejde/sandspartling hos os. Du kan selv vælge, hvor meget der skal laves ved at vælge antal rum og kvadratmeter, hvorefter du får en totalpris.

Hos os er der ingen skjulte gebyrer – det er bare godt håndværk. Vi sætter en ære i at udføre perfekt spartelarbejde/sandspartling hver gang, så vores kunder bliver glade. Lad os professionelle malere om at udføre det arbejde, vi er allerbedst til og har masser af erfaring med. Du får det flotteste resultat, da vi har prøvet det mange gange før og ved, hvad vi laver. Beregn din pris og bestil allerede i dag.

Spar 20% på online bestilling og få hurtig opstart

Hos DANMAG Malerservice har vi faste. lave priser året rundt. Alle vores kunder får den samme pris og gode service – og alle kan spare 20% på spartelarbejde/sandspartling, hvis man bestiller og betaler med det samme her på siden. Hvorfor gøre det mere besværligt? Hvorfor vente til vi åbner? Nu kan du sidde i din sofa sent om aftenen og bestille spartelarbejde/sandspartling, når du har tid, og skal det ske med kort varsel, har vi mulighed for hurtig opstart. Book nu her på siden.

6 grunde til, hvorfor vælge DANMAG til at male din ljlighed

Nemt bestilling

Nemt bestilling

Bestil maler online i dag på 10 minutter og spar 20% . Og det er ren win win, når du bestiller online hos os

Altid fast pris

Altid fast pris

Når vi siger, at vi altid har faste priser, så betyder det også, at du altid kan spare 20%, når du bestiller online.

Support: CHAT > TEL > EMAIL

Support: CHAT > TEL > EMAIL

Vi gør os umage for at svare på alle henvendelser hurtigst muligt. ... Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Danske malermestre

Danske malermestre

DANMAG er medlem af Danske Malermestre. Men hvad betyder det egentlig for dig som kunde?

Vi bruger den bedte maling

Vi bruger den bedte maling

Vores standard maling til vægge er fra BECKERS. Scotte 7, som har Astma og allergi forbundet og Svanen miljømærkerne.

safety

safety

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolorealiqua.