Maling af lejlighed i Århus, København, Aalborg og Odense

Istandsættelse af lejlighed ved fraflytning

Er du lige flyttet ind i din nye, dejlige lejlighed i Århus, København, Aalborg, Odense? Måske er det gået op for dig, at den godt kunne trænge til en kærlig hånd. I lejligheden trænger diverse vægge og lofter til en grundig gang mailing – paneler og dørkarme kunne godt trænge til en opfriskning. Vi har specialiseret os i diverse former for indendørs maleropgaver. Maling af lejlighed er blandt ét af de områder, som vi har stor erfaring med. Vi varetager glædeligt denne slags opgaver – såvel i Århus, København, Ålborg samt helle landet. Vi tilbyder faste gode priser på maling af lejlighed. DANMAG Malerfirma har eksisteret i mere end 9 år, og i denne periode har vi malet rigtig mange lejligheder i hele landet.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I DIN LEJLIGHED

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed , har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

RENOVERING AF LEJLIGHED?

Skal du spartle vægge og lofter i din lejlighed?

Sætter du pris på rigtig godt håndværk, og er det vigtigt for dig at få en kompetent og kvalificeret maler, der har et godt renommé i branchen, er vi klar til at løfte din opgave. Når vi udfører en gennemgribende renovering af din lejlighed , står den typisk både på spartling af lofte og vægge, således at der ikke er huller eller ujævnheder, når der skal males.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i din lejlighed, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud